Ljubavni vikend horoskop za 25. i 26. februar: Jarčevi, iskoristite svoju šansu!

Ljubavni vikend horoskop za 25. i 26. februar: Mnoge znakove očekuje rešavanje nesuglasica putem bolje komunikacije.

by | februar 24, 2023
Ljubavni vikend horoskop za 25. i 26. februar

Ljubavni vikend horoskop za 25. i 26. februar: Mnoge znakove očekuje rešavanje nesuglasica putem bolje komunikacije, a slobodnim osobama otvaraju se šanse za nove romanse.

Ljubavni vikend horoskop za 25. i 26. februar:

Ovan

Pružite svom partneru mnogo pažnje kako biste mu se zahvalili za sve što čini za vas. Usamljeni Ovnovi mogu doživeti obostranu ljubav na nekom poslovnom sastanku, dok zauzeti osećaju kako ljubav polako pakuje kofere. Umarate se od nečije priče koja se ponavlja, a sve više vas privlači neko za vas zabranjeno voće. Ovo može izazvati različite vrste emocija i dobro je ispoljiti ih. Potrudite se da ostanete stabilni i pored težnje za konkretnim promenama. Slobodni Ovnovi neka se pripreme na nove veze. Ovo je period u kom zračite pozitivnom energijom i šarmirate sve one koji vam se nađu na putu.

Bik

Trenutno vam je važno da se osećate sigurno u emotivnom odnosu. Svu svoju energiju usmerićete ka postizanju stabilnosti veze. Partner odobrava i uživa u vašim postupcima i prijatno je iznenađen vašim uloženim trudom da veza ojača. Slobodni Bikovi su preterano izbirljivi, a privlače ih samo osobe koje žele dugu vezu.

Članak se nastavlja posle reklama

Ljubavni vikend horoskop za 25. i 26. februar: Blizanci

Vikend koji je pred vama iskoristićete za preispitivanje donetih odluka. Jedan deo predstavnika ovog znaka imaće priliku da učvrste svoju vezu jer odabrana osoba zadovoljava sve njihove kriterijume. Kada je reč o slobodnim Blizancima, priprema vam se slatka ljubavna romansa sa osobom koju ste nedavno upoznali. Nemojte biti iznenađeni ako ta veza ne bude potrajala jer i sami osećate da je vreme da napustite sve odnose koji nemaju perspektivu. Ukoliko Blizanci koji su u vezi osete nezadovoljstvo, veoma je važno da se zapitaju da li su oni zaptavo ti koji narušavaju mirnu ljubavnu atmosferu.

Rak

Mada ste u poslednje vreme sa voljenom osobom pokrenuli neobične i vrlo pipljive teme, ovaj vikend donosi vam mnogo razumevanja i ponovnog povezivanja. U narednim danima razmenjivaćete ideje i misli, a zajedno ćete donositi i brojne odluke za budućnost. Slobodni Rakovi imaće razlog da veruju da su konačno pronašli svoju srodnu dušu.

Lav

U bliskoj osobi i dobrom prijatelju prepoznajete karakteristike idealnog partnera. Mada se i kod te osobe javljaju slična osećanja, zajedno ćete proći kroz trenutke zbunjenosti, ali otvara se šansa za ostvarenje dugotrajne veze. Zauzeti Lavovi imaju osećaj da ih partner zatrpava predlozima za zajedničko provođenje vremena, te stalno imaju potrebu za prigovorima i negativnim komentarima. Svim Lavovima je potrebno malo ošuštanja i zabave.

Članak se nastavlja posle reklama

Ljubavni vikend horoskop za 25. i 26. februar: Devica

Nečije društvo vam izaziva osmeh na licu. Dobro protumačite osećanja voljene osobe kako ne biste imali nesporazuma. Zajedno planirajte aktivnosti i prisetite se šta vas posebno raduje kada ste zajedno. Voljena osoba želi da ispunite svoja obećanja, a vi ste u dobrom raspoloženju da date sve od sebe da je iznenadite. Slobodne Device očekuju nova poznanstva.

Vaga

Ovo je vaš srećan period u ljubavi, a iskoristite ga dobro i za preispitivanje svojih dubokih emocija. Ukoliko ne budete razumeli svoja osećanja, neće ih razumeti ni vaša voljena osoba. Kako biste sprečili nerazumevanje, pozabavite se svojim dubljim nivoima.

Članak se nastavlja posle reklama

Škorpion

Naredni dani ne donose mnogo promena kada je u pitanju vaš ljubavni život. Imate mnogo energije za komunikaciju pa ćete rečima nadoknađivati sve što vam u emotivnom smislu nedostaje. Pronaći ćete način da održite vezu.

Strelac

Vaš život u toku vikenda ispunjen je platonskom ljubavlju. Imate sve veću potrebu za konkretnom vezom i to vas vodi u beskonačna razmišljanja o idealnom partneru. Ovo su dani koji vam donose mnoštvo dilema oko toga da li je osoba koja vas privlači prava osoba za vas i da li je vreme da uđete u stvarni odnos ili da se povučete.

Članak se nastavlja posle reklama

Jarac

Pratite svoje srce i iskoristite sve šanse. Uporno pokušavate da promenite odnos koji imate sa voljenom osobom tako što ga usklađujete sa ličnim željama i interesima, a sve više imate osećaj da samo ulazite u slepe ulice. Loša komunikacija dovodi do nesuglasica i možda vama deluje da je to u redu, ali povedite računa o tome da li tako misli i vaš partner. Slobodni Jarčevi će ovog vikenda imati malo šanse da upoznaju osobu koja će zadovoljiti sve poželjne kriterijume, ali nema razloga za brigu jer vas u bliskoj budućnosti ipak očekuje mnoštvo poznanstava od kojih neko može prerasti u ozbiljnu ljubavnu vezu.

Vodolija

Veoma ste napeti i ne dopada vam se psihološki pritisak koji vam stvara partnerovo ponašanje. Ušli ste u trenutak emotivne nesigurnosti i imate potrebu da ojačate poverenje u partnera. Nemojte rešavati nepostojeće probleme već se fokusirajte da pronađete grešku u komunikaciji. Slobodne Vodolije očekuje zaljubljivanje. Neko će vas potpuno oboriti s nogu neobičnim načinom udvaranja. Nemojte postavljati uslove koje je nemoguće ispuniti već uživajte u trenutku.

Članak se nastavlja posle reklama

Ljubavni vikend horoskop za 25. i 26. februar: Ribe

Želite da prevaziđete emotivnu krizu i polako donosite odluku koju treba da saopštite voljenoj osobi. Postoji mogućnost da ćete sa partnerom imati neslaganja oko različitih stavova po pitanju ljubavi. Osigurajte vezu dobronamernom kritikom i dugim razgovorom. Emotivne dileme se lako mogu rešiti ukoliko je komunikacija otvorena i zdrava. Ako ste još uvek slobodni, iskoristite to na najbolji način jer je velika verovatnoća da ćete se uskoro zaljubiti.

Jovana JevtićLove portrait and love the world/GettyImagesPlus