Izabrana pobednička fotografija konkursa „Live Inspire“

by | septembar 27, 2012

Jedanaesti pobednik takmičenja „Live Inspire“ u Srbiji je Milan Lisica i njegova fotografija „Nature at its best“, odlučila je Intesa Sanpaolo, matična grupacija banke Intesa, koja je zajedno sa svojom lokalnom članicom u Srbiji organizovala ovo takmičenje povodom uvođenja nove debitne kartice Inspire.  

U svakoj od zemalja učesnica, stručni žiri je tokom prethodnih nedelja odabrao po jednu pobedničku fotografiju od pet onih koje su imale najveći broj glasova. Inspirišuće fotografije pobednika izložene su u galeriji na zvaničnom sajtu inicijative www.liveinspire.com.

Članak se nastavlja posle reklama

Pobednici će uživati u „Inspired Tour 2012“, ekskluzivnom šestodnevnom putovanju za dve osobe u severnu Italiju, na kome će imati jedinstvenu priliku da otkriju jednu od najlepših zemalja na svetu i osete gostoprimstvo lokalnog naroda.

Ovo takmičenje, pokrenuto početkom maja i završeno 31. jula, imalo je za cilj da uključi online korisnike u izazov kreiranja najdužeg banera ikada u skladu sa sloganom „What inspires you today? Go beyond your borders“ („Šta te danas inspiriše? Prevaziđi svoje granice“), koji promoviše inspiraciju kao otkucaj srca našeg svakodnevnog života bez prepreka.

Nakon 90 dana inspiracije u 11 zemalja (pored Srbije, tu su i Albanija, Bosna i Hercegovina, Egipat, Hrvatska, Mađarska, Rumunija, Rusija, Slovačka, Slovenija i Ukrajina), takmičari su kreirali baner čija je dužina dosegla 63.008 centimetara sa gotovo 7,000 fotografija postavljenih na „Live Inspire“ platformu.

Članak se nastavlja posle reklama

Veliko interesovanje vladalo je i za mobilnu verziju „Live Inspire“ platforme. Besplatnim preuzimanjem „Live Inspire“ aplikacije dostupne za Apple i Android uređaje više od 1.800 korisnika učestvovalo je u takmičenju putem svojih pametnih telefona, ovekovečivši trenutak svoje inspiracije i postavljajući ga na „Live Inspire“ baner.

Tagovi: