Dekoracija stola za novogodišnje praznike: Feng šui principi koje privlače ljubav i bogatstvo

by | 17 decembra, 2022
Dekoracija stola za novogodišnje praznike

Ovo je dekoracija stola za novogodišnje praznike prema Feng šui metodi, koja privlači pozitivnu energiju.

Jedan od najvažnijih aspekata za privlačenje sreće i bogatstva prema Feng šui metodi jeste dovođenje stvari u red u životnom prostoru. Obavezno uradite generalno čišćenje prostorija pre praznika, a posebno obratite pažnju na kuhinju i trpezariju. Ovo je neophodno kako biste bili sigurni da je vaš prostor očišćen od negativne energije koja se nakupila tokom protekle godine. Na novogodišnjem stolu takođe treba da postoji potpuni red: unapred razmislite o serviranju, spremite posuđe, stolnjak i pribor za jelo.

Dekoracija stola za novogodišnje praznike prema Feng šuiju

Zbog svoje sličnosti sa Suncem, pomorandže simbolizuju prosperitet. Stavite činiju od 9 narandži na kuhinjski sto 1. januara kako biste prikupili svu tu pozitivnu energiju koja podiže.

Crvena je povoljna boja za Novu godinu u Feng šuiju. Nova godina se može proslaviti i proslaviti nošenjem crvene boje. Ako vam se crvena odeća ne odgovara, koristite crvene dodatke (torbu, donji veš, karmin ili lak za nokte) ili je isprobajte da ukrasite sto.

Crvena je simbol živosti, snage, energije, priznanja i strasti. Zbog svoje simbolike, ljudi često koriste crvenu boju za proslavu Nove godine. Ovo je boja elementa vatre, koja vas može energizirati, a takođe privlači radost, sreću i dobru budućnost. Kako to možete koristiti?

  • Izaberite crveni stolnjak za novogodišnji sto;
  • Ukrasite sto crvenim svećama;
  • Vežite crvene mašne na stolicama;
  • Koristite crveni pribor.

Svinja je simbolična životinja koja se može staviti na sto kao talisman za Novu godinu. Simbolizuje rast i plodnost.

Detelina sa četiri lista je amajlija za sreću koja može da odagna loše događaje i negativnu energiju. On je u stanju da vas zaštiti od loše sreće i nesreće.

Buda koji se smeje je amajlija za sreću koju svako može koristiti u novogodišnjoj noći da donese sreću. Mora se staviti na sto da privuče bogatstvo i prosperitet. Ovo se zove Buda bogatstva.

Prema Feng šuiju, voće je hrana koja će vam doneti sreću u narednoj godini. Evo šta možete da stavite na sto:

  • Okrugli plodovi za beskrajni prosperitet;
  • Ananas;
  • Grožđe;
  • Mango – jača porodične veze;
  • Limun – pomaže da se oslobodite negativnih osećanja;
  • Mandarine i pomorandže – pozivaju na bogatstvo i sreću ( pogledajte takođe: Krade vam snagu: kako razumeti da u kući ima puno negativne energije – 5 glavnih znakova ).

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aya (@ayaponbear)

Još Feng šui saveta za uspešnu novu godinu

Feng šui stručnjaci nazivaju broj tri magičnim jer predstavlja rast i kreativnost. Kvadriranje broja 3 je još povoljnije. Dakle, ako želite da imate fantastično uspešnu Novu godinu, stavite 27 predmeta na svoj sto. Predmeti na njemu mogu biti različitih veličina i vrsta, ovo nije toliko važno. Poenta je da na stolu bude tačno 27 različitih stvari.

Da li želite više novca u novoj godini? Pronađite 27 novčanica i stavite ih u svoj novčanik (po mogućnosti birajte nove).

U Novoj godini napunite posudu za šećer do vrha bilo kojim zaslađivačem ili običnim šećerom. Ovo će vam omogućiti da uživate u svim blagodatima koje će vam stići u narednim mesecima.

Prve reči koje izgovorite u Novoj godini daće ton za narednih dvanaest meseci. Zato treba da pripremite kratak govor, koji treba da održite tačno u ponoć. „Zdravlje, bogatstvo i sreća za sve“ je dobra želja, kao i „Hvala vam za predstojeći prosperitet“.

Veruje se da glasna buka uplaši zlonamerne uticaje, pa obavezno napravite buku uoči praznika. Uključite stereo, lupite u šerpe i tiganje ili zazvonite u sirenu. Vaše komšije ovo neće primetiti u novogodišnjoj noći!

Feng šui novogodišnji rituali za srećan početak godine

Lepota i zdravljeristen Prahl/iStock/Getty Images Plus via Getty Images