Saveti za nezaboravan seks pod tušem

by | septembar 12, 2020

Ako seks pod tušem čini da se osećate neudobno i nespretno, niste jedini. U realnosti je on mnogo komplikovaniji nego što izgleda u romantičnim filmovima. Pored toga što su vam pokreti ograničeni, prilično je klizavo (pločice u kombinaciji sa vodom i klizavim telima nisu baš idealna opcija). Ali, pre nego što precrtate kupatilo sa liste omiljenih mesta za vođenje ljubavi, trebalo bi da mu pružite još jednu šansu. (Pročitaj: Da li ste seksualni predator ili vodite ljubav ređe od drugih?)

Seks pod tušem je poseban jer podrazumeva vremensko ograničenje – bez obzira na veličinu bojlera, nećete moći da se tuširate sat vremena. Uz to, topla voda je prijatna i opuštajuća, a potpuno naga tela dodatno uzbuđuju. Spremni ste za seks u oblaku pare? Ovi saveti učiniće da užitak bude potpun:

Koristite neklizajuću prostirku za kadu. Razmišljanje o tome da li ćete se okliznuti i pasti je poslednje što treba da vas spreči u postizanju vrhunca. Kad se telo pregreje (što se ponekad dešava u kupatilu punom pare), mišići se opuste, pa možete pasti. To se ne dešava često, ali ipak budite oprezni.

Članak se nastavlja posle reklama

Iako je tečnost, voda može povećati trenje između vas i tela vašeg partnera. Zato, ne zaboravite da uzmete lubrikant. Pažljivo ga nanesite na genitalije pre nego što uđete pod tuš, pa će se stvari odvijati u pravcu koji želite. (Pročitaj: Šta dovodi do toga da sluzokoža vagine bude suva, a seks bolan?)

Neka seks pod tušem bude nezaboravan

U kupatilo uđite kada ste već zagrejani za akciju. U skučenom prostoru kao što je tuš kabina, nema mnogo prostora za kreativnost. Da ne biste prerano potrošili svu toplu vodu, predigru započnite u spavaćoj sobi ili nekom drugom delu stana. Kada stignete do kupatila, tuš usmerite prema leđima, stomaku ili nogama. Kapljice koje vas prskaju direktno u lice smanjiće užitak i dekoncentrisaće vas. Voda ne treba da udara ni u vaše genitalije jer će prouzrokovati više trenja.

Članak se nastavlja posle reklama

Uzmite neki mirišljavi, penušavi sapun i pomoću njega istražujte telo partnera nežnim dodirima i masiranjem. Ponekad je ova vrsta opuštene intime pravo otkrovenje. Pustite mašti na volju i dozvolite rukama da klize gde god požele.

Da li je neka poza posebno pogodna za seks pod tušem? Što se toga tiče, izbor je na vama, mada je najpraktičniji stojeći položaj. Dok su vam leđa oslonjena o zid, neka partner priđe s prednje strane. Nogama ga obuhvatite oko struka, a ako to remeti ravnotežu, jedno stopalo spustite na pod.

Članak se nastavlja posle reklama

Kao i bilo koja druga seksualna aktivnost, seks pod tušem podrazumeva odgovarajuću zaštitu od polnih bolesti. Voda ni na koji način ne može sprečiti širenje infekcije, pa je korišćenje prezervativa uvek preporučljivo. (Pročitaj: Šta je ženski kondom i po čemu je bolji od onog klasičnog?)

lepotaizdravlje.rsGuliver/Getty images