Ako je odgovor na ovih 5 pitanja „DA“, onda je on definitivno čovek vašeg života

by | oktobar 13, 2016

Ljubav je najprirodnija moguća stvar koja se dešava u životu dvoje ljudi, ali često je ona, ma koliko trajala, nekompatibilna. Uprkos tome što se par trudi da svoj odnos niveliše tako da oboma bude dobro, ipak je veoma važno biti iskren i reći da li je to „to“.

Guliver/Getty Images

Guliver/Getty Images

Postoji niz pitanja na koja svaka žena, ukoliko iskreno odgovori, može da dobije odgovor koji će joj sam reći da li je ON pravi muškarac za nju.

Članak se nastavlja posle reklama

Možeš li da pričaš s njim satima, a da ti ne postane dosadno ili da se ne osećaš čudno?

Seksualna strast prilično je važan aspekt romantične veze i to niko ne može poreći. Međutim, postoje i važniji faktori koje je potrebno razmotriti. Primera radi, od suštinske je važnosti da te partner intelektualno stimuliše (i obrnuto). Razgovor i druženje ono je što će vas uvek držati zajedno. Ljubav i prijateljstvo učiniće da vaša veza bude trajna. Ako razgovor s njim nije jedna od tvojih omiljenih stvari, zapitaj se zašto si uopšte s njim.

Kliknite na sledeću stranu…

Članak se nastavlja posle reklama

Guliver/Getty Images

Guliver/Getty Images

Članak se nastavlja posle reklama

Da li se tvoj život drastično popravio otkako ste zajedno?

Jesi li srećnija? Da li imaš bolji pogled na život? Da li se tvoji problemi čine manje strašnima i da li se čini da ti je lakše da ih rešavaš? Da li sada imaš više dobrih dana nego loših? Ako je sve to tačno, on bi mogao biti onaj pravi. Činjenica je da se većina žena ne upušta u bračne vode dok se ne zapitaju pomenuta i slična pitanja.

Članak se nastavlja posle reklama

Da li je tu kada ti je potreban?

Da li je on zaista tvoj partner ili je samo momak? Da li je uz tebe kada ti je zaista potreban? Da li te podržava, motiviše i pomaže ti da se zadržiš na pravom koloseku? Ili, da li je uz tebe samo kada to njemu odgovara? Istina je da parovi u vezama treba da zadrže svoj lični identitet. Međutim, ako muškarac s kojim si više preferira svoj lični prostor u odnosu na vreme provedeno s tobom, onda je to znak da vas dvoje niste par. Bar ne u pravom smislu te reči.

Članak se nastavlja posle reklama

Kliknite na sledeću stranu…

Guliver/Getty Images

Guliver/Getty Images

Članak se nastavlja posle reklama

Da li ti osmeh krasi lice svaki put kada ga vidiš, čuješ se s njim ili pomisliš na njega?

Ako je to tako, onda ga voliš i to je, zaista, najvažniji znak. Ako osećaš sreću čim ga se setiš, onda je to prava ljubav. Ako pomisao na njega čini tvoj dan malo boljim, onda sigurno kraj sebe imaš čoveka kojeg treba zadržati. Bez pomenutih osećanja, nikada nećeš razviti osećaj bliskosti koji je neophodan za održivu vezu. Prevelika privrženost možda i nije najvažnija stvar, ali ona je veoma bitna u ljubavi.

Da li ti se otvorio i pustio te u svoj život?

Članak se nastavlja posle reklama

Nekima je potrebno više vremena da se otvore, čak i ljudima do kojih im je veoma stalo. Međutim, neki jednostavno ne žele da dozvole sebi da budu ranjivi. A, razlog za takvo ponašanje može biti i taj što oni ne veruju u vezu u kojoj se nalaze. To, najverovatnije, nije tvoja krivica. Ponekad, ljudi ne mogu da se otvore, jer duboko u sebi znaju da ono što osećaju nije prava ljubav. Da li te on zaista voli? Ti voliš njega, ali da li on zaista voli tebe? Izražavanje ljubavi kod svakog je jedinstvena stvar.

Način na koji ti voliš njega može se razlikovati od načina na koji on voli tebe. Međutim, ako se pitaš da li te on voli ili ne, verovatno već sada znaš odgovor na to pitanje, ali jednostavno ne želiš prihvatiti realnost. A, ako je realnost da te on ne voli, onda ga pusti. U životu ti je potreban muškarac koji će te voleti svakim atomom svog bića. Nikad se nemoj zadovoljavati manjim od toga.

Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje

Članak se nastavlja posle reklama

Tagovi: