Horoskopski znak otkriva kakve filmove volite

by | april 9, 2013

Škorpije su ljubitelji horora, Jarčevi najradije gledaju dela Vudija Alena, dok Blizanci uživaju u psihološkim dramama. Otkrijte koji filmski žanr vam preporučuje vaš horoskopski znak.

Ovan – akcija i romantične komedije

Ovan je ljubitelj svih filmova koji sadrže akciju i sport, ali ponekad voli da pogleda i avanturistički film. Među najdražim filmovima su mu filmovi o Džejmsu Bondu, i to oni s Pirsom Brosnanom. Nežniji pol radije preferira romantične komedije poput „Raskida“ s Dženifer Aniston i Vinsom Vonom u glavnim ulogama, ali i klasične akcije poput „Umri muški“.

Članak se nastavlja posle reklama

Bik – filmovi u kojima ima nasilja

Filmovi koji sadrže scene nasilja i seksa sigurno će zainteresovati ovaj znak. Bikovi obožavaju filmove Kventina Tarantina, a, osim akcionih, dragi su im i horori. No, njihov filmski ukus se ne zaustavlja ovde jer obožavaju i crno-bele klasike, pogotovo one s Čarlijem Čaplinom.

Blizance – psihološke drame i komedije

Članak se nastavlja posle reklama

Blizanci najviše uživaju u psihološkim dramama, kao što je, na primer, „Večiti sjaj nepobedivog uma“. Osim drama,pripadnici ovog znaka preferiraju i erotske filmove poput „Devet i po nedelja“. Ipak, najviše će ih zabaviti komedija, koja mora biti veoma duhovita da bi zadovoljila njihov ukus. Akcioni filmovi definitivno nisu za njih.

Rak – dokumentarci i istorijski filmovi

Članak se nastavlja posle reklama

Emotivni Rakovi najviše će uživati u sentimentalnim filmovima poput ljubavnih drama i komedija. „Osmeh Mona Lise“ sa Džulijom Roberts u glavnoj ulozi idealan je ovaj znak. Osim ljubavnih, Rak voli i istorijske filmove, te dokumentarce jer iz njih može nešto i da nauči.

Lav – ljubavni filmovi

Članak se nastavlja posle reklama

Iako to nikada neće priznati, Lavovi su takođe emotivni. Ljubavni filmovi, poput „Ljubavne priče“ s Rajanom O’Nilom i „Vremena nežnosti“ sa Džekom Nikolsonom, uvek će ih razveseliti. Ljubitelji su i vintage komedija s Čarlijem Čaplinom. Osim toga, mnogi Lavovi vole Klinta Istvuda, a rado će pogledati i akciju.

Devica – filmovi sa životinjama

Članak se nastavlja posle reklama

Praktična Devica može se prilagoditi svakom žanru. Ipak, posebno joj se sviđaju filmovi u kojima glavne uloge tumače životinje, poput SF filma „2001: Odiseja u svemiru“. Osim toga, Device obožavaju i dokumentarce koje će uvek radije pogledati, nego na primer komediju.

Vaga – komedije i animirani filmovi

Vage će najviše razveseliti smešni filmovi, ali će uživati i u crtaćima, koje vole da gledaju u društvu najmlaših. No, Vage vole i srceparajuće ljubavne filmove, ali i naučnu fantastiku poput „Legende“ s Tomom Kruzom.

Članak se nastavlja posle reklama

Škorpija – horori

Škorpije su uvek tajnovite i misteriozne, te će i njihov izbor filmova biti takav. Provereni horori poput „Teksaškog masakra motornom testerom“ uvek će biti njihov izbor. Osim horora, uživaće i u dobroj kombinaciji akcije i komedije, poput „Oceans 11“. Osim ovih žanrova, Škorpije vole i večite klasike poput vesterna.

Strelac – pustolovine i komedije

Članak se nastavlja posle reklama

Strelac je ljubitelj avanturističkih filmova u kojima prevladava akcija, poput nezaobilaznog Džejmsa Bonda. Rado će pogledati i dokumentarce o putovanjima i dalekim zemljama. Osim toga, voli i komedije.

Jarac – naučna fantastika

Jarac je znak koji voli filmove poput „Vriska“, ali privući će ga i naučna fantastika „Zvezdanih prašina“ ili „Ratova zvezda“. Omiljeni reditelj pripadnika ovog znaka je Vudi Alen, te su im njihovi filmovi na samom vrhu najdražih filmova.

Članak se nastavlja posle reklama

Vodolija – kultni filmovi

Kod Vodolija ništa nije „obično“, pa tako ni filmski ukus. Oni vole kultne filmove poput „Rokija“ i „Terminatora“, ali obožavaju i futurističke filmove. Svaka Vodolija voli Alfreda Hičkoka i njegove „Ptice“ ili „Psiho“.

Ribe – filmovi za decu

Ribe uživaju u laganim i zabavnim filmovima poput romantičnih komedija, avanturističkim filmovima poput „Brodoloma života“ s Tomom Henksom, ali i onim kultnim poput „Foresta Gampa“. Obožavaju i animirane filmove poput „Ledenog doba“ ili „Narnije“.

Tekst: Life Content
Izvor: 24sata.hr

Tagovi: