Ljubavni vikend horoskop za 29. i 30. jul: Razmislite o zajedničkom životu

by | jul 28, 2023
Ljubavni vikend horoskop za 29. i 30. jul

Ako ste u ozbiljnoj vezi, šta kažete na to da napravite ozbiljniji korak? Pogledajte šta donosi ljubavni vikend horoskop za 29. i 30. jul.

Ljubavni vikend horoskop za 29. i 30. jul: Razmislite o zajedničkom životu

Ovan

Ovog vikenda osećaćete se totalno promenljivo. U jednom trenutku želećete da flertujete i budete okruženi prijateljima. Ali već u drugom bićete mirni, potišteni i smireni. Bićete glavna meta udvarača, a već drugi dan obična osoba koju primećuju samo prijatelji. Bićete dobro.

Ljubavni vikend horoskop za 29. i 30. jul: Bik

Na sreću splet novih dogadjaja donosi vam najlepše zadovoljstvo u ljubavnom životu ili u odnosu sa bliskom osobom. Lakše nego obično uspevate da privučete nečiju pažnju, atmosfera ljubavi i pozitivnih emocija unosi novu strast i tople boje u vaše raspoloženje. Godi vam interesovanje ili pažnja koju dobijate u društvu osoba sa kojima se susrećete.

Članak se nastavlja posle reklama

Blizanci

Prija vam sentimentalna nota koju partner unosi u zajednički život, momenti romantike i uzavrelih strasti koji deluju kao poseban izazov. Ako ste mladi ili slobodni, očekuju vas zanimljivi kontakti. Zablistaćete u pravom sjaju u ljubavnoj romansi sa jednom nesvakidašnjom osobom. Nema potrebe da se vaša romansa završi na uzbudljivom i prolaznom flertu, uvek postoji i lepši deo stvarnosti koji ne treba propustiti.

Rak

Uživate u nekim romantičnim susretima ili u društvu osobe koja u vama pokreće velike strasti. Ipak, tanka je granica spajanja ili razdvajanja u ljubavnom odnosu. Sačuvajte dobro raspoloženje, bez obzira na emotivni ritam i trenutni ishod. Važno je da sledite svoj unutrašnji instinkt. Ono što je po vašem ukusu – odgovara i vašem partneru. Ukoliko ste mladi ili slobodni, očekuju vas uzbudljivi kontakti i susreti.

Ljubavni vikend horoskop za 29. i 30. jul: Lav

Mogli biste osetiti grubost partnera kojem je već dosta da vi lelujate po oblacima. Pokušajte da budete zreliji i konkretniji. Previše priče nikuda ne vodi, ali iskreni zagrljaji i pogledi dovoljni su da se osećate dobro i ispunjeno. Bez obzira na nemire koji vam dolaze iz prošlosti, vi ćete biti srećni i u stabilnoj vezi na obostrano zadovoljstvo. Uz pomoć svojih dragih prijatelja slobodni Lavovi će zaboraviti brige i otvoriti se za nove mogućnosti.

Članak se nastavlja posle reklama

Devica

Ako ste zauzeti, možete očekivati finansijsku podršku partnera, a preporuka je da zajednički investirate u budućnost. Međutim, stalno imate utisak da partner nešto krije od vas. Slobodne osobe su u ovom periodu preterano napadne, te će oterati nekog ko je za njih zagrejan. Device, izlazite češće i videćete da ćete tamo upoznati osobu svojih snova. U kom pravcu će ići taj odnos, zavisi od vas.

Vaga

Povezanost s voljenom osobom biće jaka u dalekim i neobičnim temama. Pred vama su dani u kojim ćete razmenjivati ideje o svemu i svačemu, ali će vas to oboje ispunjavati. Oni koji su još uvek slobodni tražiće osobu iz svojih snova i moguće je da će uspeti u svojim namerama.

Članak se nastavlja posle reklama

Škorpija

Delujete zadovoljno u nečijem društvu i umete da stvorite ljubavnu atmosferu. Važno je da pravilno vrednujete nečija osećanja. Voljena osoba je nestrpljiva u iščekivanju da ispunite svoja obećanja, ali vi imate dobru ljubavnu strategiju i ništa ne prepuštate slučaju. Rado se odazivate na različite pozive i sjajno koristite svoj šarm u ljubavnom osvajanju. Umete da zablistate u pravom trenutku i da privučete nečiju pažnju.

Ljubavni vikend horoskop za 29. i 30. jul: Strelac

Uživate u ljubavi, a istovremeno vas partner podržava u svemu što radite. Trebalo bi da razmišljate o braku ili bar zajedničkom životu sa partnerom. Slobodne osobe će upoznati osobe koje će ih prijatno iznenaditi, a moguće je da poznanstvo preraste u nešto više. Zbližićete se krajem vikenda osobu kojom ćete biti opčinjeni i koja vam se duže vreme vrzma po glavi. Sada je dobra prilika da pokušate da popravite komunikaciju sa okolinom i bliskim prijateljima, jer je moguće da ste se udaljili usled prevelikih obaveza.

Članak se nastavlja posle reklama

Jarac

Skloni ste čestim promenama u raspoloženju i lagano gubite emotivnu kontrolu. Preuveličavate svoje emotivne potrebe i subjektivno ocenjujete partnerovo ponašanje. Zarad zajedničke sreće, učinite sve što je potrebno da fascinirate blisku osobu, nemojte dozvoliti da vam nedostaju romantičnost i nežnost. Emotivna slabost ili zanos koji osećate prema jednoj osobi predstavlja dobar predznak, bez obzira na strogi glas razuma. Ako ste mladi ili slobodni, očekuju vas zanimljivi kontakti i nova poznanstva. Neko će vas šarmirati.

Vodolija

Znate da možete više i bolje, ali to ne zavisi samo od vas. Niko nije savršen, pa nije ni vaša najdraža osoba. Pokušajte da je prihvatite onakvu kakva ona jeste i videćete da bez nepotrebnih pritisaka i zahteva možete biti sasvim srećni.

Članak se nastavlja posle reklama

Ljubavni vikend horoskop za 29. i 30. jul: Ribe

Za razliku od uspeha na poslovnom planu, na ljubavnom neće baš sve toliko blistati. Potajno priželjkujete pažnju od jedne osobe, ali niste sigurni da li ima iste simpatije prema vama. Savet vam je da dozvolite nekome kome se sviđate da vodi brigu o vama. Zauzete osobe će uživati ovog vikenda sa svojim partnerom jer će rešiti neki problem koji traje već nekoliko meseci.

Miljana Momirović fizkes/GettyImagesPlus