Dnevni horoskop za 23. mart: Pluton u Vodoliji donosi revoluciju

Dnevni horoskop za 23. mart: Tri meseca, koliko će se zadržati u Vodoliji, Pluton nas uvodi u period od 20 godina koliko će trajati njegova poseta Vodoliji naredne godine u novembru. 

by | 22 marta, 2023
Dnevni horoskop za 23. mart

Dnevni horoskop za 23. mart: Pluton napušta Jarca prvi put od 2008. godine i ulazi u Vodoliju. Za ova tri meseca, koliko će se tu zadržati, Pluton nas uvodi u period od 20 godina koliko će trajati njegova poseta Vodoliji naredne godine u novembru. 

Dnevni horoskop za 23. mart

Ovan

Moćni Pluton danas napušta Jarca po prvi put od 2008. godine što predstavlja veoma moćan događaj na nebu. Pluton če se sada na tri meseca zaustaviti u Vodoliji. Za vas ovo znači da treba da se pripremite na potpuno novi nivo timskog rada jer počinje potpuno nova era u vašoj karijeri. Kontakti koje ćete u narednom periodu ostvariti mogli bi igrati veliku ulogu u vašim budućim poslovnim napredovanjima i zbog toga je dobro da se aktivirate na društvenom polju. Pazite da ne pomešate saveznike i neprijatelje jer vam mogu biti u blizini i jedni i drugi. Ukoliko ste spremni da menjate tok svoje karijere, Pluton može istaći vaše liderske sposobnosti i može vam pomoći da donesete najbolje životne izbore na svom putu.

Bik

Ispred vas je duga, čudna i dezorijentišuća avantura. Nakon 15 godina Pluton izlazi iz Jarca i ulazi u Vodoliju i u vašu desetu kuću vođstva, karijere i ambicija. Tu će se zadržati sve do 11. juna. Vaša uloga u novom ciklusu je svakako liderska, a vaš zadatak je da održavate odnose među članovima tima mirnim iako je čitav svet u haosu. Sa plutonom u revolucionarnoj Vodoliji možete se spremiti za borbu za čovečanstvo i imaćete priliku da se upoznate sa nekim veoma moćnim i inspirativnim ljudima.

Dnevni horoskop za 23. mart: Blizanci

Mračom periodu konačno dolazi kraj. Očekuje vas tromesečni odmor od briga koji donosi Pluton u Vodoliji. Pred vama su radikalne promene koje će pokrenuti optimistična osećanja i lepe nade za budućnost. Pokušajte da izbegnete energetske vampire i upustite se u odnose sa ljudima koji sa vama dele lepu energiju. Lepo je to što vas drži misao da možete da spasite svet!

Rak

Vaša intuicija je vaš prijatelj. Budite sigurni u to. Pluton ulazi u Vodoliju gde će se zadržati do 11. juna. Plutonov ulazak u vašu osmu kuću odnosa biće duboko transformativan. Ova intuitivna zona zodijaka vlada širokim spektrom pitanja: rođenje, smrt, brak, razvod, imovina, zajedničke finansije, bogatstvo, emotivno i duhovno iseceljenje i tajne.

Lav

Pluton napušta Jarca prvi put od 2008. godine i ulazi u Vodoliju. Za ova tri meseca, koliko će se tu zadržati, Pluton nas uvodi u period od 20 godina koliko će trajati njegova poseta Vodoliji naredne godine u novembru. Za ta tri meseca vi ćete postati veoma svesti suptilne dinamike odnosa i načina na koji ljudi oko vas ispoljavaju različite delove sebe. Ukoliko privlačite problematične osobe i situacije, Pluton će vas usmeriti da otkrijete zbog čega se to dešava.

Dnevni horoskop za 23. mart: Devica

Pluton u Vodoliji otvara potpuno novi pristup vašim svakodnevnim rutinama. Pluton je takođe ušao u vašu šestu kuću posla i zdravlja. Ovo je kratak pregled perioda od 20 godina koji sledi od novembra 2024. godine. Od danas pa do 11. juna možda će vam padati na pamet ideje o promeni načina života koje biste trebali sprovesti u delo. Ispravite ishranu, promenite posao ili počnite život ispočetka u nekom novom gradu. Druga opcija je da ostanete na istom mestu na kom ste sada i da uživate u tome šta imate.

