L’Oreal pametna četka je sve što vam treba za lepu kosu i genijalna je

by | januar 19, 2017

Gedžeti su odavno postali sastavni deo naših života i definitivno su se uvukli u svaki naš životni segment. Bez njih ne možemo da razgovaramo, slušamo muziku, trčimo, a očigledno više ni da se češljamo. Ooo da, dobro ste razumeli.

A photo posted by Luxy Hair (@luxyhair) on

Na CES sajmu na kome je predstavljeno mnoštvo novih uređaja koje ćemo nesumnjivo koristiti, nalazi se i L’Orealova pametna četka za kosu.

Članak se nastavlja posle reklama

Iako možda besmisleno zvuči, jedna je od najpraktičnijih uređaja koje ste do sada posedovali.

Pročitajte i… Neobične i šik… Ovih 5 hair trendova poželeće da isproba baš svaka žena

Članak se nastavlja posle reklama

Kada stilizuju kosu, dame često greše i ne uspevaju da dobiju ono što su u glavi zamislile. Zahvaljujući pametnoj četki, problemi oko češljanja postaće prošlost jer ona sadrži niz senzora koji parte veše pokrete, a sadrži i mikrofon koji snima zvuk lomljenja kose, isto tako i žiroskop i akcelerometar koji prate na koji način tretirate vašu kosu.

Članak se nastavlja posle reklama

Način upotrebe

L’Orealova četka spaja se na pametni telefon putem aplikacije, nakon čega pruža tačan uvid u način na koji tretirate kosu. Ona će vam „reći“ gde grešite kada je češljate, i na osnovu toga daće vam korisne savete.

Članak se nastavlja posle reklama

Iako je njena funkcija, u stvari, kao i kod svake obične četke za kosu, ipak je ne treba uzimati zdrav za gotovo jer joj ni cena nije takva. Ukoliko je želite u ovom trenutku, moguće je nabaviti je za oko 180 evra.

Članak se nastavlja posle reklama

L’Oreal pametna četka biće u prodaji sredinom godine.

Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje

Tagovi: