Astrološka prognoza za januar 2023. donosi nam astrološkinja Helena Cupać!

by | decembar 31, 2022
astrološka prognoza za januar 2023

Stigla je astrološka prognoza za januar 2023. Helene cupać i to u pravi čas! Saznajte šta vas očekuje početkom nove godine.

astrološka prognoza za januar 2023
email: [email protected]
FB: Astrolog Helena Cupac
Ig: @astrolog.helena.cupac
Telefon: 060/40-777-09

Astrološka prognoza januar za 2023.

Ovan

Dragi, Ovnovi, tokom januara ćete biti orijentisani na svoj ugled ali i na karijeru i sigurno je da ćete se istaći u okviru kolektiva. Na površinu će isplivati zaostale obaveze, što će vas opteretiti ali ne i uznemiriti. Sporazumevanje sa saradnicima nije najkvalitetnije. Moguća obnova poslovne saradnje. Ukoliko ste u vezi ili u braku, sukobljavate se sa voljenom osobom oko sitnica, zato je preporuka da imate malo više takta. Slobodni pripadnici vašeg znaka žele privući pažnju uticajne osobe, u čemu ćete bitj uspešni, ako budete dovoljno strpljivi. Osetljiv respiratorni sistem.

Bik

Dragi Bikovi, motivacija da pobolĵšate finansijsku situaciju ne jenjava, no i dalje ste suočeni sa troškovima i u kontinuitetu ste na pozitivnoj nuli. Druga polovina meseca januara donosi stabilizaciju a i prilive koji su iz nekog razloga zaostali. Ovo je, takođe, period u kojem rešavate zakonske obaveze. Budite oprezni sa papirologijom. Zauzeti pripadnici vašeg znaka će pokušati zadržati harmoniiju u odnosu, u tome ćete i uspevati, ali će povremeno biti prisutne varnice i to zbog vaše želje da delujete bez dogovora sa partnerom. Ukoliko ste slobodni, veoma ste posvećeni poslu pa bi vam mogla promaći pažnja kojj vam ukazuje osoba iz poslovnog okruženja. Zdravlje je stabilno.

Članak se nastavlja posle reklama

Astrološka prognoza za januar 2023.- Blizanci

Dragi Blizanci, veoma buran mesec je pred vama, ali to je samo nastavak iz prethodnog perioda i već ste se pomirili sa tim da ste pod pritiskom. Odnos sa naređenja je, ipak, kvalitetniji, jer je planeta harmonije sada u povoljnom aspektu sa vašim znakom. Biće reči i o unapređenju. Ako ste u vezi ili u braku, partner trpi zbog vaše energičnosti i nedostatka takta. Druga polovina meseca donosi ozbiljnije sukobe. Ako ste slobodni, povoljan aspekt planete ljubavi donosi mogućnost romanse. Nervna napetost.

Rak

Dragi Rakovi, prve tri sedmice meseca će biti veoma povoljne za sklapanje dogovora, posebno onih koji su ranije planirani a iz nekog razloga ostavljeni po strani. Neko od kolega će od vas tražiti da budete medijator, što ćete i prihvatiti. Zauzeti pripadnici vašeg znaka su u skladnom odnosu sa voljenom osobom, osim u prvoj sedmici meseca kada su moguće rasprave. Slobodni Rakovi privlače pažnju osobe koja je nekoliko godina starija od njih. Zdravlje je stabilno.

Lav

Dragi Lavovi, od samog početka meseca vredno radite, ne zaustavljate se i tako će biti gotovo ceo januar. Dinamika vam prija i zadovoljstvo zbog rezultata će svakako biti prisutno. Finansije su značajno stabilnije u odnosu na prethodni mesec, s tim što ćete se izložiti troškovima da biste udovoljili sebi. Ako ste u vezi ili u braku, planeta harmonije je u vašem prirodnom polju partnerstva, pa je ovo jedan o kvalitetnijih perioda kada je odnos sa voljenom osobom u pitanju. Mogućnost zajedničkog putovanja na par dana. Slobodni Lavovi šarmiraju osobu koja je veoma nezavisna. Zdravlje je u redu.

Članak se nastavlja posle reklama

Astrološka prognoza za januar 2023.- Devica

Drage Device, povoljan aspekt planeta u zemljanim znacima će vam pomoći i dati vetar u leđa da ono što zamislite i realizujemo. Moguće je i finansijski dobitak, odnosno, biće govora o tome. Harmonični odnosi sa saradnicima. Ako ste u vezi ili u braku, odnos trpi zbog poslovnih obaveza. Od vas se sada traži da napravite prostora i za voljenu osobu koja će u suprotnom negodovati u vidu pasivne agresije. Slobodne Device uz upliv kolega, to jest, preko posla, imaju priliku za novo poznanstvo. Zdravlje je u redu.

Vaga

Drage Vage, vaša vladajuća planeta je tokom januara u vazdušnom znaku i pravi odličan aspekt na vaš znak pa će ovo biti period u kojem ćete s lakoćom postižete ono što ste zamislili. Originalne ideje vam padaju na pamet, koje ćete delimično uspeti i materijalizovati. Zauzete Vage su sklone flertu što će uticati na odnos sa partnerom. Ukoliko se ne povučene, sukobi su neizbežni. Slobodni pripadnici vašeg znaka će imati priliku da jedan prijateljski odnos transformišu u romansu. Nervozni ste i to utiče na vaš želudac.

Članak se nastavlja posle reklama

Škorpija

Drage Škorpije, veoma naporno radite, već neko vreme nalazite na izazove za koje ćete morati uložiti dodatne napore ali i strpljenje. Istovremeno pokušavate poravnati neka dugovanja. Relativno uspešno. Druga polovina meseca je značajno produktivnost. Zauzeti pripadnici vašeg znaka će u narednim nedeljama biti spremni da naprave određene kompromise kada je partnerstvo u pitanju, razlog je taj što želite malo da se odmorite i da odluke prepustite voljenoj osobi. Slobodne Škorpije su u prilici da obnove romansu iz prošlosti koja ipak nema potencijal za trajanje. Osetljiv urinarni trakt.

Astrološka prognoza za januar 2023.- Strelac

Dragi Strelčevi, u januar ulazite sa velikim troškovima koji su se desili u prethodnom periodu. Ipak, ne brinete previše, jer shvatate da su bili neophodni. Budite oprezni u odnosu sa saradnicima, jer je i dalje prisutna doza tenzije, a loša komunikacija i nerazumevanje može doprineti sukobima. Ukoliko ste u vezi ili u braku, partner je prilično orijentisan na poslovne aktivnosti, pa je ovo period u kojem ste distancirani jedno od drugog. Kraj meseca donosi bolju komunikaciju. Ako ste slobodni, u narednim sednicama je moguć kontakt sa osobom iz prošlosti. Poziv će vas iznenaditi. Zdravlje je stabilno.

Članak se nastavlja posle reklama

Jarac

Dragi Jarčevi, imate brojne ideje kako unaprediti poslovanje ali vam za sada ne ide od ruke kako to sprovesti u delo. Strpljivi ste a jedna bliska osoba, u drugoj polovini januara, vam preskače u pomoć. Zadovoljni ste finansijska iako vas veći troškovi ne zaobilaze. Ako ste u vezi ili u braku, ne posvećujete dovoljno pažnje voljenoj osobi i zbog toga ćete dobiti ozbiljnu kritiku. Ako je nešto ostalo nerazjašnjeno, sada ćete imati priliku da to ispravite. Slobodni pripadnici vašeg znaka su veoma nostalgija kada je ljubav u pitanju. Iznenađuje vas jedan poziv. Zdravlje je stabilno.

Vodolija

Drage Vodolije, planeta harmonije je u vašem znaku od samog početka meseca pa ćete biti u prilici da napravite korak napred na poslovnom planu a podrška saradnika kao i nagrađenih neće izostati. Pored toga, ovo je mesec u kojem ćete biti veoma zadovoljni svojim finansijskim stanjem. Ako ste u vezi ili u braku, uz Veneru u vašem znaku, slede veoma prijatni momenti sa voljenom osobom. Obavljate osećanja. Ukoliko ste slobodni, niste opterećeni emotivnim statusom, međutim, ovo je mesec iznenađenja na ovom polju. Društveni ste. Zdravlje je u redu, ali kontroliše apetit.

Članak se nastavlja posle reklama

Ribe

Drage Ribe, veoma ste optimistični kada su finansije u pitanju, pa će januar biti u znaku I velikih troškova, jer ćete imati potrebu da obradujte zadovoljstvom i sebe i vama Drage osobe. Mnogim pripadnicima vašeg znaka se ukazuje prilika za novu saradnju, samim tim i za dodatnu zaradu, a u pitanju je kontakt sa inostranstvom. Ako ste u vezu ili u braku, partner od vas traži savet kako da reši određena dugovanja. Pored toga, nekada planirano zajedničko putovanje sada može biti realizovana. Ako ste slobodni, izuzetno ste motivisani da na polju nešto promenite. Bićete društveni i svojom pojavom plenite pažnju gde god da se pojavite . Moguće su glavobolje.

Godišnji horoskop 2023

Lepota i zdravljeJulia_Sudnitskaya/iStock/Getty Images Plus via Getty Images