Znakovi koji govore da mu NIJE STALO

by | januar 7, 2010

Ismejavanje u društvu, omalovažavanje i izazivanje ljubomore su činovi okrutnosti i više nego dobar znak da njemu baš i nije previše stalo.

 

Članak se nastavlja posle reklama

Kao što žene vole dobro da se provedu samo sa ženskom ekipom, tako je normalno da i muškarac to učini sa svojom ekipom. Međutim, ako se ne javi do sedam ujutro (iako je to obećao) vreme je da prestanete da se brinete za njegovo zdravlje i ne slušate optužbe kako ste „kontrol frik“. Jednako okrutno može da bude i ako se vaš dragi tokom cele noći umesto sa vama, igra sa mišem i tastaturom, a vama nakon svađe kupi psa, mačku ili ribicu kako bi se i vi dobro zabavili.

 

Znakovi za kraj veze

Članak se nastavlja posle reklama

 

Muškarci takođe neće propustiti ni jednu priliku za višeminutno buljenje u raskošne grudi bilo koje devojke. Ipak, to nije toliko okrutno prema žrtvi na koju se namere, nego najpre prema partnerki koja sedi upravo pored njega. Za nezrelog muškarca koji u devojci namerno izaziva ljubomoru, ponekad nije dovoljan razgovor ili ciljana psihoterapija, a neće pomoći ni egzorcizam.

Članak se nastavlja posle reklama

 

Ismejavanje
Posebno okrutno može da zazvuči ismejavanje nežnije polovine u javnosti i društvu. Neki muškarci to rade nesvesno, ali svi sebi zapravo „pumpaju“ svoj nikad dovoljno veliki ego. Ako mu partnerka služi samo kao prolazna zabava dok ne naiđe neko bolji, mnogo je poštenije prekinuti, a ne „mučiti“ partnera.

Članak se nastavlja posle reklama

 

Samo ako i vi to volite
Nema ništa loše ako vaš dečko želi da mu ispunite neke seksualne zahteve, ali to nikako ne znači da morate da postanete prava porno diva.

Članak se nastavlja posle reklama

 

A opet zove svakih 5 min
Preterana posesivnost nije samo iritantna, nego i okrutna. Ako vas optužuje da ste preterano ljubomorni, a poludi i na samo spominjanje drugog muškarca, nije sve idealno.

 

Članak se nastavlja posle reklama

Znakovi za kraj veze

 

Baš sam pravi superman
On zna sve i naglašava praktičnu stranu života, ali u razumevanju emocija nije baš majstor. Ismejavanje ženske nežnije strane može ponekad da bude itekako okrutno.

Članak se nastavlja posle reklama

 

Pamtim samo bitne stvari!
Okrutno će zvučati oni primeri koji će i u pola noći znati sve fudbalske i ostale sportske rezultate, a zaboraviti rođendane, imendane ili godišnjice. Selektivna memorija je čudo.

 

Članak se nastavlja posle reklama

Veliki ego
Ako ste se ikada zapitali zašto muškarci mrze da ih neko vodi jednostavnijim i bržim putem dok se vozite autom, znajte da je stvar u prevelikom egu i ponosu.

 

Tagovi: