Veliki mesečni horoskop za jul: Fokusirajte se na posao!

by | jul 1, 2020
Mesečni horoskop za jul, Lepota i zdravlje

Šta nam zvezde donose za jul 2020. godine

 

 

Ovan

Piše: Astrolog Helena Cupac email: [email protected] FB: Astrolog Helena Cupac Ig: @astrolog.helena.cupac Telefon: 060/40-777-09

Članak se nastavlja posle reklama

dnevni horoskop

Dragi Ovnovi, u nedeljama koje su pred vama obratite pažnju na odnos sa saradnicima jer vaše reakcije mogu narušiti harmoniju koja je i tokom zime bila na nešto nižem nivou. Trudićete se da se istaknete a povod je potajni strah da vam je status ugrožen. Ako ste u vezi ili u braku, trudite se i uspevate privući pažnju partnera ali to neće uvek biti na sofisticiran način. Ako ste još uvek slobodoni, jul mesec vam donosi priliku da uđete u strastvenu ljubavnu vezu. Vrlo ste aktivni ali se čuvajte povreda.

Bik

dnevni horoskop

Članak se nastavlja posle reklama

Dragi Bikovi, Venera, kao vladar vašeg znaka se lagano oporavlja od retrogradnog hoda tako da ćete se vratiti u redovne poslovne tokove. Ovo je mesec koji vam omogućava da nastavite tamo gde ste stali pre nekoliko nedelja. Finansije se popravljaju. Na polju ljubavi, ako ste zauzeti, pravite balans između ličnih potreba ali i potreba partnerstva. Ukoliko ste slobodni, moguća je nova veza, obavijena tajnom i vašim početnim preispitivanjem. Pod stresom ste.

Blizanci

dnevni horoskop

Članak se nastavlja posle reklama

Dragi Blizanci, retrogradni Merkur u prvoj polovini meseca negativno utiče na sve aspekte vašeg života, bar što se tiče nekih novih planova i radnih obaveza. Sada je preporuka da se posvetite analizi već završenih poslova. Na taj način ćete uspeti ispraviti potencijalne greške a za tekuće obaveze imajte strpljenja. Zauzeti pripadnici vašeg znaka će se naći u nezgodnoj situaciji u odnosu na partnera koji neće biti raspoložen za komunikaciju koja je vama neophodna. Blizanci koji su slobodni imaju kontakt sa nekim iz prošlosti. Neredovna ishrana remeti metabolizam.

Energija koja osvaja. Horoskopski znaci koji nikada ne staju

Rak

dnevni horoskop

Članak se nastavlja posle reklama

Dragi Rakovi, tokom jula ćete biti veoma orijentisani na sebe i svoje ciljeve. Iskoristite prve tri nedelje da sprovedete planove u delo, s tim što morate biti spremni na to da će biti prolongiranja ili nekih drugih vrsta prepreka. Ako ste u braku ili u vezi, nemaju sluha za potrebe partnera. Slobodni Rakovi razmišljaju da li da se upuste u tajnu avanturu. Problem sa respiratornim sistemom.

Lav

dnevni horoskop

Članak se nastavlja posle reklama

Dragi Lavovi, ne dozvolite da predimenzionirani strahovi, zasnovani na dezinformacijama utiču na vaš racio a samim tim i na poslovne odluke. Očekuju vas veći troškovi. Ako ste u vezi ili u braku, harmonija sa partnerom će biti prisutna tokom čitavog meseca. Slobodni Lavovi prošlost je na vašim vratima ali ste vi u nedomici šta da radite. Preporuka je preventivna poseta stomatologu.

Mesečni horoskop za jul

Devica

dnevni horoskop

Drage Device, pred vama je mesec u kojem ćete se suočiti za nedovršenim kontaktima i dogovorima. Ovo se najviše odnosi na prvu polovinu meseca ali budite oprezni i do kraja jula. Proveravajte dezinformacije. Ako ste zauzeti, za ono za šta mislite da ste prevazišli kada je vaša veza u pitanju, sada ponovo izlazi na površinu. Posvetite se tome. Slobodni pripadnici vašeg znaka se i dalje vrte u prošlosti. Kontakt ili puko razmišljanje o nekadašnjem partneru vas okupira ali i stresira. Obratite pažnju na želudac.

Članak se nastavlja posle reklama

Vaga

dnevni horoskop

Drage Vage, sve češće razmišljate o promeni smera na polju karijere, odnosno posla, međutim, nikako da se sklope kockice da biste željeno sproveli u delo. Moguće je da se ovoga puta vratite na nešto staro a da novi planovi sačekaju. Zauzeti pripadnici vašeg znaka moraju pažljivo slušati šta im partner govori. Druga polovina meseca donosi harmoniju. Ako ste slobodni imate priliku za početak veze sa osobom koja vam se već neko vreme dopada. Čuvajte se alergijskih reakcija.

Najbolje i najgore kombinacije majke – ćerke

Škorpija

dnevni horoskop

Članak se nastavlja posle reklama

Drage Škorpije, jul mesec donosi početak nove faze na polju posla koja će na neki način imati veze sa prošlošću. Organizujte se kvalitetno. Nametanje ličnih stavova može izazvati sukobe sa okolinom. Ako ste zauzeti, tokom jula meseca vraćate stabilnost u relaciju. Ako ste slobodni, brojne poslovne obaveze onemogućavaju da se posvetite svom emotivnom životu. Moguće su glavobolje i povrede glave.

Mesečni horoskop za jul

Strelac

dnevni horoskop

Dragi Strelčevi, povoljan aspekt Marsa na vaš horoskopski znak vam omogućava da se na kvalitetan način bavite radnim obavezama bez obzira na to što ne ide onim tokom kako ste to zamislili. Odnos sa saradnicima je stabilan a i finansije su zadovoljavajuće. Zauzeti pripadnici vašeg znaka su u skladnom odnosu sa partnerom, uz povremene rasprave a oni koji su još uvek slobodni su zainteresovani za dve osobe. Zdravlje je stabilno.

Članak se nastavlja posle reklama

Jarac

dnevni horoskop

Dragi Jarčevi, pred vama je mesec u kojem ćete biti, svojevoljno ili ne, u situaciji da se morate posvetiti međuljudskim odnosima. Ljudi sa kojima sarađujete su promenljivih stavova i svaku kritiku shvataju lično. Moguća ponuda za posao. Ako ste u vezi ili u braku, partner je pod uticajem emocija, menja raspoloženja i vraća se na prošlost. Ako ste slobodni, moguća je nova romansa. Osetljiv želudac.

Veliki godišnji horoskop za 2020. godinu

Vodolija

dnevni horoskop

Drage Vodolije, tokom jula meseca ćete se fokusirati isključivo na posao i na odnos sa saradnicima. U vama se javljaju strahovi kroz koje ste već prošli. Finansije su stabilne. Na polju ljubavi, ako ste zauzeti, distancirani ste od voljene osobe, usled poslovnih obaveza. Slobodni pripadnici vašeg znaka uz podršku povoljnih aspekata imaju šansu da promene emotivni status. Otežano disanje.

Ribe

dnevni horoskop

Drage Ribe, finansije će vam sada bitu jedan od glavnih prioriteta. Velika motivacija za zaradu ali istovremeno i veliki troškovi. Podmirićete neka dugovanja u prvoj polovini meseca. Oprezno u komunikaciji sa kolegama. Zauzeti pripadnici vašeg znaka su u veoma dobrom odnosu sa voljenom osobom koja vas obasipa pažnjom. Ako ste još uvek slobodni, zainteresovaće vas osoba iz bliže okoline. Osetljiv želudac.

Helena CupaćGuliver/Getty images