Mars u Vagi: Vreme je za iznenadnu ljubav!

by | oktobar 7, 2019

Mars je u Vagi, u znaku koji nije njegov dom. Vaga je znak diplomatije, uglađenih manira, mira, a Mars ne poznaje ništa od toga. 

Njegov zadatak je sve suprotno. Izazivanje konflikata, sukoba, nema čekanja, strpljenja, ni neodlučnosti.

No dobro, sad je u Vagi, znaku svog izgona. Da vidimo šta nam to donosi?

Članak se nastavlja posle reklama

Sada ćemo najaktivniji biti upravo na polju partnerstva. 

Pitanje međuljudskih odnosa je od najveće važnosti. Vaga je društven znak, o da, teži bogatom socijalnom životu, ovo je znak koji predstavlja uniju (vlada brakom, a šta je brak nego unija/ujedinjenje dve potpuno različite strane), društveno povezivanje… 

Ako ste usamljeni, nemojte se iznenaditi ako vam sada neko pokuša naći idealnu srodnu dušu. 

Članak se nastavlja posle reklama

Takođe, ovo je period u kojem će mnogi pokušati da pomire zavađene strane, manje ili više uspešno, a oni koji su u partnerstvima će se potruditi da donesu mir u svoju zajednicu. Oni koji su u stabilnim vezama, s  druge strane, mogu naići na prepreke.

Kako je Mars muški princip i predstavlja muškarce, ovaj deo populacije će se aktivirati u ljubavi. Muškarac postaje šarmantniji, lukaviji, odmereniji… u nameri da postigne određeni cilj, odnosno da osvoji ženu koju želi. Međutim, ništa ga neće sprečiti da osvaja i neke druge žene… to je Mars u Vagi. 

Članak se nastavlja posle reklama

Da li sam već rekla da je Vaga partnerstvo? Jesam. Koji će to onda muškarci biti najaktivniji? Zauzeti. Zato je uvek dobar plan istražiti ko se to nalazi ispred vas. Čisto da znate u šta se, potencijalno, upuštate.

Mars u Vagi je priča, delanje „u rukavicama“ pa će se dešavati da neko zaduži posrednika da bi došao do vas.

Članak se nastavlja posle reklama

Ono što je takođe važno, jeste Marsov kvadrat sa Saturnom, koji zapravo uopšte ne mora biti negativan. Tu su neke iskorišćene prilike, baš kada se čini da je sve izgubljeno. Najvažnije da, u periodu između 24.10 i 31.10. zadržite imate strpljenje, da se ne zaletite i da sačekate reakciju druge strane.

Ovo se ne tiče samo emotivnih odnosa, koji jesu važni, ali je život i nešto drugo. U pitanju su i poslovne odluke, porodični odnosi i tako dalje.

Članak se nastavlja posle reklama

Mars je u Vagi do 19. novembra.

Piše: @astrologhelenacupac

Foto: @tezza

Članak se nastavlja posle reklama

 

 

Tagovi:

top