Mesečni horoskop za novembar 2021: Zračite posebnom energijom

by | oktobar 31, 2021
Mesečni horoskop za novembar 2021

Mesečni horoskop za novembar 2021. Blizancima na ljubavnom planu donosi sukobe, dok Vage polako vraćaju harmoniju u svoj ljubavni odnos.

Mesečni horoskop za novembar 2021.

Ovan

Dragi Ovnovi, vaša energija će tokom narednih nekoliko sedmica biti usmerena isključivo na rešavanje kriza sa kojima ste se suočavali tokom prethodnih nekoliko meseci i ovo će za vas biti jedan
naporniji period, ali ćete iz svega toga izaći kao pobednici. Ukoliko ste u vezi ili u braku odnos sa partnerom trpi zbog partnerove brige za finansije, a pojavljuju se i veći troškovi. Slobodni pripadnici
vašeg znaka su na pragu strastvene avanture koja je kratkog daha. Na polju zdravlja izbegavajte hirurške intervencije. Moguć problem s urinarnim traktom.

Članak se nastavlja posle reklama

Bik

Dragi Bikovi. tokom novembra meseca vaše polje međuljudskih odnosa je izuzetno aktivno i veliki broj pripadnika vašeg znaka će odlučiti da prekine saradnju sa određenim saradnicima ali su na vidiku i nove poslovne ponude. Ukoliko ste u vezi ili u braku, odnos sa partnerom je napet, skloni ste provokacijama, kao i suprotna strana, zato se kontrolišite, prvenstveno u komunikaciji. Slobodni pripadnici vašeg znaka su na meti udvaranja dve osobe koje su veoma misteriozne i nijedna neće odustati. Mesečni horoskop za novembar 2021. Vam savetuje da povedete računa o ishrani.


Blizanci

Dragi Blizanci, veoma ste motivisani kada je posao u pitanju, međutim vaš energija se neće poklapati sa ostatkom kolektiva i saradnika pa su mogući sukobi ozbiljnih razmera. Ipak, ne odustajte od svojih planova.
Ukoliko ste u vezi ili u braku, maksimalno ste posvećeni poslu pa zbog toga da postavljate partnera koji će negodovati i distanicrati se. Slobodni pripadnici vašeg znaka će preko posla upoznati interesantnu osobu ali se raspitajte o emotivnom statusu iste. Povedite računa o imunitetu a moguće su i povrede.


Rak

Dragi Rakovi, povoljni aspekti planeta u vodenim znacima će vam omogućiti da u narednih trideset dana sprovedete u delo ono što ste zacrtali. S druge strane, ovo je period u kojem ćete se ipak malo rasteretiti i rešiti nekih poteškoća. Ukoliko ste u vezi ili u braku, stabilizujete odnos sa voljenom osobom a slobodni
pripadnici vašeg znaka će zablistati u očima jedne uticajne osobe. Zdravlje je stabilno.

Članak se nastavlja posle reklama

lavLav

Dragi Lavovi, tokom narednih dana obratite pažnju na odnos sa kolegama a posebno sa autoritetima, zbog toga što će dolaziti do sukoba usled nametanja ličnih stavova s obe strane. Takođe, mnogi Lavovi sada razmišljaju o odnosima u okviru porodice. Ukoliko ste u vezi ili u braku napeto je u zajednici u kojoj se nalazite jer će
partner ugroziti vas autoritet. Slobodni pripadnici vašeg znaka razmišljaju da okrenu novi list na polju ljubavi pa će napraviti prvi korak prema osobi koja ih interesuje. Povedite računa kostima i kičmi.


Devica

Drage Device, pred vama je period velike mentalne aktivnosti, ali i napetosti, koju možete usmeriti na pravilan način, ukoliko se maksimalno posvetite radu ali i sticanju novog znanja. Vaš sarkazam može ugroziti neke relacije. Zauzeti pripadnici vašeg znaka su u veoma harmoničnom odnosu sa voljenom osobom, posebno zbog toga što će planeta ljubavi biti u vašem prirodnom polju ljubavi. Slobodni pripadnici vašeg znaka na mestima zabave mogu upoznati interesantnu osobu sa razlikom u godinama. Zdravlje je stabilno.

