Muške seksualne fantazije: 7 maštarija o kojima muškarci ne žele da pričaju!

by | januar 10, 2023
Muške seksualne fantazije

Muške seksualne fantazije mogu biti šakljiva tema, ali to ne znači da ne možete da se zabavite u krevetu. Nudimo vam nekoliko opcija od kojih će vam proključati krv.

Svako od nas ima neke seksualne fantazije o kojima rado ili pak nerado priča. Neke od njih nisu bezazlene, ali na sreću većina najčešćih muških erotskih fantazija vam mogu pomoći da začinite stvari u spavaćoj sobi.

Najčešće muške seksualne fantazije

Medicinska sestra

Ovo je jedna od najčešćih muških fantazija. U zavisnosti od zapleta, „pacijent“ može doći na proceduru ili biti vezan za krevet. Zadatak devojke je da koristi razne alate za ispitivanje, pruža pomoć i, u stvari, postane sam lek za oporavak. Ali igra neće biti igra ako nema seksi kostima medicinske sestre, sa kojim će, verujte, pola posla biti obavljeno. „Pacijent” će sigurno pravilno reagovati na ultrakratku belu haljinu sa dubokim dekolteom i mrežastim čarapama.

Učiteljica

Koji dečak nije bio do ušiju zaljubljen u svoju učiteljicu? Otuda i fantazija na temu. Ignorišući moguće psihološke prizvuke, koristimo ovaj zaplet za naše dobro. Učiteljica je, po definiciji, mnogo iskusnija od svog učenika. Pa, naoružajmo se naočarima, kratkom suknjom i košuljom sa dubokim dekolteom i čvrsto – i samo napred, naučimo nerazumnog učenika. Naravno, kada učenik ne zna odgovore na pitanja, onda će nastavnica morati da ga kazn. A odličan učenik, naprotiv, može dobiti nagradu, odlučite sami u obliku čega.

Najčešće muške seksualne fantazije- sekretarica

On je svakako težak šef, a ona može biti neiskusna. Iskusna sekretarica uvek zna kada šef treba da se oslobodi stresa nakon radnog dana. Neiskusnu ženu – po svom izboru – upućuju, zaboravila je da prijavi važan poziv, prolila kafu po pantalonama… Šef  preti otkazom…. Moraćete da primenite svu svoju domišljatost i da ubedite šefa u svoju kompetentnost.

Baba Mrazica

Još smo u duhu praznika, ali i da nismo, ovo je takođe česta fantazija. U dom se pojavi seksi Mrazica u seksi odelu i donosi poklone… Da li je to erotska masaža ili seksi donji veš, prepuštamo vama odluku…

Kućna pomoćnica

Ovo nije najmanje popularna muška fantazija, ali ovde je uniforma slatka. Koliko je filmova snimljeno o takvim odnosima sobarice! Za osnovu možete uzeti gotov scenario, a možete i delovati u skladu sa okolnostima. Dužnosti sobarice su da čisti i da bude nepristupačna. Ali ponekad želje prevladaju. A onda počinje uzbudljiv proces igre. Što duže služavka odbija, popuštajući malo po malo, čovekova želja se više rasplamsava. U tome će vam pomoći čipkasta haljina, čarape i kecelja, kao i čudotvorna metlica, koja će vam svakako dobro doći u pravom trenutku.

Najčešće muške seksualne fantazije- Prostitutka

Moraćemo da se potrudimo da stvorimo imidž zločeste devojke – svetla šminka, crvene usne, mrežaste hulahopke, lude štikle… Ovo uzbuđuje muškarce. Ali odmah rezerva – prostitutke rade, ako ne sve, onda mnogo. Razgovarajte o granicama onoga što je dozvoljeno unapred i odredite šta vam se tačno možda neće dopasti. I evo još jednog, glavnog pravila: nema ljubljenja na usnama!

Šta ako ne prihvati vaše fantazije

Rasprava o temi seksa je za mnoge od nas veoma teška. Jer ova tema i danas izaziva sramotu kod mnogih. Neko se u ovoj temi ne oseća dovoljno zrelim (iako su svi već odrasli tetke i stričevi) i okleva, stidljiv da izrazi svoje želje. A čak i da je smogao hrabrost i rekao, teško je o tome dalje raspravljati. Drugi razlog za sramotu je mnoštvo zabrana i zabluda koje su umetnute u društvo. Na primer, taj oralni seks je neprirodan, žurke za perverznjake su za perverznjake, a seks igračke za one koji imaju loš seks.

Zato se može desiti da partner priča o svojoj fantaziji, a drugi se uplaši. Anksioznost je ta koja mnoge tera da naglo odbiju. Iako je situacija odlična za novi početak sa pitanjem „hajde da razgovaramo?“. Zaista, između „definitivno ne“ i „definitivno da“ postoji mnogo više opcija – „možda“, „pa nisam spreman, ali je tako zanimljivo pokušati“ i tako dalje.

Zato je važno pažljivo razgovarati o svojim fantazijama. I shvatite da se odbijanje ne odnosi na vas (jer imate čudne fantazije), već na partnera (on nije spreman).

Ali šta ako je partner kategorički protiv fantazije?

Pokušajte da razgovarate o tome šta ga sprečava, plaši. Možda je zainteresovan, ali se boji da će biti nešto što će ga povrediti. Onda je ovde važno razgovarati o pravilima koja će odgovarati partneru, a ne da ga čine drugačijim.

Možda će partner pristati na neke varijacije. Na primer, seks na javnom mestu gde mogu da budu uhvaćeni – ne. Ali seks pred ogledalom, tako da postoji blagi osećaj da nas neko špijunira – da.

Naravno, ako je ovo kategorično „ne“, onda nema potrebe prisiljavati i psihički maltretirati partnera. Važno je da se ophodite jedni prema drugima s ljubavlju, a ne kao način da se zadovolje seksualne potrebe.

Lepota i zdravljend3000/iStock/Getty Images Plus via Getty Images