Ljubavni vikend horoskop za 18. i 19. februar: Vodolije će uživati u ljubavnoj atmosferi

by | februar 17, 2023
Ljubavni vikend horoskop za 18. i 19. februa

Ljubavni vikend horoskop za 18. i 19. februar: Blizanci će uživati u ljubavi, dok će Rakovi biti nesigurni na ljubavnom planu. Šta čeka Vaš znak?

Ljubavni vikend horoskop za 18. i 19. februar:

Ovan

Skloni ste tome da se zanosite da je sve moguće i lako ostvarljivo. U vašem odnosu sa partnerom ste vrlo energični. Dobićete pohvale o svom izgledu i ponašanju, ali nema potrebe da se dokazujete drugoj strani. Ako ste sami, priželjkujete uzbudljivu ljubavnu romansu ili strasnu vezu. Odgovorite na priliku koja vam se nudi u skladu sa svojim temperamentom i emotivnim statusom.

Bik

Priželjkujete nove ili neobične emotivne kontakte na različitim stranama, zbog toga ćete se često pojavljivati na različitim stranama. Ono što za druge deluje nemoguće, za Vas je lako dostupno. Voljena osoba će Vas podstaći na snažne izlive emocija. Ukoliko ste slobodni, želećete da se oprobate u novim, izazovnim situacijama što će možda dovesti do ljubavne romanse.

Ljubavni vikend horoskop za 18. i 19. februar: Blizanci

Partner Vas podržava u svemu što radite i zbog toga uživate u ljubavi. Razmislite o braku ili zajedničkom životu sa partnerom. Ukoliko ste sami, upoznaćete osobu koja će Vas prijatno iznenaditi i to će možda prerasti u ljubav. Uporno izbegavate poglede osobe koja pokušava da Vas izvede. Sada je dobra prilika da popravite komunikaciju sa okolinom i bliskim prijateljima.

Rak

Dok Vam je poslovni plan na sigurnom tlu, u ljubavno životu osećate nestabilnost. Zauzeti Rakovi će razmišljati o braku i želećete da otvorite srce i otkrijete emocije. Nemojte pokleknuti da dozvolite sebi tajne veze. Slobodni Rakovi ne mogu da prestanu na misle na jednu osobu, a sredinom meseca ćete čuti nešto u vezi te osobe što će Vas oraspoložiti. Za vikend ćete shvatiti da ste okruženi pravim prijateljima.

Lav

Ne dopada Vam se psihološki pritisak koji osećate i iritira Va ponašanje partnera. Zbog emotivne nesigurnosti sumnjate u partnera. Ukoliko ste slobodni, neko će Vas šarmirati privlačnom pojavom ili neobičnim stilom udvaranja. Privlači Vas kombinacija emotivne, strasne i intelektualne veze, ali osobi u Vašem društvu nešto od toga nedostaje. Nemojte imati prevelika očekivanja od Vašeg partnera.

Ljubavni vikend horoskop za 18. i 19. februar: Devica

Uveseljavaće Vas stvari koje volite. Očekuju Vas prijatna druženja bez mnogo ustručavanja. Provešćete vikend u okruženju dragih osoba. Imaćete osećaj da je sve moguće i zbog toga ćete biti otvoreni i imati poverenja u ljude koji Vas vole.

Vaga

Želite da prevaziđete emotivnu krizu i nalazite se pred novom odlukom koju želite da saopštite voljenoj osobi. Razgovor, dobronamerni saveti ili podrška bliskih prijatelja, uvek deluju pozitivno na Vaše raspoloženje. Pokažite više razumevanja za svog partnera jer će partner pokušati da Vas razuveri. Ako ste slobodni, nova romansa može biti zamena za neostvarene želje koje imate.

Škorpion

Škorpije u vezama će morati da izbalansiraju između partnera i porodice, s tim da će im odnos da voljenom osobom malo zapinjati. Izazovi u porodičnim vezama će Vas držati zaokupljenim ceo vikend. Samci će ostati kod kuće.

Strelac

Ovaj vikend ćete provesti u preispitivanju da li ste doneli dobar izbor na ljubavnom planu. Neki predstavnici ovog znaka će učvrstiti svoje veze. Slobodne Strelčeve očekuje simpatična romansa sa osobom koju su nedavno upoznali na nekom skupu. Međutim, verovatno se ta veza neće održati. Jedna osoba konstantno privlači Vašu pažnju jer je neobiča i niste se do sada susretali sa osobom sličnom njoj.

Jarac

Potajno priželjkujete pažnju jedne osobe, ali niste baš uvereni da će ona stići. Dozvolite nekom kome se dopadate da brine o vama. Vi poznajete tu osobu i u ovom trenutku je ona prava osoba za vas. Zauzete osobe će uživati sa svojim partnerom.

Vodolija

Vodolije čeka atmosfera ljubavi, iskrena razmena emocija i bliski kontakti će imati posebni čar koji će Vas pokrenuti da učinite prvi korak. Prija Vam sentimentalna nota koju partner unosi u vaš zajednički život. Ako ste slobodni, čekaju Vas zanimljivi kontakti. Nemojte dozvoliti da se nova romansa brzo završi.

Ljubavni vikend horoskop za 18. i 19. februar: Ribe

Ovaj vikend ćete imati lošu komunikaciju sa partnerom. Ono što će Vama delovati jasno i prihvatljivo, za Vašeg partnera će značiti sasvim suprotno. Nemojte rešavati probleme Vašeg partnera ako ne traže to od Vas. Slobodne Ribe će upoznati novu osobu koja će probuditi uzbudljive emocije i zadovoljstvo.

jacoblund/GettyImagesPlus