Otkrivena tajna predivne kose Kejt Midlton

by | 6 oktobra, 2011

Postoji milion razloga zbog kojih možemo biti ljubomorni na Kejt Midlton: ona je visoka, mršava, predivna i udata za princa, ali još jedna stvar koja zapažamo je njena kosa.

Nakon venčanica, haljina i njenog isklesanog struka, Kejtina sjajna i zdrava kosa sada je predmet rasprave mnogih žena koje priželjkuju upravo takvu frizuru. I zaista, ko ne bi želeo snažnu, sjajnu, zdravu kosu iz koje ne strči ni jedna kriva vlas i koja preko ramena pada u gotovo savršenim kovrdžama?

Čini se da te lokne nisu samo proizvod dobrih gena i skupocenog sredstava za kosu. Oni su proizvod boje za kosu i vremena provedenog u frizerskom salonu. Zapravo, mnogo vremena, verovatno više nego što je svako od nas proveo kod frizera u celom dosadašnjem životnom veku.

Šuška se kako ova 29-godišnjakinja odlazi u friizerski salon “Richard Ward Hair” svakih osam nedelja, gde joj u sklopu četverosatnog tretmana kosu boje organskom bojom napravljenom isključivo od biljaka.

Kejt u međuvremenu dobija i kraće tretmane, jednosatne usluge frizera koji joj napravi frizuru i, ako je to potrebno, podšiša vrhove. Za takve svrhe, frizer dolazi u njenu kuću, a usluge istog salona koriste njena sestra Pipa te majka Kerol. Džejms Prajs, jedan od ponajboljih frizera toga salona, odgovoran je za Kejtinu i Pipinu frizuru na kraljevskom venčanju. Njegov kolega i vlasnik salona, Ričard, ponudio je pokoji besplatni savet svim ostalima damama koji nisu imali sreće da đu u kraljevsku porodicu, a žele frizuru poput Kejtine.

‘Svi koji imaju dugu kosu trebali redovno da skraćuju vrhove. Takođe, od presudne važnosti je da kosu počastite maskama i dubokim regeneracijama svakih šest nedelja kako biste je održali zdravom’, kazao je Ričard.
Koliko četo vi posećujete svog frizera?
• jednom nedeljno
• jednom mesečno
• svakih šest meseci
• kad god osetim potrebu

(ostavite nam svoj komentar)

 

Tagovi: