Nedeljni horoskop od 24. do 30. juna: Šta nam donosi kraj meseca?

by | jun 23, 2024
Nedeljni horoskop od 24. do 30. juna

Nedeljni horoskop od 24. do 30. juna nam donosi konfiguraciju planeta u kojima će Merkur i Venera zauzeti vodeće pozicije.

Trigon Merkura i Saturna početkom nedelje će pomoći da se radni procesi dovedu do kraja. Takođe, ovo će vam pomoći da steknete neophodna znanja i veštine, a pomoći će i u rešavanju problema u karijeri. Važne karakteristike ovog tranzita će biti preciznost razmišljanja, realizam i odlično poslovno planiranje.

Kvadrat Merkura i Hirona će za posledicu imati visoke nivoe mogućnosti sukoba i istraživanja pojedinaca prema svetu. Među jakim pojedincima će to postati resurs koji može dovesti do prosperiteta. Tokom ovog perioda, Blizanci, Device i Strelčevi će teško podneti usamljenost, biće pričljivi i proaktivni u sklapanju poznanstava. Tokom ovog perioda, Ovnovi i Lavovi će imati povećan rizik od povreda. Rakovi i Jarčevi će imati poteškoće u komunikaciji sa drugima, naročito onima koji su mlađi.

Članak se nastavlja posle reklama

Harmonični sekstil Marsa i Venere u subotu će favorizovati veze – kako postojeće, tako i one koje su nedavno započete. Vage, Bikovi i Ribe će biti osetljivi na želje drugih ljudi i nastojaće da donesu radost drugima što će izazvati pozitivne emocije i akcije kao odgovor. Device i Jarčevi će rado prisustvovati društvenim događajima i jednostavno uživati u samom procesu života. Lavovi  i Strelčevi će uroniti u kreativne procese, a Blizanci i Vodolije će moći da steknu nove prijatelje i korisne veze.

Nedelja će se završiti sekstilom Merkura i Urana što će omogućiti mnogim predstavnicima Zodijaka da pokažu svoje talente, steknu popularnost i slavu. Na vrhu će se nalaziti tehnički i naučni radnici kao i IT stručnjaci. Jarčevi i Vodolije će biti opušteni, a spontana putovanja će im doneti mnogo zadovoljstva. Ovnovi, Lavovi i Strelčevi će biti otvoreni za promene koje će neminovno doći u vrlo bliskoj budućnosti. Bikovi, Vage i Ribe mogu dobiti zanimljive ponude o poslu ili promeni stanovanja.

Nedeljni horoskop od 24. do 30. juna

Ovan (21. mart – 20. april)

Za Ovnove će sedmica doneti poboljšanje finansijske situacije zahvaljujući sopstvenom trudu i odlučnosti. Takođe, vaša profesionalna dostignuća će postati vidljiva i kod vašših nadređenih. Mnogi koji još nisu u ozbiljnim vezama bi mogli da dožive obećavajuća romantična poznanstva. Oni koji su roditelji će biti prinuđeni da se bave pitanjima i problemima koji se odnose na zdravlje svoje dece, kao i organizovanjem slobodnog vremena. Zdravlje će biti dobro, ali će biti visoki rizici od fizičkih povreda.

Članak se nastavlja posle reklama

Bik (21. april – 20. maj)

Bikovi će tokom cele nedelje imati poslovni i kontruktivan stav koji će omogućiti da radni procesi budu predvidljivi, a putovanja produktivna. Predstavnici državnih organa mogu da vam pruže pomoć u stvarima da kojima će doći do veoma produktivne interakcije. Tokom prve polovine nedelje se mogu javiti pitanja nasleđa i neophodno je da ih brzo rešite. Finansije i poslovna sfera će biti stabilne. Na romantičnom planu će sve biti harmonično.

Nedeljni horoskop od 24. do 30. juna: Blizanci (21. maj – 20. jun)

Blizanci će biti raspoloženi tokom skoro cele nedelje, osećajući se kao da su na vrhu sveta. Najveće razloge za radost će vam pružiti profesionalna sfera i posao u kom će predstavnici znaka zauzeti vodeće pozicije. Neki će čak uspeti da postignu unosne ugovore ili ponude za proširenje saradnje. Na planu romantike i odnosa će se sve rešiti krajem nedelje, a vikend obećava da će biti nezaboravan, dok će komunikacija sa voljenima biti prijatna i zanimljiva. Finansije će biti stabilne, a mogućnosti za poboljšanje će se pojaviti već sledeće nedelje.

Članak se nastavlja posle reklama

Rak (21. jun – 22. jul

Malo je verovatno da će Rakovi imati ozbiljne razloge za zabrinutost sa izuzetkom opasnosti od vožnje automobila. Ako je moguće, ovu vrstu prevoza izbegavajte do vikenda. Profesionalni vidovi posla će se odvijati kao i obično, a pitanja i problemi će se rešavati prilično lako i brzo. Na romantičnom planu će se sve oduševiti stabilnošću, harmoničnom interakcijom sa partnerima i šansama za prelaz na sledeći nivo.

Lav (23. jul – 22. avgust)

Lavovi će imati priliku da jasno izraze sebe i svoje ideje. Mnogi će imati i šanse da uspešno implementiraju svoje ideje i ostvare dobar prihod. Predstavnici znaka će biti neobično pribrani, pokazaće organizovanost, disciplinu i kontruktivno će pristupiti rešavanju pitanja – kako u profesionalnoj, tako i u ličnoj sferi. Oni čije su aktivnosti vezane za dizajn, umetnost i režiju će imati dobre mogućnosti za svoje kreativne projekte. Na ljubavnom planu su mogući sastanci. Finansije i zdravlje će biti stabilni.

Članak se nastavlja posle reklama

Devica (23. avgust – 22. septembar)

Devicama će nedelja proći u radnoj atmosferi. Aktivacija radnih procesa će početi bukvalno u ponedeljak. Mnogi će morati da urone u sve faze rada, prisustvuju događajima i sretnu se sa partnerima i konkurentima, izvrše prilagođavanja i potpišu papire. Ostaće vrlo malo vremena za lični i porodični život, ali će rezultat na kraju nedelje biti veoma impresivan. Finansije će se postepeno poboljšavati, pre svega zahvaljujući sopstvenim naporima. Obratite pažnju na svoje zdravlje ovog vikenda.

Nedeljni horoskop od 24. do 30. juna: Vaga (23. septembar – 22. oktobar)

Vage će biti zauzete odnosima sa voljenima i pitanjima sopstvenog zdravlja. Ovo poslednje može zahtevati dijagnostičke mere i posete lekarima. Malo je verovatno da će problemi biti značajni, ali je bolje ih se rešite bez odlaganja. Profesionalna sfera obećava da će biti stabilna, a predstavnici znaka mogu dobiti zanimljive ponude za promenu posla. Na romantičnom planu će se dogoditi prijatni utisci, iznenađenja i obostrane emocije. Što se tiče materijalnog blagostanja, vredi pokazati velikodušnost i dobročinstvo.

Članak se nastavlja posle reklama

Škorpija (23. oktobar – 21. novembar)

Škorpije će morati da posvete većinu svog vremena profesionalnim poslovima i finansijama. Mnogi će biti veoma produktivni i fokusirani na glavnu stvar, brzo će donositi odluke i takođe će brzo postići željene rezultate. Romantična sfera će takođe biti bogata događajima. Oni koji nisu u vezi bi mogli iznenada da započnu novu vezu, oslanjajući se na sopstvenu intuiciju i neodoljivu želju da rizikuju. Ovde bi najbolja preporuka bila teraputski post, dijeta i stoga zabrana alkohola. Finansije bi mogle da se poboljšaju.

Strelac (22. novembar – 21. decembar)

Strelčevi ulaze u period povoljnih promena, tokom kojih će biti moguće obnoviti neke oblasti svog života. Oni će biti pozitivni, hrabri i otvoreni za sve novo. Za one koji se bave biznisom će se otvoriti prilike za pokretanje novih profitabilnih projekata, a kreativni predstavnici ovog vatrenog znaka će imati priliku da se jasno izraze u društvu i da sa svojim idejama i radovima izađu u javnost. Zdravlje će biti stabilne, a pozitivne emocije će uticati na opšte blagostanje na najpozitivniji način.

Jarac (22. decembar – 19. januar)

Ova nedelja će vam pružiti priliku da dobro radite i da se dobro odmorite. Radni procesi neće trajati mnogo vremena, a efikasnost neće trpiti. Oni koji se bave notarskim poslovima imaće dobre izglede, a finansijeri će moći značajno da pvoećaju svoje prihode. Oni koji se bave vojnim poslovima će moći da naprave korak na lestvici karijere. Zdravlje bi se moglo pogoršati tokom vikenda uglavnom kod onih koji imaju problema sa mišićno-koštanim sistemom.

Članak se nastavlja posle reklama

Nedeljni horoskop od 24. do 30. juna: Vodolija (20. januar – 18. februar)

Vodolije će moći na brz način da reše većinu nagomilanih problema u različitim oblastima svog života. To će se desiti zahvaljujući lakom i pzitivnom stavu ovih predstavnika znaka. Mnogi će biti puni snage, energije i optimizma i pokazaće spremnost za pregovore, interakciju i pomoć. Predstavnici znaka će takođe pokazati organizacione sposobnosti u profesionalnoj sferi što će vam pomoći da postignete neverovatne rezultate, već i prilike za mogućnost za napredovanje u karijeri. Zdravlje će biti stabilno, a na romantičnom planu se ništa neće menjati.

Ribe (19. februar – 20. mart)

Ribe će se suočiti sa prilično stresnim periodom koji je povezan sa mnogim stvarima i brigama vezanim za rodbinu, dom i porodicu. Društveni događaji će pomoći da se razblaži povećana zauzetost, što će pružiti priliku ne samo za sklapanje novih poznanstava, već i za rešavanje trenutnih problema. Postoji šansa da će vam nova poznanstva pružiti veoma praktične i vredne savete zahvaljujući kojima će predstavnici znaka moći da donesu najbolju odluku za sebe. Na romantičnom planu neće biti veliki promena, a slično će biti sa finansijama i zdravljem.

Liudmila Chernetska/GettyImagesPlus