Muško sam, pa… #2

by | jun 19, 2013

Nastavak šokantnog feljtona

dobar_lik1111111Bilo je lekovito priznati da nismo svemogući i da nam treba pomoć, pažnja i razumevanje. Sad prelazimo na nešto što bi se, ukoliko se ne pročita ovaj korisni tekstić, tumačilo kao čist bezobrazluk. Sledeća rečenica koju on teško izgovara, a želi je:

„MALO BIH DA BUDEM SAM“

Ovo znači: „Malo bih da mi ne budeš u vidokrugu, a ni ja tebi“ i to nije ništa loše. Oduvek sam tvrdio da je bračni krevet i zajednički životni prostor manji od 120 kvadrata glavni uzročnik razvoda i raskida.

Budimo realni, čoveku i ženi treba odmor, prostor za udoban san i samoća. Čovek hoće da izgubi identitet od silnog grupisanja u paru. Ne budite kao oni parovi gde ne znaš gde prestaje on, a počinje ona.

Zar nemaš neodoljivu želju da lupiš šamar onima što imaju zajedničke profile na Fejsbuku? Muž i žena Jovanović. Petar Tanja… Užas! Dokle to ide!

Idi vidi malo drugarice. Pusti me večeras da spavam u drugoj sobi. Ne udaljavam se. Samo bih da ispravim leđa i legnem bez tuširanja, tako mi došlo. Idem napolje i neću da objašnjavam kuda i zašto.

Imaj toliko razumevanja i poverenja. Ako smo jedna duša u dva tela, daj da dva tela ipak ostanu dva tela jer će duša da nam izađe na taj naš zajednički nos ako budemo silili…

Tagovi: