Loše frizure: 7 frizura koje nikom ne stoje, a uporno ih nosimo

by | 26 januara, 2023
loše frizure

Vrlo često budemo ubeđeni da nam nešto savršeno stoji, čak i kada to nije tako. Ako imamo prave prijatelje oko sebe, oni će nam to i nagovestiti. Međutim, vrlo teško prihvatamo tu istinu. Ovo su loše frizure koje i dalje nosimo, iako su primer antitrenda.

Loše frizure koje nikom ne stoje

Prva osoba kod koje ćemo otići kada želimo da napravimo velike promene jeste frizer. Često u tim slučajevima želimo da drastično skratimo kosu. Ipak, zaboravljamo da za neke frizure moramo imati određeni oblik lica ili na frizure mogu naglasiti naše nedostatke. A to je upravo suprotno od onog što želimo. Dajemo vam 7 loših frizura koje nikome neće doneti trend look.

Sason frizura

Ova frizura bila je popularna 2022. godina (čak se i Zendaya pojavila sa njom), međutim ona odmah čini lice obimnijim. Ova frizura takođe naglašava dugu bradu. Retko ko sada nosi ovakvu frizuru, ali se još uvek neko usudi da rizikuje. I to uglavnom ne bude uspešno. Osim toga što vam neće lepo stajati, ovu frizuru je teško samostalno oblikovati.

 

Kratki bob sa šiškama

Bob u kombinaciji sa kratkim šiškama čine lice grubljim i okruglim. Iako tu možete da se igrate sa tim koji tip šiški ćete da odaberete, ovo svakako spada u loše frizure koje ne želite da nosite.

Bean bob

Bob je uvek u trendu, ali u zavisnosti od kompletnosti frizure zavisi da li će ukazati na vaše nedostatke ili će vas ulepšati. Ako se odlučite na bob, veoma je važno da se obratite frizeru koji će prilagoditi frizuru vašim idealnim karakteristikama.

 

Male lokne za kratku kosu

Opasnost kod ove frizure je skrivena u tome što ćete uglavnom više izgledati pretenciozno i neuredno. To se događa zbog previše volumena na kratkoj dužini kose. Zbog toga su ipak kovrdže bolje varijante od minivala. Bar za početak jer ćete se lakše vratiti prirodnoj kosi ukoliko vam se ne svidi kako vam stoje.

loše frizure

Ravne kratke šiške

Jedno vreme je ova frizura bila neosporiv trend, međutim vreme je pokazalo da ona samo na modnoj pisti izgleda spektakularno. Od tada je loše frizure uzimaju na svoj spisak.Takve šiške čine lice teškom i vrlo često mogu naglasiti nesavršenosti.

Bob – paž

Na spisku loših frizura se nalazi i ova frizura koja je zauvek izašla iz mode. Bob – paž teško održavati. Posledica toga je da izgleda neuredno zbog čega je verovatno i potpuni demode.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SalongCheveux (@salongcheveuxsjobo)

Razbarušena kratka frizura

Raščupane šiške još uvek su trend, ali raščupana kratka frizura je odavno na spisku loših frizura. Osim što izgleda neuredno, veoma ga je teško stilizovati.

Dakle, da biste izbegle loše frizure, svakako se konsultujte sa frizerom i obratite pažnju na karakteristike vašeg lica. Frizura koja sjajno stoji nekoj zvezdi, na nama će izgledati smešno. Stoga, dobro razmislite o vašoj sledećoj frizuri.

 

Jason Merritt/GettyImagesEntertainment, Pascal Le Segretain/GettyImagesEntertainment, Frederick M. Brown/GettyImagesEntertainment, Kevin Winter/GettyImagesEntertainment,

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.