Chanel lokne su novi prolećni trend 2023! Evo kako iskopirati look!

by | februar 2, 2023
Chanel lokne

Chanel lokne, koje smo videli na modnim revijama za 2023., biće top 1 frizura ovog proleća, predviđaju hair stilisti.

Bezbrižni talasi koji su lebdeli preko ramena modela dok su hodali modnom pistom na prolećnoj reviji modne kuće Chanel, čini se kao da su zasenili same odevne komade. Od mekih talasa do više definisanih kovrdži, u pravom Chanel stilu, kosa je bila savršeno uglačana – nijedna dlaka nije „štrčala“ sa strane. A opet, frizure su delovale opušteno i kao da su napravljene bez mnogo truda.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jimmy San Juan (@jimmysanjuan)

Chanel lokne za 2023.

Iako je modna kuća poznata po svojoj ljubavi prema ukosnicama i mašnama za kosu, ovog puta je bilo malo dodataka za kosu. Njih su zamenili su minimalistički razdeljci na sredini i neupadljie lokne koje su se delovale lakše i bezbrižnije nego u prošlim sezonama. U prvom redu, Vanesa Paradis i Sejdi Sink su pokazale svoj pogled na talase cool devojaka, dokazujući da je to trend za žene svih uzrasta.

Sjajne crvene usne donele je sav Chanel glamur, naglašavajući inače nude ten zdravog izgleda. Bio je to beauty izgled sa samo malim nagoveštajem „je ne sais quois“ (nešto što se ne može adekvatno opisati ili izraziti)— onog koji je mogao da se pozajmi direktno od najšik Parižanki.

Za sličan stil uzmite u ruke peglu za kosu i isprobajte tehniku „S“-talasa. Sve što treba da uradite je da uzmete pramen kose, napravite S-oblik, a zatim pritisnete ploče za ispravljanje preko krivine da biste stvorili talase. I voila , evo ga: kosa dostojna Chanel modne piste.

 

Lepota i zdravljePascal Le Segretain / Staff via Getty Entertainment