Budite sveži i zavodljivi sa novim Head&Shoulders Apple Fresh

by | 12 jula, 2012

Nije veliko iznenađenje to što većina nas voli miris lepe i sveže oprane kose. Međutim, skorašnja istraživanja pokazuju da kosa takođe ima i flertujuće moći.

U istraživanju koje je Head&Shoulders sproveo na muškarcima i ženama u Francuskoj, Velikoj Britaniji, Turskoj, Nemačkoj, Poljskoj, Rusiji, Saudijskoj Arabiji i Maroku, 62% žena se slaže da mogu da se oslone na svoju kosu, da ona flertuje za njih – ako izgleda sveže, čisto i prelepo – dok je 63% muškaraca izjavilo da bi dali ženi kompliment, ako ima kosu koja lepo izgleda!

74% žena kažu da ih lepa, čista, sveža kosa čini koketnijim, a samim tim je 70% žena priznalo da su u prošlosti koristile svoju kosu kao sredstvo za flertovanje.

Ovi rezultati se poklapaju sa lansiranjem nove i uzbudljive lnije proizvoda Head&Shoulders – Apple Fresh šampona i balzama. Deo nove i unapređene Fresh and Clean linije, dizajnirane da omogući nenadmašenu čistu i sveže mirisnu kosu – kosu koja izgleda i miriše tako dobro da automatski povećava vašu zavodljivost.


Marija Kilibarda, poznata srpska TV voditeljka i prijatelj nove Head&Shoulders Apple Fresh kampanje, imala je priliku da proba nove proizvode.

“Kao žena i TV lice znam koliko je važan dobar izgled. Da bi se to postiglo, jedna od osnovnih stvari je naravno zdrava i lepa kosa, koja sjajno miriše. Novi Head&Shoulders Apple Fresh šampon i balzam pružaju sve ovo i mnogo više. Sada vaša kosa može da flertuje za vas”, izjavila je Marija.


Ivana Rabrenović, stilistkinja poznatih ličnosti, preporučuje Head & Shoulders Apple Fresh kolekciju:” Zdrava i lepa kosa je trend koji nikada ne izlazi iz mode. Ona je deo svake poznate zavodnice”

Ben Skervin, globalni ambasador Head&shoulders-a vidi efekat sveže oprane kose na svojim klijentima svakog dana:

“Mislim da svi znaju kako miris može da utiče na nas, može nas učiniti srećnijim, podsetiti nas na nekoga, pa čak može da vrati i stara sećanja. Dakle, ako imate sjajan miris kose, ovo će privući druge vama i pola flertovanja je završeno”.

Tagovi: