Najveći strahovi horoskopskih znakova: Od čega strepe ovi znaci?

by | mart 14, 2024
Najveći strahovi horoskopskih znakova

Svako od nas ima strahove koje teško prevazilazi. Ovo su najveći strahovi horoskopskih znakova sa kojima pokušavaju da se izbore.

Čak i oni nejneustrašiviji od nas imaju svoje tajne fobije. Ponekad nas strahovi parališu,  ponekad je strah dobra motivacija da se razvijamo i izborimo sa njim. Evo sa čim se suočava svako od nas prema horoskopu.

Najveći strahovi horoskopskih znakova

Ovan

Ovnovi su hrabri i odlučni, ponekad nepromišljeni. Oni neustrašivo jure u bitku i lako započinju nove projekte. Međutim, predstavnici ovog znaka imaju i svoje slabosti: strah od zatvorenih prostora ih može dovesti u pravi problem. Osim toga, pošto su druželjubivi, usamljenost je svakako nešto što ih plaši.

Članak se nastavlja posle reklama

Bik

Bikovi po pravilo stoje veoma čvrsto i samouvereno na nogama, mirni su i dosledni. Sigurni su u sebe i znaju kako da deluju i ostvare svoje ciljeve. Čini se da ih ništa ne može izbaciti iz ravnoteže. Međutim, ono što plaši ove znakove su finansijska stagnacija i problemi u karijeri.

Najveći strahovi horoskopskih znakova: Blizanci

Blizancima uvek pomaže njihova društvenost jer tako artikulišu sva svoja osećanja i emocije i znaju kako da brzo reše novonastale probleme i dođu do srži. Čini se da će predstavnici ovog znaka pronaći izlaz iz bilo koje situacije, ali imaju neuračunljivi strah od mraka, dubine i zatvorenih prostora.

Rak

Rakovi su veoma osetljivi i stidljivi, a njihov unutrašnji svet je ranjiv. Njima treba pristupati na poseban način, ali malo njih to razume. Međutim, kod njih se nagomilavaju strahovi još u ranom detinjstvu. To čini da se oni plađe preterane izloženosti, mraka i odvajanja.

Članak se nastavlja posle reklama

Lav

Lavovi su veoma ponosni ljudi. Lako mogu da organizuju šta god požele, vole da blistaju pred javnošću i da privlače pažnju. Međutim, predstavnike znaka proganja strah da ne pogreše, da ne budu dovoljni privlačni, da izgube dostojanstvo ili da ne dobiju priznanje. Pored toga se često boje visine i zatvorenih prostora.

Devica

Najviše od svega, predstavnici ovog znaka se plaše da ne budu poražene i da naprave grešku. Ne dozvoljavaju sebi da pokažu drugima svoju slabost, nesigurnost i sumnju u sopstvenu važnost. Dakle, njihov strah je da će neko osetiti šta je ono što ih čini ranjivim i slabim.

Članak se nastavlja posle reklama

Najveći strahovi horoskopskih znakova: Vaga

Zmije i žabe su nešto od čega će svaka Vaga bežati, a često se boje i insekata. Međutim, njihova najveća strah je usamljenost. Zbog toga predstavnici znaka mogu ostati u toksičnim vezama, samo da ne bi bili sami i često žure da zasnuju porodicu.

Škorpija

Škorpije su veoma misteriozne. Čak i kada nemaju strašne tajne, one se plaše da će veoma brzo biti razotkrivene i da će se otkriti njihove skrivene fantazije. Međutim, poneke Škorpije imaju veoma neobične strahove kao što je strah od okruglih stvari.

Članak se nastavlja posle reklama

Strelac

Strelčevi se plaše ograničenja, prepreka, nepravde i kritike najviše od svega na svetu. U njihovim dušama postoji ogroman strah da ne izgube autoritet, da ne ostvare svoje ideje, ali i da ne budu optuženi da su nesposobni.

Jarac

Jarčevi se najviše plaše gubitka stabilnog tla pod nogama i materijalne sigurnosti. Plaše ih nagle promene u životu i mogućnost da se ne ostvare u karijeri. To je i razlog zašto toliko pažnje posvećuju radu.

Članak se nastavlja posle reklama

Najveći strahovi horoskopskih znakova: Vodolija

Vodolije su inspirativne i inovativne. Njihov glavni strah je da budu u okruženju koje ometa njihovo samoizražavanje. Plaše se da uđu u vezu, misleći da će im možda biti oduzeta nezavisnost i sloboda.

Ribe

Ribe se plaše javnog nastupa i privlačenja svačije pažnje. U velikoj meri pate od grubosti i nepravde u odnosima sa ljudima. Lako će se sažaliti i ne žele da se upuštaju u svakodnevne probleme koje ih sprečavaju da dostignu vrhunce duhovnosti.

Finn Hafemann/GettyImagesPlus