Vaga

Stižu velike promene za vas i vaše polje porodice i doma. Lekcije koje slede o isceljenju trauma iz detinjstva mogle bi postati vaša glavna okupacija. Osećate da rastete što više radite na sebi i to bi moglo privući vašu srodnu dušu. Pluton u Vodoliji počinje sa privlačenjem vama poželjnih osoba. Pluton vas može iznenaditi kada se najmanje budete nadali.

Škorpija

Vaša vladajuća planeta Pluton menja horoskopske znake prvi put u poslednjih petnaest godina što može dovesti do raznih epskih promena. Vaša četvrta kuća je aktivirana i možda ćete dobiti iznenadnu želju da istražite svoje korene ili razotkrijete porodičnu misteriju. Pluton se bavi istraživanjem skrivenih sila i nevidljivih enerija te bi i vas mogao povesti u tom smeru. Razmislite o čišćenju prostora ili feng šuiju kako biste oslobodili tok zdravlja, bogatstva i sreće.

Dnevni horoskop za 23. mart: Strelac

Finansijska stabilnost je na pomolu. Zvezde za vas imaju plan dok Pluton uzima tromesečnu pauzu od Jarca. Vaša zona novca imaće odlične šanse dok je Pluton u Vodoliji. Vodolija vlada vašom trećom kućom komunikacije i daje vašim rečima značaj. Postoji mogućnost da ćete biti pozvani da pišete, govorite, podučavate ili nastupate u medijima. Ovo će svakako doneti uspeh, a smatrajte sve to samo uvidom u boravak Plutona u Vodoliji koji će od 2024. tu da se zadrži 2 decenije.

Jarac

Do 11. juna Pluton napušta vaš znak prvi put od 2008. godine i čini kratku posetu Vodoliji i vašoj drugoj kući. Ukoliko ste previše naviknuti na svoj dosadašnji način života, možda je vreme da nešto promenite. Umesto preispitivanja oko toga koliko dobro sebe poznajete, bilo bi dobro da postavite nove ciljeve koje ćete ostvaritvati. Pluton konačno napušta vaš znak 19. novembra 2024. godine i u toku vašeg života nikada se tu neće vratiti. Naredne dve decenije mogle bi da vam otvore nove šanse za zaradu i napredovanje u karijeri.

Vodolija

Pripremite se za važnu transformaciju koja bi mogla da preokrene svaki aspekt vašeg života. Prvi put od 1798. godine moćni Pluton prelazi u Vodoliju potresajući vašu prvu kuću identiteta do 11. juna. Ovo je kratak uvid u dvadesetogodišnji ciklus koji u potpunosti počinje u novembru 2024. godine. Slede vam mentalne i fizičke promene koje ne možete zaustaviti. Uz to, biće vam drago da Pluton napusti vašu 12. kuću tajni u kojoj je gostovao prethodnih 15 godina. Ovaj položaj Plutona bio je zaslužan za sve zaokrete koji su bili neočekivani u prethodnom periodu.

Dnevni horoskop za 23. mart: Ribe

Pripremite se da izoštrite svoj psihički radar i povećate svoje empatične sposobnosti. Pluton se pomera ka Vodoliji i ulazi u vaše 12. pollje do 11. juna. Sa Plutonom u vašem 12. polju naići ćete na mnoge promene u mnogim aspektima. Vaš glavni zadatak sada je da svoju duhovnu stranu održite urednom. Ukoliko želite nekome da oprostite kako bi vama bilo lakše, Pluton će vam u tome pomoći. Ovaj proces neće biti ni brz ni lak, ali kako budete skidali slojeve sa sebe, sve više ćete shvatati koliku težinu ste nosili na leđima.

Jovana Jevtić djiledesign/ Getty Images PLus


Najnovije na portalu Marie Claire

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.