Tarot prognoza za mart: Šta se sprema svakom horoskopskom znaku?

by | februar 20, 2023
tarot prognoza za mart

Tarot prognoza za mart nam otkriva da će prvi prolećni mesec biti veoma poseban. Koje su tajne nadolazećeg perioda otkrivaju nam tarot karte.

Tarot prognoza za mart: Šta očekuje svaki horoskopski znak?

Tarot karte su otkrile šta očekuje svaki horoskopski znak. Dok  Bikovima i Ribama treba usmaljenost, Rakove i Jarčeve očekuje mnogo sreće. Šta nam donosi martovski period?

Ovan (21. mart – 20. april)

Tarot karta: Mir (2 mača)

Članak se nastavlja posle reklama

Ova karta predstavlja mir, stabilnost i sposobnost rada. Međutim, ona će Ovnu doneti prijatne sastanke, veliki protok informacija i komunikaciju. Mart će biti odličan mesec da razmislite kuda ste se zaputili. Razmislite o daljoj strategiji za razvoj poslovanja. Mogu se pojaviti dodatni izvori prihoda. Što se ličnih odnosa tiče, karta ukazuje na prijatne i intrigantne prepiske.

Tarot prognoza za mart: Bik (21. april – 20. maj)

Tarot karta: As mačeva

Ovog meseca treba da više slušate razum, a manje osećanja. Tri puta merite, jednom secite prilikom odluka. Možda će vam se roditi zanimljive ideje. Postavite se prema njima sa radoznalošću, možda će vas to dovesti uspeha. Radoznalost, analiza i glas razuma će vam pomoći u martu.

Članak se nastavlja posle reklama

Blizanci (21. maj – 20. jun)

Tarot karta: Ekvilibrijum (Vele Arkane)

Blizance očekuje divan mesec. Sporiji ritam će vam da rešite konflikte sa drugim ljudima, ali i sa samim sobom. Držite se diplomatskog samouverenog stava i nemojte zaboraviti na poštenje. Takođe, očekuje vas papirologija i ugovorni odnosi: brak, razvod ili nekretnine.

Članak se nastavlja posle reklama

Rak (21. jun – 22. jul)

Tarot karta: Sreća (9 pehara)

Događaji koji će se dogoditi u martu će vas učiniti srećnim. Očekuje vas pregršt emocija popu euforije, radosti, pozitivnih emocija, osećaj dubokog zadovoljstva, optimizam, postizanje viših ciljeva i ljubav. Želećete da podelite ove emocije sa svima oko sebe.

Članak se nastavlja posle reklama

Lav (23. jul – 22. avgust)

Tarot karta: Princeza pehara

Iako će vas mart primorati na donošenje teških odluka, želećete da budete hiroviti i da podelite svoje emocije sa bliskim prijateljima. Nemojte se bojati da preuzmete odgovornost za svoje postupke. Častite sebe novom garderobom, masažom i drugim ženstvenim trikovima.

Članak se nastavlja posle reklama

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Violetmoon76 (@violetmoon76)

 

Članak se nastavlja posle reklama

Tarot prognoza za mart: Devica (23. avgust – 22. septembar)

Tarot karta: Ekvilibrijum (Vele Arkane)

Device će se u martu suočiti sa donošenjem važne odluke. Nemojte praviti spisak dobrih ili loših strana ili bacati novčić. Uzmite vremena, izdahnite i pokušajte da razum i osećanja svedete u jedno. Odluke i put koje izaberete biće prekretnica u vašem životu. Neke predstavnike znaka čeka venčanje.

Vaga (23. septembar – 22. oktobar)

Tarot karta: Luksuzna (4 pehara)

Članak se nastavlja posle reklama

Srećni ste u životu, ali vam deluje da ono što vas okružuje bledi. Želite više nego što vam je potrebno. Karta Vam poručuje da uživate u svakom danu i u onome što imate. Ipak, ovo je dobar mesec i da sebe počastite nekim komadom nakita.

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar)

Tarot karta: Obešeni čovek (Velika Arkana)

Mart će za Škorpije biti težak. Čini se da vas neko sabotira. Ovo može izazvati konfuziju povodom toga kako treba da postupite.  Ne plašite se ćorsokaka, već pronađite izlaz. Neka vas pokreću napetost i takmičenje. To će vam otvoriti nove vidike.

Članak se nastavlja posle reklama

Strelac (22. novembar – 21. decembar)

Tarot karta: As diskova

U martu ćete se fokusirati na jačanje materijalnih pozicija. Ne radi se samo o finansijama, već i o izgradnji čvrste osnove za život. Za vas će ovo biti mesec stabilnosti, sigurnosti i plodnosti, međutim za to se morate vi potruditi. Ne možete očekivati da će vam pasti s neba. Takođe, ovo je odličan mesec za korist doma. Posvetite se popravkama i kupovini predmeta za enterijer .

Tarot prognoza za mart: Jarac (22. decembar – 19. januar)

Tarot karta: Zadovoljstvo (6 pehara)

Jarčevi, mart će omogućiti da se radujete malim stvarima. Dobro raspoloženje i kreativnost će obeležiti ovaj mesec. Ne brinite za lične odnose jer vam karta poručuje da ćete biti ispunjeni nežnim osećanjima, zaljubljivanjem i flertovanjem. Ako vam posao donosi zadovoljstvo, onda ćete biti radosni zbog ispunjenih zadataka, prijatnih i radosnih promena povezanih sa profesionalnim aktivnostima.

Vodolija (20. januar – 18. februar)

Tarot karta: Završetak (4 diska)

Čeka vas miran mesec. Sve će se odvijati po rasporedu, ali nemojte gubiti motivaciju. Ne ograničavajte sebe i svoje talente na okvire i stereotipe. Dozvolite sebi da se ponašate nekaraktersitično za vas. Mogući su poslovni pregovori koji će vas odvesti na nov nivo.

Ribe (19. februar – 20. mart)

Tarot karta: Pustinjak (Velika Arkana)

Tražićete se u martu. Karte poručuje da vam je potreban odmor ili vekind na nekom osamljenom mestu. Potrebna vam je tišina i da razumete sebe. Otvara vam se bezbroj mogućnosti, ali morate pomoći sebi tako što ćete shvatiti šta želite.

Cristian Blázquez Martínez/GettyImagesPlus