Biramo mališana dana! (11.10)

by | oktobar 11, 2012

Pošaljite nam fotografiju vašeg deteta, možda baš ono bude izabrano za mališana meseca!

Stefan Glišić, pobednik dana 10.10.

Portal Lepota i zdravlje, u saradnji sa magazinom “Moja beba”, organizuje izbor za najslađe “Mamino sunce”. Da biste učestvovali u foto-konkursu, sve što treba da uradite je da popunite formular i pošaljete nam fotografiju vašeg deteta. Starosna granica nije određena.

Članak se nastavlja posle reklama

Svakog dana, tačno u podne, objavljujemo nove fotografije. Glasanje traje 24 sata, a u obzir uzimamo prijave koje su stigle do ponoći. Pobednici ulaze u uži krug, odnosno u Izbor za mališana meseca!

Glasanje za mališana meseca rezervisano je za poslednju sedmicu u mesecu. Pored 20 kandidata koje ste vi izabrali, redakcija L&Z bira još deset fotki koje takođe ulaze u Izbor za mališana meseca! Pobednika očekuje vredna nagrada i mini-intervju na našem portalu.

Formular za prijavu možete da popunite ovde.

Članak se nastavlja posle reklama

Ukoliko želite da fotografija Vašeg deteta bude objavljena i u magazinu “Moja beba” u okviru rubrike Deca su ukras sveta, potrebno je da pošaljete fotografiju, ime i prezime deteta i mesto stanovanja na mejl adresu [email protected] ili na adresu “Moja beba”, Temerinska 102, 21000 Novi Sad. Fotografije šaljite do 15. u mesecu.

Evo današnjih kandidata. Lajkujte fotografije koje su, po vašem mišljenju, najlepše. Kliknite na fotografiju za uvećanje.

Članak se nastavlja posle reklama

KONKURS JE ZAVRŠEN, POBEDNIK JE JAKOV DRAGIČEVIĆ. 

Tagovi: