Tajne pred partnerom: Šta nikako ne treba da im otkrivate?

by | februar 9, 2023
tajne pred partnerom

Tajne pred partnerom su često loš izbor, međutim sve zavisi od toga šta je u pitanju. Ponekad, naši partneri ne moraju da znaju sve jer će možda doneti samo razlog za svađu, a možda informacija i nije toliko bitna.

Tajne pred partnerom: Šta ne moraju da znaju?

Svaki par odlučuje za sebe koliko zaista žele da budu iskreni. Na početku veze želimo da budemo u potpunosti otvoreni sa partnerom, međutim nije neophodno da otkrijemo baš sve detalje iz našeg života. Svako mora da ima svoj lični prostor, inače će doći do psihičkog gušenja i imaćete osećaj kao da nemate slobodu. Dakle, šta treba da ostane samo vaše?

Priče o bivšim partnerima

Naravno, vaš suprug će verovatno biti svestan da ste imali partnere pre njega. I to je sasvim dovoljno da zna. Kako god da se postavite u dok pričate o bivšim partnerima, neće uroditi plodom. Ako ih hvalite, poljuljaćete samopouzdanje vašeg muža. Ako ih kudite, on će misliti da ćete i o njemu vremenom steći loše mišljenje. Pritom, možete da probudite nepotrebnu ljubomoru kod njega. Dakle, ne postoji win-win situacija ako razglabate o bivšim momcima.

Ne volite njegove rođake

Kada se dve porodice „spoje“, to ne znači da svi treba da se idealno slažu. Dakle, pokušajte da prećutite ako vam se ne dopada neko ko je njemu blizak. Naročito ako je to njegova majka. Ukoliko ne dolazi do otvorenog sukoba, nema potrebe za ovim isticanjem. U suprotnom, vaš muž će imati utisak da mora da bira što će svakako uticati na njegov odnos prema vama.

tajne pred partnerom

Ne komentarišite druge muškarce

Nije bitno da li ćete da hvalite ili kudite drugog muškarca, samim tim što ćete da pričate o njemu, probudićete sumnju kod vašeg muža. Nema smisla da ga poredite sa drugim muškarcima, svakako je on jedini muškarac koji treba da vas osvaja.

Tajne pred partnerom: Komplimenti drugih muškaraca

Tajne pred partnerom svakako treba da budu i komplimenti koje vam upućuju drugi muškarci. Čak iako nemate nikakvu simpatiju prema kolegi ili poznaniku koji vam je kompliment uputio, to ne znači da će i vaš muž to razumeti. Izbegavajte nepotrebne konflikte.

Tajne vaših prijateljica

Ono što vam je prijateljica rekla u tajnosti želela je da podeli to sa vama, a ne sa vašim mužem. Čuvajte njenu privatnost. Jer čak i da je vaš suprug dobar u čuvanju tajni, nikad ne znate šta može da se desi. Ženske tajne treba da budu samo ženske.

Detalji o vašim „manama“

Tajne pred partnerom se i dalje kriju u sitnim manama. Čak i ako dugo živite zajedno i video vas je u svakakvom izdanju, ne mora da zna baš sve vaše trikove za lepotu. On vam sigurno neće prebaciti čak ako i uoči novu aknu, ali ima nečeg lepog u tome da se još uvek krišom doterujete za njega.

Detalji potrošnje u šopingu

Čak i ako vam daje novac za kupovinu, dovoljno je da zna ukupan iznos koji vam je potreban. On zaista ne želi da zna gde ste koju stvarčicu kupili, koja je cena svake ponaosob, gde su akcije i sniženja. On to ne može da razume i možda će vas i osuditi što će opet dovesti do problema. Dakle, samo osnovno.

tajne pred partnerom

Muškarci su jednostavniji od žena, pa njega tona detalja koje nas interesuju i ne zanima toliko. Međutim, ako mu otkrijete neki detalj koji ga zaboli, teško će vam to oprostiti. Pre nego što išta otkrijete, razmislite da li je zaista vredno toga.

 

Deagreez/GettyImagesPlus,Motortion/GettyImagesPlus, vlada_maestro/GettyImagesPlus