Sunce prelazi u znak Ovna: Da li ste spremni na velike promene

by | 20 marta, 2022
Sunce prelazi u znak Ovna

Od 20. marta, Sunce prelazi u znak Ovna. Prema astrologiji, u pitanju je početak nove astrološke godine, sve se pokreće i stižu nova energija i promene.

Samo Sunce u astrologiji simbolizuje našu srž, našu individualnost i samosvesnost. Sunce igra ogromnu ulogu u našim životima, a u kada je u Ovnu, ono opisuje sve ono što nas motiviše.

Sunce prelazi u znak Ovna

Kada je Sunce u ovom položaju, počinje nova godina i s naletom inspiracije, započinjemo putovanje Ovna. Ovaj položaj Sunca predstavlja energiju koja donosi novi život. Na fundamentalnom nivou, Ovan je motivisan potrebom da počinje i deluje. Da bude pionir ili da vodi, oštro i čvrsto. Ma koliko se opirali, Sunce u Ovnu mora da uradi svoju stvar, a i mi sa njim. Koliko lako ćemo postići naše ciljeve u ovom periodu zavisi od samih izbora.

Tokom ovog položaja sunca bićemo okrenuti ka energiji novog, pokretačkog. Iako za neke ovaj put neće biti lak, upravo u ovom periodu, naučićemo da budemo izdržljiviji i čvršći. Bićemo avanturistički nastrojeni i prepuni nade i optimizma. Ipak, savet je da izbalansiramo entuzijazam i realne ciljeve, kako se ne bismo razočarali.

Pročitajte i… Po čemu je svaki znak Zodijaka poseban?

Sunce u Ovnu nam donosi i takmičarski dug, jaku želju i ogromnu snagu kojom ćemo rešavati sve prepreke. I težićemo ka novim izazovima, skoro svakodnevno. Isto tako, bićemo nešto nemirniji i manje strpljivi, a impulsivniji. U ovom periodu moramo da shvatimo da ne možemo da dobijemo sve odmah.

Borićemo se za svoje ideje i naginjaćemo istini. Stoga postoji opasnost da budemo manje osetljivi na druge i da budemo čak i okrutni. Čuvajte se prepirki s kolegama, članovima porodice i voljenom osobom. Budući da nam Ovan donosi agresivnost, postoji mogućnost da kažemo i šta ne mislimo i da nas ta impulsivnost košta poslovne prilike, prijatelja, pa čak i ljubavnog odnosa. Razmislite dva puta pre nego što bilo šta kažete.

Ipak, nije sve tako crno. Sunce u Ovnu nam donosi i kombinaciju entuzijazma i inspiracije. Videćemo neke prilike prvi i uspešno ćemo ih iskoristiti. Bićemo strastveniji i u poslovnoj i privatnoj sferi života.

Ovaj položaj Sunca nam donosi veoma buran period, prepun novih ideja, pokretačke energije, avantura, strasti i iskrenosti. Ukoliko sve te nagone i želje budemo držali u balansu, ništa nas neće moći zaustaviti. Tokom vladavine Ovna imajte na umu jedno: strpljen, spašen. I samo polako!

Pročitajte i… Koji je horoskopski znak vaša srodna duša?

lepotaizdravlje.rsGanna Bozhko/iStock/Getty Images Plus via Getty Images

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.