Članak se nastavlja posle reklama

Pročitajte i… Šta nam donosi sezona Škorpije?

Vaga

Drage Vage, pred vama je mesec u kojem ćete se najviše posvetiti polju finansija, bićete izloženi većim troškovima ali bićete motivisani da popravite stanje na vašem računu. Zauzeti pripadnici vašeg znaka vraćaju harmoniju u odnosu sa voljenom osobom, što će vratiti vaš unutrašnji mir. Slobodni pripadnici vašeg znaka pokazuju interesovanju za jednu mlađu osobu i upuštaju se u flert sa njom. Mesečni horoskop za novembar 2021. Vam savetuje da povedete računa o ishrani i da izbegavate začinjenu hranu.


Škorpija

Dragi Škorpije, u narednih nekoliko sedmica ćete zablistati u u očima saradnika, autoriteta i generalno
okoline. Pred vama je mesec u kojem dobijate nagradu za uložen trud. Ukoliko ste u vezi ili u braku, odnos sa partnerom sada trpi zbog toga što ćete biti skloni provokacijama i konfliktima. Slobodni pripadnici vašeg znaka odlučuju da okrenu novi list i odustaju od osobe za koju su se dugo interesovali. Moguće povrede.

Članak se nastavlja posle reklama


Strelac

Dragi Strelčevi, potrudite se da svoju energiju maksimalno uložite u posao, zbog toga što ćete biti veoma napeti a u vama će se javiti i strahovi da vam neko radi iza leđa. Takođe, bićete primorani da se izborite za svoj status u okviru radnog kolektiva. Zauzeti pripadnici vašeg znaka svoju nervozu prenose na
voljenu osobu i to će biti uzrok rasprava. Slobodni pripadnici vašeg znaka su na pragu tajne romanse koja ima potencijal trajanja, sa osobom koja nije iz vašeg mesta. Zdravlje je stabilno ali ste izloženi nesanici.

Jarac

Dragi Jarčevi, novembar mesec donosi veoma lepe vesti kada je vaša poslovna situacija u pitanju.
Planeta harmonije će biti u vašem znaku od petog novembra, pa ćete dobiti nekoliko novih poslovnih
ponuda ili ćete realizovati tekuće planove. Zauzeti pripadnici vašeg znaka harmonizuju odnos sa voljenom
osobom, a oni koji su slobodni, sa planetom ljubavi u prvom polju zrače posebnom energijom i imaju priliku da promene svoj emotivni status. Povedi računa o ishrani, posebno o unosu pa slatkiša u organizam.

Članak se nastavlja posle reklama

Vodolija

Drage Vodolije, napet aspekt Marsa na vaš horoskopski znak će vas motivisati kada je posao u pitanju, ali je preporuka da budete strpljivi i da ne odustajte od postavljenih ciljeva, jer ćete nailaziti na prepreke ciljeva. Izbegavajte konfrontacije s nadređenima. Ukoliko ste zauzeti, odnos sa partnerom je napet jer će vam biti potrebno više slobode a voljena osoba to neće razumeti. Slobodni pripadnici vašeg znaka će se zainteresovati za jednog od prijatelja, međutim vaše interesovanje će bitii kratkog daha. Povedite računa o fizičkoj aktivnosti i ne izlazite se velikim naporima.


Ribe

Drage Ribe, ovo je mesec koji će vam doneti veoma lepevesti kada je posao u pitanju. Uloženi trud će se isplatiti,ali je ovo jedna mirnija faza, u kojoj pravite nove poslovne planove. Obratite pažnju na troškove. Ukoliko ste u vezi ili u braku, odnos sa voljenom osobom je stabilan a vi ćete se potruditi da ujedno pojačate strasti između vas. Slobodni pripadnici vašeg znaka imati priliku da promene emotivni status kroz jedno prijateljsko druženje. Zdravlje je stabilno.

Piše: Astrološkinja Helena Cupać
email: [email protected]
FB: Astrolog Helena Cupac
Ig: @astrolog.helena.cupac
Telefon: 060/40-777-09

Članak se nastavlja posle reklama
lepotaizdravlje.rs Derek Thomson via Unsplash