Koje su muške GREŠKE U KREVETU?

by | decembar 13, 2009

Većina žena ionako nema prevelika očekivanja – sve što traže od vas je malo truda i pažnje! Zato, potrudite se!


Članak se nastavlja posle reklama

Tragično je kada za veličanstvene stvari treba tako malo, a čovek ne želi da se potrudi. To je čest slučaj sa muškarcima u krevetu. Opravdanja jednostavno ne postoje. U redu, umor, posao, bolest i slični izgovori često su opravdane, ali ne uvek. Seks je umetnost u kojoj ne sme da bude mehanike i rutine. Ako se pronađete u narednim opisima, možda je vreme da malo promislite o tome da li vaša dama zadovoljna žena.

 

Moliti za seks

Članak se nastavlja posle reklama

 

Hoćeš da se seksaš sa mnom?
Nema ništa privlačno u takvom pitanju upućenom ženi koja vam je zgodna. Dobar ljubavnik ne pravi takve greške već bez direktnog pitanja zna da dobije šta želi. Nešto potpuno jednostavno poput dubokog i nežnog pogleda ili dodira njenog kolena biće delotvorniji način da i vi dobijete ono što želite.

Članak se nastavlja posle reklama

 

Ruka tako, noga tako
Svaka se vatra ugasi ukoliko je ne raspirujemo. Razlog zbog kojeg su stvari na početku veze bile tako uzbudljive i vruće je to zato što niste znali šta da očekujete. Ako želite da održite vatru među vama pobrinite se da ponekad uvede neki novitet u vaš krevet. Seks ne sme da bude po rasporedu i planu – budite maštoviti i inovativni.

Članak se nastavlja posle reklama

 

Unutra pa napolje ili pumpaj, pumpaj
Većina žena se slaže da je mehanički seks bez osećanja dosadan. Ni jedna žena ne želi da se s njom ophodi kao da je lutka na napumpavanje. Vaša partnerka je živo biće koje zaslužuje trud i poštovanje. To ne znači da svaki seks mora da vam bude nešto što će vam pomutiti razum, ali se potrudite barem jednom nedeljno da priuštite sebi i njoj nešto posebno. Budite ljubavnik njenih snova – ako to ne želite, naići će neko ko će to hteti i moći.

Članak se nastavlja posle reklama

 

Romantika nije za mene
Ako želite da vaša partnerika bude zadovoljna s vama, siguran pute do toga je romantičnost. Jednostavni romantični gestovi biće dovoljne da vam se preda u celosti. Napišite joj ljubavni sms u kojem ćete napisati zašto ne možete bez nje, šta biste učinili za nju, napišite joj šta da obuče i kako da vas dočeka. Pripremite joj romantičnu večeru uz sveće, zvuči smešno, ali to stvarno pali.

 

Članak se nastavlja posle reklama

Seks

 

Svaki dan na istom kauču
Ako je vaša partnerka zapamtila svaku tačkicu s vašeg kauča i svaki zvuk federa, vreme je da malo promenite lokaciju. Priuštite sebi vruće trenutke pod tušem, u autu, na usamljenoj plaži, u šumi… Mogućnosti su beskonačne…

Članak se nastavlja posle reklama

 

Zavet ćutnje
Preterano ponavljanje istih fraza i reči postaje dosadno. Posle nekog vremena oboje možete da postanete ćutljivi i da ne znate o čemu da razgovarate. Pravi izbor reči kod žena može da ima dobro dejstvo. Sa partnerikom delite svoja osećanja ma kakva ona bila – žene vole da razgovaraju. Takođe, iskrenih komplimenata nikad dosta!

 

Članak se nastavlja posle reklama

Seks na poslu

 

Nisam tip za novosti
Prepustite se svojim najdubljim željama pa sa misli pređite na dela. Ako želite da obnovite i pojačate seksualnu privlačnost prepustite se novim položajima, delite svoje fantazije, menjajte uloge, začinite svoj seksualni život. Neka vas ne plaše novosti u kojima ćete oboje uživati.

 

Tagovi: