Mlad mesec u Ribama: Oprez! Ovog vikenda bićemo posebno emotivne

Sa astrološke perspektive, ovaj mlad Mesec može biti posebno emotivan, a u nastavku saznajte i zašto.

by | mart 13, 2021

Mlad mesec – idealan je period za nove početke, planove i velike projekate, a to nas sve očekuje od danas, 13. marta.

Mesec nam ovog puta donosi preteranu osećajnost, a na tome, prema astrolozima, možemo da zahvalimo Ribama. Ne samo da je Sunce u ovom emotivnom znaku zodijaka do 20. marta, već i Venera i Neptun od danas ulaze u znak Riba. Dva dana kasnije (u ponedeljak, 15. marta) pridružuje im se i Merkur. Ukratko, pripremamo se za mnogo aspekata koje donosi znak Ribe.

Mlad Mesec u Ribama donosi bujicu osećanja

Kao poslednji znak Zodijaka, Ribe donose dubinu i potencijalno, veliki teret. Njima vlada podsvest, pa će nas ovaj mlad Mesec posebno naterati da stvari posmatramo malo analitičnije. Konačno, Ribe su snažno povezane s kolektivnom podsvešću, što nas čini intuitivnim, a u nekim slučajevima, čak i vidovitim.

Članak se nastavlja posle reklama

Ukoliko ste i sami rođeni u ovom znaku ili su vam planete poput Venere i Neptuna u znaku Riba, efekte ovog položaja Meseca osetićete još jače.

Pročitajte i… Kako izgledaju horoskopski znaci kada se zaljube?

Ali, nije sve crno. Položaj Meseca u ovom periodu donosi i inspiraciju, kao i isceljenje. Uz sve to, mlad Mesec nam pomaže da donesemo odluke. U ovom periodu savet je da razmišljate o tome kako da dublje istražite sav spektar svojih osećanja. Bićete fokusirani na intuiciju, kreativnost i podsvest.

Članak se nastavlja posle reklama

Iako ne možemo da vidimo mlad Mesec u Ribama, i te kako možemo da primetimo efekte njegovog položaja. Nemojte se plašiti da se prepustite osećanjima i da iskoristite njihovu snagu za nove početke, čak i kada vas preplave emocije.

lepotaizdravlje.rsIsandréa Carla via Pexels