Mesečni horoskop za avgust donosi nam astrološkinja Helena Cupać

by | jul 29, 2022
Mesečni horoskop za avgust

Mesečni horoskop za avgust je tu, a evo šta možemo da očekujemo pred sam kraj leta…

email: [email protected]
FB: Astrolog Helena Cupac
Ig: @astrolog.helena.cupac
Telefon: 060/40-777-09

 

MESEČNI HOROSKOP ZA AVGUST

Ovan

Dragi Ovnovi, avgust će vam doneti istovremeno ogromnu potrebu za radom, kao i za progresom, ali ćete ujedno povremeno biti skloni odmaranju, pa čak i lenjosti, što za vas nije karakteristično. Motivacija za poboljšanje finansijske situacije ne jenjava, naprotiv, a razlog je i doza zabrinutosti, usled prekomernih troškova kojima ćete biti izloženi. Odnos sa saradnicima je dobar, s tim što neka vaša uverenja sada mogu prouzrokovati nesuglasice. Ako ste u vezi ili u braku, poželećete da se na neko vreme udaljite, odnosno osamite u odnosu na voljenu osobu. Zbog toga ćete pretrpeti ozbiljnu kritiku, pa je preporuka da objasnite drugoj strani zbog čega vam je potrebno više prostora. Ako ste još uvek slobodni, avgust mesec u prvoj polovini mnogim pripadnicima vašeg znaka donosi šansu za novu ljubav, a kontakt se dešava preko člana porodice. Povedite računa o režimu ishrane.

Članak se nastavlja posle reklama

Bik

Dragi Bikovi, planeta akcije je i dalje u vašem prirodnom polju ličnosti i tako će biti do dvadesetog avgusta, što bi značilo da nastavljate da se borite za svoj status i bolju poziiju i u narednim sedmicama. Ipak, nećete osećati onako jak entuzijazam kao u prethodnom periodu, ali je ovo svakako za vas važan period u kojem možete započeti važan i produktivan ciklus na poslovnom planu. Nedostatak takta vas može gurnuti u neprijatne situacije u odnosu na kolege. Ako ste u vezi ili u braku, razbuktavaju se strasti između vas i voljene osobe, a vi ste sada inicijator. Neki pripadnici vašeg znaka mogu ući u sukob sa partnerom. Ukoliko ste slobodni, društveno ste veoma aktivni i samim tim, privlačite mnogo više pažnje nego inače. Zainteresovaće vas neko ko vas na neki način podseća na detinjstvo ili imate zajedničko teritorijalno poreklo. Zdravlje je u redu, ali se čuvajte povreda.

Mesečni horoskop za avgust- Blizanci

Dragi Blizanci, prva polovina meseca će vam biti veoma naporna i moraćete ulagati više truda i energije da biste kvalitetno obavljali radne zadatke. Ukoliko dozvolite strahovima da vas preokupiraju, povremeno ćete biti sumnjičavi prema kolegama i u strahu za svoju poziciju. situacija se menja od druge polovine meseca, kada se vraća energija i entuzijazam za nove projekte. Ukoliko ste u vezi ili u braku, razgovarate sa partnerom o finansijskoj situaciji i o načinu na koji možete ovaj segment poboljšati. ako ste slobodni, period koji je pred vama će doneti mogućnost da uđete u strastvenu, ali tajnu romansu. Prisutne su nesanice a moguće su i povrede, usled nepažnje.

Rak

Dragi Rakovi, u prvih dvadeset dana meseca ćete biti veoma produktivni i entuzijastični, a posebno zadovoljstvo će vam pričinjavaati to što će se neki veoma važni planovi u ovom periodu realizovati. Krajem meseca ćete se malo povući i želećete svoje planove i ciljeve zadržati za sebe. Ako ste u vezi ili u braku, odnos sa partnerom je harmoničan u prvih deset dana avgusta, međutim, nako toga, do kraja meseca, moraćete balansirati između poslovnih i obaveza prema voljenoj osobi. Slobodni pripaadnici vašeg znaka već na samom početku meseca imaju priliku da promene emotivni status, ali ćete biti neodlučni jer vam se kanditat ne čini dovoljno iskrenim. Zdravlje je u redu.

Članak se nastavlja posle reklama

Lav

Dragi Lavovi, tokom avgusta ćete se potruditi da promenite okolnosti u kojima se nalazite kada je posao u pitanju i bićete veoma energični pa čak i nestrpljivi i tvrdoglavi u svojim zamislima. To će izazvati negodovanje od onih koji se ne mogu nositi sa vašim tempom, odnosno načinom delovanja. Moguć sukob sa jednim od prijatelja. Ako ste u vezi ili u braku, turbulentan odnos sa voljenom osobom je prisutan u prve tri nedelje meseca, a nakon toga dolazi do stabilizacije i boljeg razumevanja. Ukoliko ste slobodni, ovo je momenat kada možete ispraviti neke greške iz prošlosti, na polju međuljudskih odnosa i da popravite odnos do kojeg vam je stalo. Zdravlje je stabilno.

Mesečni horoskop za avgust- Devica

Drage Device, period koji je pred vama je istovremeno izuzetno naporan ali i produktivan, kada govorimo o polju posla. Planirane ciljeve ostvarujete, ali samo pod uslovom da ne odustanete nadomak rezultata. Takođe, ovo je mesec u kojem ćete se suočiti sa strahovima koje ćete početi prevazilaziti. Ukoliko ste u vezi ili u braku, naglašena društvena aktivnost voljene osobe će vam zasmetati i vaše negodovanje može biti uzrok nesuglasica. Slobodni pripadnici vašeg znaka će preko prijatelja, ali i društvenih mreža, imati priliku za novo poznanstvo koje će imati potencijal razvoja romantične priče. Vitalni ste.

Članak se nastavlja posle reklama

Vaga

Drage Vage, dajete sve od sebe da se izborite sa preprekama i ograničenjima na koja nailazite i u tome ćete biti uspešni, posebno ukoliko ne dozvolite da vam povremena malodušnost i nedostatak volje to onemogući. Troškovi će biti nešto veći ali sa time se dobro nosite. Ako ste u vezi ili u braku, razvijaju se stare strasti u odnosu sa partnerom. Slobodni pripadnici vašeg znaka će imati priliku da obnove kontakt iz prošlosti, ali ukoliko se na to odluče, neće imati potencijala za trajanje. Zdravlje je u redu.

Škorpija

Drage Škorpije, u naredne četiri nedelje vi ćete istovremeno napraviti retrospektivu dosadašnjih aktivnosti i realizaciju projekata, planova koje ste započeli pre nekoliko meseci. Vaša slika u javnosti će biti izuzetno dobra a moguća je i neka vrsta napredovanja u karijeri. Zauzeti pripadnici vašeg znaka su u nezgodnoj poziciji u odnosu sa partnerom i sukobe je gotovo nemoguće izbeći. Nagle promene raspoloženja druge strane mogu dovesti do pucanja realcije. Ako ste slobodni, za vas se interesuju dve osobe, od kojih jedna dolazi iz vaše prošlosti. Zdravlje je stabilno uz povremeni premor.

Članak se nastavlja posle reklama

Mesečni horoskop za avgust- Strelac

Dragi Strelčevi, ne odustajete od želje da napravite korak napred na polju karijere i zato će ovo za pripadnike vašeg znaka biti veoma energični pa čak i nešto agresivniji u pristupu, što će iznenaditi, koliko prijatno toliko i neprijatno, vaše saradnike. Moguća je i promena posla. Ako ste u vezi ili u braku, do jedanaestog avgusta su mogući sukobi ili bar provokativne varnice a u drugoj polovini meseca vas očekuje stabilniji odnos i mirnije vode. Slobodni pripadnici vašeg znaka će privući pažnju osobe od uticaja i visoke pozicije. Mogući upalni procesi.

Jarac

Dragi Jarčevi, avgust mesec vam donosi nove prilike za dalji poslovni razvoj, posebno u prvih petnaest dana. Dobijate neočekivane ali povoljne vesti od strane saradnika ili vam se nudi kvalitetna saradnja. Do kraja avgusta svu energiju ulažete u rad, a ukazaće se i šansa da pokrenete plan koji ste imali u prošlosti. Ako ste u vezi ili u braku, budite oprezni kada je odnos sa partnerom u pitanju. Rasprave će preći u sukob, ukoliko ih sada započnete ili ako se uključite u peckanja druge strane. Slobodni Jarčevi jesu socijalno aktivni i u prvoj polovini avgusta je moguć ulazak u vezu. Osetljiv respiratorni sistem.

Članak se nastavlja posle reklama

Vodolija

Drage Vodolije, postoji doza straha koja vas već neko vreme sputava a period pred vama je rezervisan za suočavanje sa istima. Ovo neće biti lagan i prijatan proces ali svakako donosi kvalitetne rezultate. Odnos sa kolegama je zategnut pa je preporuka izbegavati situacije koje vas mogu uvesti u sukob. Ukoliko ste u vezi ili u braku, druga polovina meseca donosi stabilizaciju odnosa koji je već neko vreme osetljiv. Sa partnerom pronalazite rešenje za zadovoljenje obostranih potreba. Slobodni pripadnici vašeg znaka flertuju sa mlađom osobom a mogu biti uhvaćeni u zamku u smislu da se razviju ozbiljnije emocije. Moguće su povrede.

Ribe

Drage Ribe, obe vaše vladajuće planete su u retrogradnom hodu i sada, tokom avgusta, imate priliku da ispravite sve ono za šta mislite da ste uradili kako ne treba ili vam nije donelo profit ili progres. U drugoj polovini meseca ćete se posvetiti odnosima u porodici a za neke od vas je moguće i preseljenje. Zauzeti pripadnici vašeg znaka sada daju sve od sebe da razumeju, odnosno da prihvate potrebe voljene osobe a da istovremeno ne zapostave svoje. Ako ste slobodni, prošlost neočekivano kuca na vaša vrata. Zdravlje je stabilno.

lepotaizdravlje.rsnatala krechetova/iStock/Getty Images Plus via Getty Images