ŽENE, jeste li za veče uz reprezentaciju?

by | septembar 3, 2009


Kuda večeras, pitaju se žene. Njihovo mesto kraj muškaraca zameniće tv, gajba piva i ženin najveći neprijatelj – fudbal. Uoči meča reprezentacije Srbije sa Francuskom za plasman na Svetsko prvenstvo, pripadnice lepšeg pola su dobile priliku za kafenisanje sa drugaricama, odlazak u provod, ili bilo koju drugu radnju za koju inače nemaju priliku. 

 

Članak se nastavlja posle reklama

Reprezentacija Srbije


Ipak, nisu sve žene neosetljive na nacionalni fudbalski interes i na naše momke u plavim dresovima. Poznate dame koje smo pitali šta će raditi večeras uglavnom su odgovarale da će veče provesti uz televizor sa jačim polovinam i ostatkom ekipe, dok su slučajne prolaznice u beogradskom bulevaru Kralja Aleksandra imale mnogo manje razumevanja za najvažniju sporednu stvar na svetu!

Članak se nastavlja posle reklama

Aleksandra Perović


Članak se nastavlja posle reklama

Aleksandra Perović, pevačica
Jako mi je žao što neću stići na utakmicu večeras. To mi je bio prvi plan ali sam iznenada dobila karte za premijeru filma „Tamo i ovde“ tako da neću stići.Veliki sam fan fudbala i sporta uopšte i strastveni sam navijač. Najviše bih volela kada bih večeras mogla istovremeno da pratim i fudbal i premijeru filma.

 

Članak se nastavlja posle reklama

 

 

Članak se nastavlja posle reklama

 

Dragana Cosic

Dragana Ćosić, autor i voditelj
Potpuno sam zaboravila da je to večeras. Pratiću ako budem bila kod kuće. Moram priznati da sam kao mala stalno pratila fudbal sa tatom. Tada je zemlja bila velika pa je samim tim i fudbal bio zanimljiviji. Volim da pogledam dobru utakmicu, ali nemam baš puno vremena za to.

Članak se nastavlja posle reklama

 Članak se nastavlja posle reklama

Ivana Mihic

Ivana Mihić, glumica
Gledaću utakmicu večeras. Nisam veliki ljubitelj fudbala, ali kada je zanimljiva utakmica u pitanju vrlo rado pogledam. Više pratim plivanje, košarku i tenis, ali i fudbal ume da bude zanimljiv.

 

Članak se nastavlja posle reklama

Ivon Jafali

Ivon Jafali, voditelj
Ne znam, videću. Došao mi je dečko koji živi u Americi, a oni baš i nisu neki manijaci za fudbal, tako da, ako bude izrazio želju neće biti problem da pratim meč. Možda sednemo u neki lokal sa društvom, videćemo.

 
Dusica Spasic

Dušica Spasić, voditelj
Nisam još razmišljala šta ću večeras. Ako budem primorana gledaću utakmicu iako ne pratim fudbal uopšte i pripadam onoj vrsti žena koje misle da je to glup sport.

 

– ANKETA: Ništa gluplje od fudbala! –


Milica Janković (20), student glume.
Ne volim fudbal. Nikada neću razumeti muškarce. Kakva je to igra kada sat vremena gledaš levo-desno čekajući da lopta uđe u mrežu. Provešću veče uz knjigu!

 

Milena Vujanić (27), arhivar
Srećna sam što ću večeras biti u prilici da dva sata sedim sa drugaricama. Dečko i ja živimo zajedno, tako da nam je utakmica jedina prilika da vreme provedemo svako sa svojim društvom.

 

Dušica Tanasijević (28), ekonomista
Ne pratim fudbal, nemam vremena za to. Puno radim i svaki slobodan trenutak iskoristim da se vidim sa prijateljicama. Moram priznati da ću večeras ipak pratiti reprezentaciju jer mi deluje da će biti zanimljivo.

 

Tekst: Jovana Pešalj

Tagovi: