Ljubavni horoskop od 24. do 30. juna: Pazite šta izgovarate

by | jun 22, 2024
Ljubavni horoskop od 24. do 30. juna

Ljubavni horoskop od 24. do 30. juna donosi pomalo napetu atmosferu zbog čega će biti veoma važno da ne reagujete impulsivno jer su sukobi lako mogući.

Sezona Raka otvorila je novi pristup emocijama, ali će nas učiniti i veoma osetljivim. Četvrtak i nedelja veče će u poseban fokus staviti osećanja, pa su ovo istovremeno i povoljni i nepovoljni dani za ljubav u zavisnosti od vašeg raspoloženja.

Ljubavni horoskop od 24. do 30. juna

Ovan

Ova nedelja će biti veoma značajna za Ovnove. Naročito vikend. On će pokazati koliko se dobro mogu slagati sa voljenom osobom u svakodnevnim situacijama (verovatnoća ozbiljnih svađa je mala, ali su manje pritužbe moguće). Preterano ljubomorni predstavnici znaka bi trebalo da kontrolišu svoje emocije u nedelju uveče.

Članak se nastavlja posle reklama

Bik

Nedelja će biti veoma izazovna za Bikove. Ako se početkom sedmice budete suočavali sa ljubomorom i budu reagovali na provokacije, ne treba da se uljuljkujete u nedostatak vidljivih posledica. U nedelju veče će kriza podsetiti na sebe i udvostručili samokontrolu.

Ljubavni horoskop od 24. do 30. juna: Blizanci

Teško ćete se prilagoditi novonastalim situacijama koje se dešavaju. U trenucima kada vam se jave najpoželjniji uslovi za susret, oni možda neće biti spremni za to. A u trenucima prikladnog raspoloženja, rizikujete da naiđete na objektivne prepreke.

Rak

Izbegavajte nepotrebnu spontanost u ljubavnim vezama, ali i da ne odugovlače u ovoj oblasti. Na primer, da ne odugovlače sa odgovorima na lična pisma i izlive emocija. Ne čekajte idealnu situaciju: potrebni i dovoljni uslovi očekuju se u četvrtak i nedelju uveče.

Članak se nastavlja posle reklama

Lav

Ova nedelja može da počne krizom ili iznenađenjem koje je isprovocirao partner. Zvezde savetuju da ne reagujete: ćutanje ili uzdržanost će biti korisniji od pokušaja da se „ogleda“ tuđe ponašanje, posebno nepredvidivo i prkosno ponašanje. Ista taktika će dobro doći i u nedelju uveče.

Devica

Ove nedelje događaji neće funkcionisati idealno za Device, ali ne treba propustiti priliku da razvijete odnose: možda ćete kasnije požaliti. Zvezde savetuju da za ovo koristite četvrtak ili nedelju uveče. Ključ ljubavne harmonije je poverenje, bez njega ništa neće funkcionisati.

Članak se nastavlja posle reklama

Ljubavni horoskop od 24. do 30. juna: Vaga

Vage bi se mogle naći odvojene od voljene osobe ili možda neće moći da komunicira sa njima željenim tonom. Zvezde vam savetuju da se pomirite sa stanjem stvari i zapamtite da će se situacija jednog dana promeniti na bolje: sudbina još nije iscrpila svoju zalihu poklona i sigurno će ih uslediti.

Škorpija

Događaji će se razvijati povoljno za Škorpije. Situacione prepreke ne treba da postanu razlog za malodušnost i napuštanje nade. Ipak, zvezde savetuju da preskočite ponedeljak, utorak i nedelju uveče: u ovo vreme lako je izgubiti ravnotežu, posvađati se i pogrešiti.

Članak se nastavlja posle reklama

Strelac

Događaji ove nedelje ne obećavaju Strelčevima nikakve naglašene avanture, stres i dramu u ličnom životu, ali atmosfera veza (posebno veoma bliskih) može ih stalno držati u latentnoj napetosti. Moguće je da će uzrok nelagodnosti biti čisto psihološki i prilično delikatan.

Jarac

Jarčevima nije uvek prijatno da komuniciraju sa voljenom osobom, ali će biti trenutaka kada će biti blizu istinske harmonije. U četvrtak će moći da fino podnese ljubavne odnose. Nedeljno veče može biti nekonvencionalno, strastveno i emocionalno intenzivno.

Članak se nastavlja posle reklama

Ljubavni horoskop od 24. do 30. juna: Vodolija

Za zaljubljene Vodolije je važno da ovu nedelju počnu kako treba, što u velikoj meri zavisi od njih samih. Ako u ponedeljak ili utorak podlegnu destruktivnim emocijama ili koriste neku od psihološki zabranjenih tehnika, onda će u nedelju uveče biti suočeni sa nastavkom zamajca koji su pokrenuli.

Riba

Zvezde savetuju Ribama da se ne plaše da daju oduška osećanjima u četvrtak: gotovo sve ovog dana će ići po planu, iluzijama i iskušenjima će se pouzdano odupreti sopstvenim oprezom, uzdržanošću ili zdravim razumom. U nedelju uveče može doći do neočekivanog ljubavnog sastanka.

bernardbodo/GettyImagesPlus