Categories Horoskop

Horoskop otkriva: Pripadnicima OVIH horoskopskih znakova prijateljstvo nije prioritet

Iako je reč o veoma društvenim pripadnicima Zodijaka, oni su jednostavno prilično nestalni i ne znaju da cene vrednost koju prijateljstvo nosi sa sobom. Skloni su da brzo menjaju sferu interesovanja, a samim tim i društvo, pa nije ništa čudno što na njih nikada nećete moći da se oslonite.

1. Vodolija

Vodolije su veliki egoisti, u životu veoma cene svoj komfor i svoju korist, a tako se ophode i prema svojim prijateljstvima. Oni ne žele negativnu energiju u svom životu i neće naći za shodno čak ni da saslušaju šta vas muči. Jednostavno će vam reći da ste im naporni i onda vam se neko vreme neće javljati.

2. Strelac

Strelčevi su svesni da nisu baš najtalentovaniji za odnose sa ljudima, ali to ih ipak neće sprečiti da se usele u vaš život. Potrudiće se da vam postanu prijatelji, a onda neće poštovati vaše vreme, biće nedostupni kada im je potrebna pauza od svega, bez obzira na to da li vi želite da komunicirate sa njima i imate nešto važno da im kažete. Oni često sebe stavljaju na prvo mesto i mogu biti veoma sebični, pa na prijateljstvo sa njima uvek gledajte sa rezervom.

3. Blizanci

Iako su uvek okruženi gomilom ljudi, blizanci su veoma skeptični, kada su prijateljstva u pitanju, nikada se potpuno ne otvaraju pred ljudima i svakoga uzimaju sa rezervom. Iako su u svakom društvu prihvaćeni i voljeni, tu će se zadržati samo dok je njima interesantno, a kada im dosadite odlaze bez pozdrava.

Ovi horoskopski znakovi nikada ne kažu NE iskušenju

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA