Čemu se to nadaju: 10 saveta za seks preuzetih iz muških magazina

by | februar 23, 2023
10 saveta za seks

Ovih 10 saveta za seks zasnovani su na preporukama samih muškaraca. Pa, vredi ih uzeti u obzir…

Priznajte, da li ste ikada poželeli da krišom zavirite u časopise prijatelja ili muža? Inače, muškarci dosta saveta uzimaju u obzir i primenjuju ih u delo. Da li želite da znate šta su nas naučili časopisi vašeg izabranika? Odabrali smo najpoučnije i najinformativnije seksualne savete iz popularnih sjajnih časopisa.

10 saveta za seks

Seks nije trka

Časopis Men’s Health daje neočekivani savet muškarcima: dajte sebi vremena! Urednici pišu: „Seks nije trka. Iskoristite vreme da istražite njeno telo. Duga predigra je kvalitetan seks.”

Članak se nastavlja posle reklama

Masaža glave kao stimulans

Drugi časopis piše da su sve žene oduševljene masažom glave. I u pravu su, neverovatno je lepo.

10 saveta za seks – Trenirajte zajedno

Men’s Health vas podseća da zajednički rad smanjuje anksioznost i napetost. A miris muškog znoja povećava seksualnu razdražljivost. Dakle, ovo je savršen koktel! Vaša devojka će goreti od strasti, ali u isto vreme neće imati dodatnih misli.

Ali vredi napomenuti da i čist čovek izaziva jednako jaku želju. Dakle, zajedno na treningu, a zatim pod tuš. Takođe zajedno!

Članak se nastavlja posle reklama

Kompliment, kompliment, kompliment

Men’s Health pitao je 2.000 žena šta najviše žele u krevetu. I većina njih je dala odgovor: komplimenti! Ne, ne kao „Vau“ i „Kakva si zgodna.“ Drugi, konkretniji, ali prefinjeniji. Stvari poput: „Tvoja koža je tako meka“, „Tvoj miris me izluđuje“ ili „Toliko volim tvoj glas“.

Zaista, muškarci mogu biti osetljiviji i pažljiviji. Vredi jasno reći da ste iskreni u svojim znacima pažnje i da vas zanima ne samo telo, već i ona sama. Da, i mi, devojke, ne boli da češće hvalimo svog partnera. Dakle, saveti za Men’s Health su idealni i za muškarce i za žene.

Članak se nastavlja posle reklama

Sve oči uprte u noge

Ako vaš muškarac iznenada odluči da vam napravi masažu stopala pre spavanja, možda je pročitao na AskMen.com da je ovo jedan od načina da se stimuliše žensko zadovoljstvo. Iznenađujuće, novinar piše: „Većina ljudi ne shvata važnost toplih stopala. U međuvremenu, holandski naučnici su otkrili da se šanse žene za orgazam povećavaju za 30%.

Hvala na savetu! Trudićemo se da nam noge budu tople i zamolićemo naše muškarce da nam češće masiraju stopala.

Članak se nastavlja posle reklama

10 saveta za seks – Spori ples

Kada ste poslednji put igrali sporo? Na godišnjicu zabavljanja prošle godine? Vreme je za bis… u sopstvenoj spavaćoj sobi, pišu urednici Maxima. U stvari, spori ples je ušao u top 100 najboljih predigra za podsticanje želje.

Odavno je zaboravljen kao način veštog zavođenja. Koriste ga, možda, samo tinejdžeri u diskoteci.

Članak se nastavlja posle reklama

Zamislite da ste neko drugi

Maximovi urednici preporučuju da isprobate igre uloga, iako to za mnoge možda uopšte nije ono što misle. „Međutim, ako se uradi kako treba, igra uloga može doneti mnogo raznolikosti vašem polu. Mnoge žene otkrivaju da se, preuzimajući drugu ulogu, otvaraju, iako su u krevetu.”

Vredi pokušati i lako i zabavno držati se. Na kraju, ako nešto krene naopako, uvek možete da se nasmejete.

10 saveta za seks – Izaberite pravu muziku

Muzika može da vam podigne raspoloženje ili da vas rastuži. Zato vam Men’s Fitness savetuje da napravite posebnu romantičnu plejlistu koju ćete koristiti isključivo tokom seksa.

Članak se nastavlja posle reklama

„Samo da spisak pesama ne bude monoton. Neka se od sporih i romantičnih kompozicija pređe na dinamičnije.”

Budite spontani

Svideo nam se savet sa AskMen.com. „Spontanost je ključna komponenta koja nakon nekog vremena često nedostaje u mnogim seksualnim odnosima“, pišu urednici.

„Lako se naviknuti na monoton seks u spavaćoj sobi. Ali postoje i druge prostorije: kuhinja, kupatilo. Koristite ih i druge položaje, a ne one u kojima najčešće imate seks. Spontanost i neobičnost su najbolji sastojci za osvežavanje vaše veze.”

Članak se nastavlja posle reklama

Probajte novu pozu

Da li vi i vaš čovek koristite iste poze? Men’s Health nudi raznovrsnost vašeg seksualnog života i istraživanje novih i novih pozicija u seksu. Što da ne? Za sada ćemo se istegnuti.

lepotaizdravlje.rsg-stockstudio/iStock/Getty Images Plus via Getty Images