Dnevni horoskop (27. april)

by | 27 aprila, 2016

Vaš horoskop za sredu, 27. april…

Foto: Gulliver/Thinkstock

Foto: Gulliver/Thinkstock

OVAN
Sve izgleda relativno dobro, dok neko od vas ne zatraži posebnu uslugu ili određeni ulog. Ne volite da vas tretiraju kao podređenu osobu i da vam diktiraju pravila ponašanja. Želite da sačuvate pravo na svoje mišljenje i individualnost. Vaš partner čini stvari zbog kojih treba da se osećate vrlo polaskano ili zadovoljno. Odgovorite iskreno i na sličan način.
Sugestija: Izbegavajte neke loše navike, prijaće vam boravak u prirodi.

Nedeljni horoskop možete pročitati OVDE.

BIK
Neko je na vašoj strani, ali to nije dovoljan uslov da ostvarite svoje poslovno-finansijske planove. Dodatna posvećenost radnim obavezama, predstavlja dobar način da kontrolišete svoju psihičku ili emotivnu tenziju. Neko vas iritira svojim ponašanjem. Izbegavajte sumnjivo društvo ili susret sa osobom koja se nalazi na nekom „lošem glasu“.
Sugestija: Radna terapija na vas deluje smirujuće.

Nedeljni horoskop možete pročitati OVDE.

BLIZANCI
Očekuje vas pozitivan rasplet događaja, pod uslovom da sačuvate prisebnost duha i dobru koncentraciju u odlučujucim situacijama. Iznenađenja su moguća u različitim pravcima. Pojačana sujeta vas navodi na pogrešan zaključak. Razmislite, zbog čega partner deluje emotivno hladno ili nezainteresovano za vaše ideje. Uvek postoji dobro objašnjenje.
Sugestija: Prijaće vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

Nedeljni horoskop možete pročitati OVDE.

RAK
U društvu saradnika delujete samouvereno i zahtevno u svakom pogledu. Na sreću, okolina ima dovoljno sluha i podržava vaše ideje. Potrebno je da pronađete efikasno rešenje i da zadovoljite različite kriterijume. U susretu sa voljenom osobom pokažite da imate dovoljno razumevanja. Neko zaslužuje beskrajnu ljubav, pažnju i toplinu mnogo više nego što pretpostavljate.
Sugestija: Osmislite prijatnu zabavu, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Nedeljni horoskop možete pročitati OVDE.

LAV
Nudi vam se dobra prilika u kojoj možete da potvrdite svoje profesionalne sposobnosti. Za svaki slučaj, zatražite nečije mišljenje pre nego što donesete konačnu odluku. Potrebno je da dobro proverite različite informacije. Zabrinuti ste zbog nekih događaja koji uznemiravaju blisku osobu. Ulažete veliki napor da ispunite nečija očekivanja i možda vam nije lako, ali vredi da se potrudite.
Sugestija: Prijaće vam kreativan odmor i relaksacija.

Nedeljni horoskop možete pročitati OVDE.

DEVICA
Ne dopada vam se saznanje, da je nekom dozvoljeno ono što se vama „uskraćuje“. Budite razumni, nema razloga za velikim optimizmom u očekivanju da možete promeniti poslovni poredak ili nečiju izvršnu volju. Nepotrebno se opterećujete problemima koji vas udaljavaju od jedne drage osobe. Usmerite svoje misli u pozitivnom pravcu kako biste promenili boju u raspoloženju.
Sugestija: Sačuvajte prisebnost duha i samokontrolu.

Nedeljni horoskop možete pročitati OVDE.

VAGA
Svoj posao obavljate po ustaljenom šablonu i ne obraćate pažnju na sporedne situacije. Neko od saradnika komentariše i kritikuje vaš stil izražavanja. Izbegavajte širu raspravu i prihvatite koristan savet. Ne budite suviše strogi prema voljenoj osobi, ni sami ne pružate dovoljno. Okolnosti nisu idealne, ali mogu uskoro da se promene. Pokažite da imate i notu samokritičnosti.
Sugestija: Nedostaju vam umerenost i strpljenje, opustite se.

Nedeljni horoskop možete pročitati OVDE.

ŠKORPIJA
Zbog različitih poslovnih ideja ili interesa, očekuje vas rasprava sa jednom starijom osobom. Svako ima pravo na svoje mišljenje ili izbor prioritetnih ciljeva, ali treba održati uspešan nivo u poslovnoj saradnji. Čini vam se da partner ima drugačija interesovanja i da ne obraća posebnu pažnju na vaše primedbe. Stoga, uzalud trošite „velike reči“ objašnjavajući svoje namere.
Sugestija: Potreban vam je dobar podsticaj i pozitivan impuls.

Nedeljni horoskop možete pročitati OVDE.

STRELAC
Odlažete svoje obaveze zbog jedne osobe, ali usluga koju činite pokazaće se kao loše rešenje. Imate utisak da vam neko nameće teže poslovne kriterijume od onih koje dobijaju vaši saradnici. Iritira vas negativna selekcija. Mimo svoje volje pristajete na neki kompromisno rešenje pred bliskom osobom. Vaš partner ima odlučujuću ulogu i završnu reč, što ne mora biti loše.
Sugestija: Potrebno je da se rasteretite od suvišnih briga.

Nedeljni horoskop možete pročitati OVDE.

JARAC
Ponestaje vam strpljenje da se povinujete pred nekim saradnicima, ali i koncentracija da se angažujete na paralelnim poslovima. Izbegavajte takmičarske situacije ili dokazivanje u neravnopravnim uslovima. Razgovor i susret sa jednom osobom, podsetiće vas na lepša vremena ili na neke emotivne uspomene. Priuštite sebi više radosti i bolje uslove u kojima ćete se dobro osećati.
Sugestija: Važno je da uskladite svoje misli i osećanja.

Nedeljni horoskop možete pročitati OVDE.

VODOLIJA
Stalo vam je da prihvatite posao koji donosi dobru zaradu. Međutim, pokazaće se da imate pogrešnu računicu. Neproverene informacije stvaraju pogrešan utisak o poslovnim prilikama. Izbegavate novu raspravu i dokazivanje istine u susretu sa voljenom osobom. Nemojte se zaklanjati iza nekih „lažnih obećanja“, problemi se neće rešavati sami po sebi.
Sugestija: Prijaće vam aktivan odmor i kreativna izolacija.

Nedeljni horoskop možete pročitati OVDE.

RIBE
Da biste sačuvali psihološki mir, izbegavajte sumnjive osobe ili poslovne situacije koje prevazilaze vaše iskustvo. Nema potrebe da rizikujete u bilo kom pogledu. Ukoliko vam smeta nečije prisustvo ili ponašanje, privatne probleme rešavajte trezveno i bez velike euforije. Važno je da uspostavite dobru kontrolu nad svojim emocijama i pravilnu meru u ponašanju.
Sugestija: Večernje sate posvetite svojim duhovnim potrebama, opustite se.

Nedeljni horoskop možete pročitati OVDE.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.