TikTok trendovi koji su obeležili 2021. godinu

by | decembar 23, 2021
TikTok trendovi

TikTok trendovi koje smo pratili tokom godine ostavili su na nas veliki utisak, a evo i koji su bili najpopularniji.

Zamrzni med, testenina s feta sirom i čeri paradajzom, zamrznuti bjuti sunđer, čuveni ples za smanjenje obima struka, pena za brijanje u mejkap rutini, hlorofil voda…

Mnogo je toga što smo videli na TikToku tokom prethodne godine, iz raznoraznih oblasti. A koji su trendovi bili najgledaniji i najpopularniji, otkrivamo vam u nastavku.

TikTok trendovi po kojima ćemo pamtiti 2021.

Kulinarstvo

Feta pasta je definitivno broj 1 recept na TikToku. Nakon nje, na drugom mestu bio je pirinač s lososom Emilija Marika koji je takođe postao viralan.

Pročitajte i… Zaleđene kockice kafe za osvežavajući napitak

Lepota i nega

Definitivno najpopularniji videi bili su oni u kojima su devojke kovrdžale kosu uz pomoć čarapa. Pored toga, veoma lepo bio je prihvaćen trend nanošenja olovke za usta na zatvorene usne. Zamrznuti bjuti sunđer je takođe naišao na pozitivne kritike.

Nove ideje

Naravno, na TikToku smo naišli i na neke novine. Tu bismo svrstali smrznuti med (ukusno i zdravo u razumljivim količinama), kao i #womansonly teretane čiji koncept nas je oduševio.

DIY projekti

Home decor, „uradi sama“ manikir, mejkap, frizuru… Mnogo toga poučnog i kreativnog smo u prethodnoj godini videli i saznali.

Bizarni trendovi

Ipak, za kraj, važno je napomenuti da nisu svi trendovi sa TikToka bezbedni, a neki nam i te kako mogu naštetiti. Setite se samo trenda umakanja voća u proteinski prah, sušenja trepavica fenom ili konzumiranje proteinskog praška „nasuvo“, bez vode.

@sophiamastertonReply to @gabrielahernan549 WAIT FOR IT #gamechanger #mascararoutine #lashroutine #makeuphacks #lashextensions♬ Egyptian Pools – Jinsang

I dok zaista jedva čekamo da saznamo šta nam naredna godina na TikToku donosi, podsećamo vas da budete oprezni prilikom konzumiranja sadržaja na internetu.

lepotaizdravlje.rs grinvalds/iStock/Getty Images Plus via Getty