Motivacijom do ostvarenja ciljeva

by | mart 15, 2017

U današnje vreme motivacija je izuzetno bitna u svim segmentima života. Samo dobro motivisani ljudi ostvaruju svoje životne ciljeve i uspehe.

Foto: Promo

Iako se u svetu već 20 godina uspešno primenjuju programi i metode koje doprinose ličnom razvoju i unutrašnjoj transformaciji, u Srbiji je ova oblast još uvek nedovoljno zastupljena.

Članak se nastavlja posle reklama

Vodeći motivacioni trener u regionu je Siniša Ubović i već nekoliko godina sa velikim uspehom pojedincima i kompanijama prenosi sva svoja znanja i veštine. On je jedan od 12 trenera u svetu, koji imaju licencu svetski priznate Lujze Hej.

Značajno je da je Siniša Ubović izvorni program Lujze Hej, prilagodio ljudima koji žive na ovim prostorima, njihovom mentalitetu, kulturi, navikama, te je tako stvorio jedinstveni program “TOTAL MOTIVATION” koji će biti predstavljen na PRVOM regionalnom motivacionom treningu, koji će biti održan od 24. do 26. marta u beogradskom hotelu Hyatt.

Foto: Promo

Članak se nastavlja posle reklama

Osnova Total Motivation treninga je da se bavimo osvešćivanjem sebe samih, da bi shvatili odakle dolaze problemi, potom da naučimo na koji način da ih rešimo, te da dobijemo jasan plan kako i šta dalje. Motivacija se uči kao i svaka druga veština. Kada naučimo na koji način i zbog čega su i motivisanost i demotivisanost stvar našeg odabira i kada otkrijemo koji to elementi mogu da utiču na povećanje nivoa naše motivisanosti, bićemo spremni da se brzo i lako pomerimo sa tačke u kojoj smo i da stvaramo vrhunske rezultate.

Siniša Ubović će na trodnevnom treningu posetiocima na edukativan, interesantan i pre svega praktičan način prezentovati veštine, najnovije motivacione tehnike i ideje, koje se mogu odmah primeniti za postizanje ciljeva i uspeha u svim sferama života.
Preuzimajući odgovornost za svoj život, mi dobijamo moć da stvorimo život baš onakav kakav želimo.

Članak se nastavlja posle reklama

Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje