Zašto je muškarcima dosadno u vezi: Zbog ovih ponašanja muškarci često odlaze

Dosada se može javiti i kod muškaraca i kod žena, a ovo su neki od razloga zašto je muškarcima dosadno u vezi.

by | maj 25, 2023
muškarcima dosadno

Do raskida veze može doći iz mnogo razloga. Nekada je u pitanju svađa, nesuglasice, prevara, a nekada je jednom od partnera jednostavno dosadno. Sa ovim problemom susreću se ponekad čak i najjači parovi. Može se javiti i kod muškaraca i kod žena, a ovo su neki od razloga zašto je muškarcima dosadno u vezi.

Iako je svaka osoba drugačija i svakoj osobi su potrebne različite stvari u vezi, ovih nekoliko načina ponašanja utiče negativno na većinu muškaraca. Otkrijte zašto je muškarcima dosadno u vezi!

Zašto je muškarcima dosadno u vezi

Previše govorite o drugim ljudima

Neke žene smatraju da je u redu da partneru govore o svim razgovorima koje su vodile sa svojim drugaricama, poznanicama, koleginicama. Muškarci jednostavno ne vole da budu deo tih priča, i izbegavaju da slušaju o njima. Naročito ih nervira ako primete da na njihovu ženu ili devojku previše utiču tuđa mišljenja.

Članak se nastavlja posle reklama

Stalno pokušavate da ga promenite

Ne sviđaju vam se neke njegove osobine i ponašanja te svakodnevno, iznova i iznova, pokušavate da ga prevaspitate i promenite njegove postupke. Naravno, u redu je da mu skrenete pažnju na ono što vam smeta. Međutim, nije u redu da ne možete da prihvatite nijednu njegovu osobinu. Ukoliko se u vezi budete ponašali kao njegova mama, a ne devojka, on će poželeti da provodi što manje vremena sa vama.

Stalno ste napeti

Muškarcima nije zabavno da budu sa devojkom koja voli da kontroliše sve, pa i njega. Posebno će im biti dosadno ukoliko ne možete da se opustite i sve oko sebe držite u stalnoj napetosti. Čovek se lako može umoriti od stalne diktature u vezi.

Zašto je muškarcima dosadno u vezi: Stalno ste nesrećni

Ako ste stalno tužni i neraspoloženi, a za to nemate nikakav posebni razlog, teško da ćete inspirisati muškarca da bude pozitivan i raspoložen. Ukoliko pored njega stalno budete nezadovoljni i nesrećni, on će u jednom trenutku pomisliti da je upravo on uzrok vaše tuge.

Članak se nastavlja posle reklama

Nedostatak zahvalnosti u vezi

Kada primete da ih žena uzima zdravo za gotovo, muškarci će pomisliti da ih koristite ili da ste s njima iz drugih razloga, a ne iz ljubavi. Potrudite se da mu pokažete zbog čega ga volite.

Previše ste nametljivi

Ponekad ponašanje žene može biti previše nametljivo. Gotovo svaki muškarac će želeti da ode od vas ukoliko oseti da nema svoj lični prostor. Dajte mu priliku da nekada bude sam i da se bavi svojim hobijima. Pronađite balans između vremena koje provodite zajedno i vremena koje svako provodi sam za sebe i sa svojim prijateljima kako biste izbegli dosadnu vezu.

Članak se nastavlja posle reklama

Ukoliko želite da zadržite svog muškarca, potrudite se da ne budete osoba koja je proizvela njegovu dosadu! Ovo su neka od ponašanja koja posle nekog vremena sigurno počnu da smetaju.

Jovana Jevtićfizkes/GettyImagesPlus