Pet najčešćih grešaka koje žene prave u krevetu

by | avgust 1, 2012

Iako uživaju u seksu, žene ponekad same sebe sabotiraju u krevetu umesto da se potpuno prepuste. Priznajte i vi ste napravili barem jednu od ovih grešaka. Veoma je važno da naučite da ih prevaziđete kako biste mogli u potpunosti da uživate.

1. Glumite orgazam.

Članak se nastavlja posle reklama

Iako to rade zbog svog partnera, žene ne shvataju koliko na taj način štete sebi. Gluma orgazma se možda može oprostiti u nekim situacijama, ali nemojte da vam to pređe u naviku. Umesto što orgazam shvatate kao „obavezu“ mnogo je bolje da se jednostavno prepustite seksualnom uživanju umesto što samo razmšljate o vrhuncu.

2. Ne preuzimate inicijativu. 

Svi su danas opterećeni problemima i obavezama, ali možda je baš seks dobra stvar koja će vas opustiti i na trenutak odvojiti od svakodnevne kolotečine. Da, muškarci će tu potrebu u većini slučajeva izraziti češće nego žene, ali zašto ponekad i vi ne biste preuzeli inicijativu i mazili se s dragim? Ponekad je samo teško započeti, ali ćete se posle pitati zašto vam je toliko trebalo.

Članak se nastavlja posle reklama

3. Lenji ste. 

Ako ste se već upustili u seks, onda u njemu i uživajte. Nemojte samo ležati i čekati da on sve uradi. Probudite se i recite mu što biste želeli.

Članak se nastavlja posle reklama

4. Niste inovativni. 

Nitko ne kaže da odmah treba da se bacite na žestoke igrice koje uključuju vezanje i bič, ali isti seks iznova i iznova brzo dosadi. Počnite sa jednostavnim stvarima poput nove poze, a usput malo istražujte što se oboma sviđa.

Članak se nastavlja posle reklama

5. Stidite se. 

Nemojte se stideti da podelite sa partnerom neku svoju fantaziju ili da isprobate pozu koja vas već duže vreme zanima. Budite otvoreni i ne brinite jer će svaki muškarac rado istraživati zajedno s vama.

Članak se nastavlja posle reklama

Tagovi: