Gde je Samanta u nastavku serije „Seks i grad“: Da li se vraća ili ne?

by | decembar 3, 2021
Gde je Samanta u nastavku serije "Seks i grad

Gde je Samanta u nastavku serije „Seks i grad“ zapitao se svako ko je pogledao trejler. A sada znamo i odgovor na ovo pitanje.

Nastavak serije „Seks i grad“ pod nazivom „I samo tako“ (engl. „And Just Like That“) premijerno će biti prikazan na kanalu HBO Max 9. decembra. Trejleri i tizeri već kruže internetom, a sama vest da se serija vraća na male ekrane podigla je veliku prašinu.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sarah J. P. Bradshaw 👠 (@sarahjessicaparkerbradshaw)

Članak se nastavlja posle reklama

Da li zbog toga što je milioni ljudi sazrevalo i odrastalo uz glavne junakinje ili činjenica da mnoge zanima kako one žive sada, u 50-im godinama… Šta god bio razlog, mnoge od nas s nestrpljenjem čekaju taj 9. decembar.

Pročitajte i… Uskoro stiže nastavak serije „Seks i Grad“, a Sara Džesika Parker poručuje: „Spremna za novo poglavlje“

Gde je Samanta u nastavku serije „Seks i grad“

Ipak, ono što je većinu začudilo i razočaralo jeste činjenica da Samante u seriji neće biti. Naime, kako prenose mediji, glumica Kim Katral odbila je da nastavi snimanje serije. Dok neki spekulišu da je to zbog svađe s ostatkom glumačke postave, neki izvori navode da Kim prosto ne vidi svrhu nastavljanja ove priče.

Pre objavljivanja nastavka serije, Kim su novinari pitali da li bi snimala nastavak serije Seks i grad, a ona je izjavila:

Članak se nastavlja posle reklama

– Nikad. Veliko „ne“ od mene. Tokom života učiš razne lekcije. A ja sam naučila da treba da radim isključivo s dobrim ljudima i da mi bude zabavno.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dedicated with love to… (@carrie_bradshaw_fan)

Članak se nastavlja posle reklama

A kako će odustvo jedne od glavnih junakinja objasniti u samoj seriji? Producenti su izjavili da je lik Samante trenutno u Londonu gde živi i radi.

Nije bilo smisleno da ostavimo Samantu da živi u Njujorku a da ne naleti makar i slučajno na Keri, Mirandu ili Šarlot. Nije postojala opcija ni da je pošaljemo u Los Anđeles, jer je tamo bila u prvom filmu. Stoga logičan je sled da bude negde van SAD, izjavili su iz producentskih krugova.

Članak se nastavlja posle reklama

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Sex And The City (@sexandthecitybest)

Time lik nije „ubijen“ a ostavljen je i prostor da se vrati, ukoliko Kim to odluči.

Članak se nastavlja posle reklama
lepotaizdravlje.rsJeff Spicer / Stringer via Getty Images Entertainment