Nedeljni horoskop od 27. marta do 2. aprila: Venera i Uran donose nove strasti

Nedeljni horoskop od 27. marta do 2. aprila: Konjukcija Jupitera i Merkura donosi poslovne i lične napretke, a konjukcija Venere i Urana utiče na ljubavni život

by | mart 26, 2023
Nedeljni horoskop od 27. marta do 2. aprila

Nedeljni horoskop od 27. marta do 2. aprila: Poslednja nedelja u martu zanimljiva je jer predstoji nekoliko astroloških događaja koji će se odigrati. Neki od tih događaja uticaće na poslovanje, obrazovanje i intelektualni razvoj. Predstojeća nedelja doneće pogodno vreme za rešavanje problema koji su već dugo prisutni, razrešavanje sukoba, sudskih procesa, ali i za opuštanje poput putovanja i izleta.

 

Konjukcija Jupitera i Merkura odigraće se 28. marta i povoljno će uticati na karijeru i kulturno bogaćenje. Osim na posao, ova konjunkcija utiče i na zdravlje ljudi, tako što poboljšava zdravlje hroničnih bolesnika posebno onih koji imaju problema sa respiratornim sistemom. Ovo je pogodno vreme za osnivanje porodice i preduzimanje ozbiljnih koraka u životu.

Konjukcija Venere i Urana 30. marta uticaće na ljubavni život mnogih ljudi. Mnogi znakovi će osetiti želju za avanturom i promenom partnera, ali treba biti oprezan kada su u pitanju ovakve strasti. Mogući su neočekivani događaji i susreti, a od samih učesnika zavisi kako će se oni završiti. Bikove, Ribe i Vage osetiće potrebu za isticanjem, dok će Vodolije imati potrebu da osete slobodu. Finansijska stabilnost smeši se Škorpijama i Jarčevima. Ovnovi, Lavovi i Strelčevi imaće ove nedelje veoma aktivan društveni život, a Blizanci, Rakovi i Device mogu očekivati odličnu priliku za lični napredak.

Nedeljni horoskop od 27. marta do 2. aprila

Ovan (21. mart – 20. april)

Pred vama je nedelja puna donošenja važnih odluka. Od ovih vaših izbora zavisiće vaš uspeh u budućnosti. Ovnovi će biti primorani da se oslanjaju na logiku i zdrav razum kako bi sve išlo po planu. Finansijiski ćete se osećati sigurno, čak će se pojaviti mogućnost za uvećanje prihoda. Zanimljivi sastanci i komunikacija pratiće život Ovna tokom cele nedelje, a biće i prilike da zablistate na događaju uz pomoć svog dobrog stila. Zdravlje vam neće praviti probleme.

Bik (21. april – 20. maj)

Pravo je vreme da započnete novi projekat. Uložite što više truda kako bi se sve na kraju višestruko isplatilo. Vaša ideja je vredna toga. Vaš bankovni račun direktno će zavisiti od vašeg uloženog truda i rada. Ljubav vas ispunjava i dobro se osećate zbog svoje stabilne ljubavne veze. Dobro zdravlje omogući će vam da izdržite sve napore koji vam predstoje.

Blizanci (21. maj – 20. jun)

Čitave nedelje osećaćete kako imate kontrolu nad svim što vam se dešava u životu. Naprosto, ništa vas ne može poremetiti. Vrlo ste stabilni i privatno i profesionalno, što će vam omogućiti da završite neke davno započete projekte. Kada je reč o međuljudskim odnosima, bićete dosta raspoloženi u svakom društvu, a krajem nedelje imate šansu za romantični susret. Zdravlje stabilno.

Rak (21. jun – 22. jul)

Bićete veoma zauzeti porodičnim poslovima i rešavanjem problema drugih ljudi. Ne brinite se jer ćete pronaći način da prevaziđete sve nepredviđene situacije. Sa bliskim članovima porodice možete imati nesuglasice. Kada je reč o karijeri, nemojte se oslanjati na one u koje niste potpuno sigurni jer se nikada ne zna kada vam neko može okrenuti leđa. Osećaćete finansijsku stabilnost, a zdravlje može biti promenljivo.

Nedeljni horoskop od 27. marta do 2. aprila: Lav (23. jul – 22. avgust)

Pred vama je teška nedelja. Pratiće vas neki stari, nerešeni problemi kojima se konačno morate posvetiti. Profesionalno, čekaju vas ne baš lepe promene. Postoji mogućnost da ćete biti premešteni sa projekta što vam se neće svideti. Ukoliko se budete izborili za sebe, čekaće vas mnogo više odgovornosti u budućnosti. U ličnim odnosima možete takođe naići na poteškoće, ali one će biti kratkotrajne. Možete osetiti simptome umora ili prehlade krajem nedelje.

Devica (23. avgust – 22. septembar)

Cele nedelje ćete iščekivati određen priliv novca. Deo planova koje ste imali u vezi sa poslom može se izjaloviti, te je najbolje da ne očekujete previše. Vaš nadređeni može biti nezadovojan vašim zalaganjem, a vi mu nećete moći objasniti da nije sve do vas. Kada je u pitanju ljubav, vaša sklonost ka ljubomori još jednom može izazvati problem u vašem odnosu. Javiće se sumnje u voljenu osobu koje mogu itekako uticati na kvalitet vašeg odnosa. Nemojte previše analizirati postupke svog partnera, opustite se i verujte mu. Nezdrav način života može vam doneti zdravstvene tegobe.

Vaga (23. septembar – 22. oktobar)

Vage, pred vama je nedelja bez puno promena i događaja. Šta više, možete se osećati uznemireno zbog toga što se ništa ne događa. Posao vam neće praviti probleme, stvari ćete uglavnom raditi mirno. Novac će pristizati onako kako ste se unapred dogovorili. Na ljubavnom nivou takođe ništa novo. Zdravlje stabilno. Uživajte u miru jer možda neće potrajati.

Nedeljni horoskop od 27. marta do 2. aprila: Škorpija (23. oktobar – 21. novembar)

Povratak aktivnosti nakon dužeg mirovanja doneće vam veliku dozu radosti. Možete otkriti nečije tajne koje vam do sada nisu bile dostupne. Koristite logiku kako biste imali dobre rezultate na poslu. Planirane promene u karijeri ovog puta mogu malo sačekati. Neočekivani prilivi novca sigurno će vam prijati. Zdralje može biti promenljlivo, povedite računa o hormonskim promenama.

Strelac (22. novembar – 21. decembar)

Svesno ili nesvesno, ove nedelje ste vrlo tajanstveni. Rad na sebi vam dosta pomaže da upoznate svoju unutrašnjost, te ste se prihvatili literature koja vam u tome pomaže. Zanemarujete druge obaveze, ali sa razlogom. Kada je u pitanju ljubav, pazite na nečije namere. Nemojte sebi dozvoliti naivne propuste. Finansije mogu biti uvećane ukoliko se budete malo više potrudili. Zdravlje stabilno, vodite račina o ishrani.

Jarac (22. decembar – 19. januar)

Predstojeća nedelja za vas je stabilna i predvidiva. Jedina sfera u kojoj vas očekuju prijatna iznenađenja biće ljubavna. Na poslu ćete biti zadovoljni, nećete imati problema, zdravlje će vam takođe biti dobro.  Finansijska sfera ostaje nepromenjena, a u narednom periodu možete očekivati i povećanje prihoda.

Vodolija (20. januar – 18. februar)

Revolucionarne Vodolije i ove nedelje protiviće se nadređenima i negodovaće sve odluke donete u njihovo ime. Predstavnici ovog znaka povećaće svoj inetelektualni i duhovni nivo. Pred vama je uspešna borba protiv konkurenata i moguće povećanje prihoda. Bićete veoma zadovoljni svojim uspesima. Preferiraćete razgovore sa svojim istomišljenicima i nećete sebi dozvoliti stres zbog onih za koje mislite da nisu u pravu. Meteoropate mogu imati zdravstvenih problema krajem nedelje u vidu glavobolje i malaksalosti.

Nedeljni horoskop od 27. marta do 2. aprila: Ribe (19. februar – 20. mart)

Vaše fantazije odvući će vas od stvarnosti. Imaćete problema u razumevanju svojih emocija. Pokušajte da odolite iskušenjima kako ne biste bili povređeni. Krajem nedelje možete doživeti romantičan susret sa osobom koju odavno poznajete. Kao i uvek, ljubav vam je na prvom mestu. Kada je u pitanju posao, čekaju vas velike promene u timu. Ukoliko vi predvodite tim, potrudite se da zadržite autoritet. Što se tiče zdravlja, povedite računa o hormonskim promenama.

Jovana Jevtić LuckyBusiness/GettyImagesPlus