Horoskopski znaci i prevara: Februar 2023. donosi intrige, iskušenja i afere za tri znaka Zodijaka!

by | februar 6, 2023
Horoskopski znaci i prevara

Horoskopski znaci i prevara: Podmukli Crni Mesec čini trigon aspekt Lava i Venere u Ovnu. A ovo će nekim predstavnicima Zodijaka doneti nevolje!

U februaru 2023, Crni Mesec ulazi u Lava, znak koji je odgovoran za strast i seksualnu želju. Iznenađujuće, čak i oni koji su dovoljno dugo u vezama i brakovima mogu osetiti uticaj ovog iskušenja.

Generalno, ovo može uticati na sve – flertovanje, dopisivanja, pa čak i kancelarijske romanse će jednostavno procvetati u februaru! Postojaće osećaj da 14. februar i euforija oko Dana zaljubljenih jednostavno „ne pušta“, ali čuvajte se lakih intriga – sve tajno postaje jasno, pa odmah odmerite izglede ili bolje proverite informacije o statusu novog ljubavnika.

Članak se nastavlja posle reklama

Horoskopski znaci i prevara u februaru 2023.

Postoje tri znaka zodijaka koji će zaista uroniti u vatru strasti, udvaranja i koketerije – a ova iznenada osećanja mogu vam bukvalno oduvati glavu! Ovo se, naravno, odnosi na Ovna (od koga će doći inicijativa), Lava (podmukla zavodnica Crni Mesec stoji u ovom znaku) i Strelca (Venera stoji u sektoru strasti, koja može biti ljubavnica ili ljubavnica).

Za Ovna se situacija može pretvoriti u želju da osvoje predmet strasti. Budite oprezni – javnost može saznati za vašu preljubu, jer je Jupiter u vašem znaku. To vas čini aktivnijim i svaka vaša akcija privlači pažnju.

Za Lava situacija može izgledati kao zaljubljivanje u stariju, pametnu osobu, na neki način ona može biti neko ko vam je autoritet. Na primer, fitnes trener, nastavnik na univerzitetu ili možda advokat kojeg ste angažovali. Budite oprezni – Crni Mesec u vašem znaku čini vas veoma privlačnim drugima, ali na kraju se povećava verovatnoća da padnete u apsurdnu poziciju. Zapamtite da će uvek biti ljudi koji vole da diskutuju i ogovaraju (čak i ako nije bilo stvarne izdaje).

Članak se nastavlja posle reklama

Za Strelca, situacija se ispostavlja dvosmislenom, jer se vaša planeta-vladar Jupiter upravo povezuje sa Venerom u Ovnu. I to vas čini pokretačem preljube sa predstavnikom druge nacionalnosti, tokom službenog putovanja, putovanja ili obuke. Na primer, možete početi da pokazujete simpatije prema nastavniku, on će to protumačiti kao poziv na akciju, što će na kraju dovesti do niza brzih i emotivnih situacija (tajni sastanci, pozivi noću).

Lepota i zdravljefizkes/iStock/Getty Images Plus via Getty Images