Nastupa sezona Vage, da li ste spremni: Koketna energija ovog znaka upravo je ono što nam treba

by | septembar 22, 2020
dnevni horoskop

Sezona Vage donosi nam ljubav

Na kraju smo sezone organizovane, prizemljene Device, a ako se osećate veoma umorno, to je sasvim normalno. Energija zemlje u Devici uvek od vas traži da se preispitujete. Možda ste to radili na više načina, kroz meditaciju, pravljenje planova i spiskova obaveza do raščišćavanja kuće. Međutim, iako je ovo bilo neophodno vreme za razmišljanje, koketna priroda sezone Vage – koja počinje u utorak, 22. septembra i traje do četvrtka, 22. oktobra – dobrodošla je promena. (Pročitaj: Veliki mesečni horoskop za septembar: Venera je na vašoj strani, pa očekujte bolji odnos sa partnerom!)

Bez obzira na to da li ste bili i ostali slobodni, prošli kroz raskid ili upoznali nekoga novog, vaš život je verovatno i dalje ispunjen pitanjima vezanim za COVID-19. Iako vam je Devica, koja je znak usredsređen na zdravlje, možda pomogla da dobijte neke odgovore vezane za pandemiju, Vaga u vašu svakodnevnu rutinu donosi laganije teme i romantičniju prirodu.

Članak se nastavlja posle reklama

Vagom vlada Venera, planeta ljubavi, lepote i obilja. Iako bi bilo nemoguće (i neodgovorno) ignorisati sve što se dešava oko nas, sezona Vage odličan je period da se fokusirate na sebe i da učinite da se osećate najbolje što možete. Ovaj period poručuje – Isprobajte novi izgled. Samo napred, ofarbajte kosu u drečavu boju. Šaljite seks poruke koliko god želite.

Sezona Vaga predstavlja ravnotežu, balans. Veze zahtevaju i davanje i uzimanje.

Tokom sezone Vage, kada svi osetimo romantično privlačenje Venere, možda ćete biti spremni da udvaranje nekome podignete na viši nivo ili definišete svoju trenutnu neobaveznu vezu.

Članak se nastavlja posle reklama

Ljubav je u vazduhu, uprkos globalnoj krizi oko nas i mnogi od nas su spremni za sve što donosi oluja zvana – partner. Ako pronađete nekoga sa kim želite da provodite vreme i budete u vezi, odlično, samo upamtite – Vaga predstavlja ravnotežu i balans. Veze zahtevaju i davanje i uzimanje.

Iako u želji za romantičnim partnerom nema ništa trivijalno, sezona Vaga je mnogo više od vašeg ljubavnog života. Vaga takođe izbacuje na površinu socijalnu pravdu. Zato, nastavite da se borite za svet oko vas, ali ne zaboravite da stavljate sebe na prvo mesto. (Pročitaj: Flert vodič: Budite samouvereni i osvojte muškarca iz snova)

Članak se nastavlja posle reklama

Sezona Vaga podseća na našu ekspanzivnu moć i vezu između ljubavi i socijalne pravde.

Sezona Vaga podseća na našu ekspanzivnu moć i vezu između ljubavi i socijalne pravde. Osećate se lepo i to je moćno. Zaljubljenost koju osećate nije neobavezan nalet, podseća vas da bi trebalo uživati u raskošnom ljubavnom i seksualnom životu dok živimo realnost koja nas okružuje. U stvari, Vaga to zahteva. Što ste srećniji, to bolje možete da služite sebi i svojoj zajednici, a zadovoljstvo ispravnim delovanjem donosi harmoniju u odnosima.

lepotaizdravlje.rsGuliver/getty images