Dok vodiš ljubav, PAZI šta govoriš

by | april 13, 2010

Sam seksualni čin može biti odličan ili loš, ali u oba slučaja veliku štetu možemo načiniti šašavim, glupim komentarima. Posebno nakon seksa… Pročitajte zašto je ćutanje za vreme seksa – zlato.

 

Članak se nastavlja posle reklama

Cuti dok vodis ljubav


Pričanje za vreme predigre
Žene obično vole muškarce koji znaju šta rade – otkopčavaju brus ili skidaju kaiš sa pantalona bez pitanja kako se to radi. Kada skidate odeću sa nje, radite to bez nepotrebnih komentara. Ukoliko ništa ne govorite, ne postoji šansa da ispadnete glupi.

Članak se nastavlja posle reklama

 

Ako ste zaljubljenik u porno filmove, fraze koje se u njima koriste nikako nisu preporučljive. Bar kod žena koje imaju samopoštovanje. Rečenice poput: „Tvoje grudi su senzacionalne“ ili „Ovo je najbolja … koju sam ikada video“ NIKAKO ne dolaze u obzir.

Članak se nastavlja posle reklama

 

Cuti 
dok vodis ljubavUkoliko žena oseti da se prema njoj ponašate kao prema komadu mesa, svo njeno interesovanje za seks, pa i vas, će nestati.

Članak se nastavlja posle reklama

 

Pričanje za vreme seksa
Tokom samog seksualnog čina, dve krajnosti mogu prilično da isfrustriraju partnera. Jedna je totalna tišina, bez ispuštanja zvukova zadovoljstva, uzdaha, glasnog disanja… Druga je komentarisanje svakog poteza i akcije.

Članak se nastavlja posle reklama

 

Suština seksa je „akcija“ a ne blebetanje. Nijedna žena se neće osećati prijatno ako ima utisak kao da se nalazi na fudbalskoj utakmici gde komentator opisuje svaki potez.

 

Članak se nastavlja posle reklama

Čak i pitanje „Da li je dobro ovako?“ treba postavljati u pravim momentima, ne prečesto i uglavnom onda kada isprobavate nešto novo.

 

Pričanje nakon seksa
Pitanja poput: „Da li si doživela orgazam?“, „Da li sam bio dobar?“ su potpuno nepotrebna. Ukoliko sami ne znate odgovor na njih, ne treba ni da ih postavljate. Dobar ljubavnik ste onda ako u seksu uživate, a pri tom se fokusirate na partnerku.

Članak se nastavlja posle reklama

 

Cuti dok
 vodis ljubavSvojoj partnerki možete na kraju uputiti kompliment da je bila strastvena, ukažite na njen entuzijazam i toplinu. Uvredljivi komentari nikako nisu plus.

 

Članak se nastavlja posle reklama

Ukoliko seks nije bio tako dobar, a vi ne umete da lažete, najbolje je da ništa ne govorite. Probajte da ohrabrite jedno drugo na neke akcije koje će poboljšati seks i rezultati će doći sami od sebe.

 

Pričanje je mentalna aktivnost i ne ide uz seksualni čin kao takav. Reči tokom seksa mogu da unište intimnost i osećaj povezanosti koje dva tela uspostave.

 

Ukoliko zaista želite da se predate svom partneru tokom vođenja ljubavi, onda ćutite i pustite da vaša tela govore.

 

Izvor: MONDO

Tagovi: