Candlelit smeđa boja kose je nova opsesija brineta

by | 14 februara, 2023
Candlelit smeđa boja kose

Candlelit smeđa boja kose je najnovija nijansa za brinete koju ćete obožavati!

Kada biste morali da birate između osvetljenja oštrim, hladnim fluorescentnim svetlom i sanjivom, toplom svetlošću sveća, šta biste izabrali? Magija prijatnog, zlatnog osvetljenja  je jednostavno nepobediva.

Na primer, to se može desiti samo jednom godišnje, ali rođendanske fotografije koje vas prijatelji ili porodica snime dok duvate svoje rođendanske sveće često su najbolje što ćete ikada pogledati, i sve se vraća na radost sveća.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ashley Park (@ashleyparklady)

Ali evo jedne oštre, ali uzbudljive istine za crnke: mogli biste tako izgledati svaki prokleti dan. Samo to nismo znali do sada. Da, brinete s candlelit nijansom (odnosno bojom svetlosti sveća) je najnoviji trend  na sceni i pali naša srca koja vole dubinu (prikladno).

Šta je candlelit smeđa boja kose?

Izraz „svetlost sveća“ odnosi se na dublju, tamniju nijansu kose osvetljenu oreolom delikatnih pramenova u mednim nijansama. Cilj je dodati toplinu, dubinu i dimenziju kosi, dajući joj željeni izgled „sveća“.

Brineta se često povezuje sa “blok bojom”, ali to ne mora biti slučaj. Tajna uspeha? Održavajte svoje osvetljene delove ultrafinim. Babylights (aka fino istaknuti delovi koji izgledaju više „osvetljeni na suncu“ nego kao pravi pramenovi ) su najbolji način da se postigne željena estetika, jer želite da dubina bude primetna, ali da mešavina bude besprekorna. U suštini, želite da izbegnete bilo kakve debele ili “prugaste” delove po svaku cenu. Suptilno je vibracija kojoj težimo.

Još jedna pobeda kada je u pitanju boja svetlost sveće? Faktor sjaja! Iako brineta u celini drži sjaj bolje od plave kose, dodavanje nekoliko zlatnih detalja u celosti pomoći će kosi da u svakom trenutku ima efekat “blistave”.

Kako se ofarbati u ovu nijansu?

Ako ste odlučili da je svetlost sveća prava boja za vas, evo kako da je dobijete. Zamolite svog koloristu za baby praymenove (samo jednu ili dve nijanse svetlije od vaše boje) razbacane svuda. Zasnivanje beby svetle nijanse na vašoj specifičnoj boji kose (umesto da samo tražite generičke pramenove) obezbediće da prilagodite izgled određenoj dubini vaše smeđe kose, omogućavajući da boja bez napora izađe “osvetljena”.

Reč “topla” često može biti crvena zastavica u odeljenju za boje za kosu (jer se često favorizuju pepeljaste nijanse da bi se izbegle smeđe), ali pošto će ovi pramenovi biti delikatni, malo topline je definitivno vaš prijatelj. Razmislite o nijansama zlata, karamela i bronze, u zavisnosti od toga koliko je tamna vaša originalna boja. Na kraju krajeva, sveće gore bogatom, zlatnom svetlošću.

Kada postavite baby pramenove, sve je spremno. Ova vrsta boje je impresivno niska za održavanje za tako vrhunsku estetiku. Pripremite se da vaša kosa uđe u najsjajniju eru do sada. U osnovi je okupana rasvetom za raspoloženje koju niko ne može da izbaci.

 

 

Lepota i zdravljedjiledesign/iStock/Getty Images Plus via Getty Images;  AaronAmat/iStock/Getty Images Plus via Getty Images; Kiuikson/iStock/Getty Images Plus via Getty Images