Bojan Perić: Na Fejsbuku se devojčice raspituju o seksu

by | maj 7, 2015

Magazin “Lepota i zdravlje” 9. aprila u beogradskom hotelu Metropol Palace organizovao je treću regionalnu konferenciju #ProFemina2015 pod nazivom “Šta žene žele?”. Odgovor na ovo pitanje, kroz različite panele i teme pokušale su da daju mnoge poznate ličnosti, stručnjaci i gosti iz regiona.

MG_8129

Pojedine izjave, u vezi sa temama konferencije kojima je cilj da rasvetle pojave u savremenom društvu, šokirale su sve prisutne u publici. Takvo je bilo izlaganje glumca i voditelja Bojana Perića, koji je učestvovao na panelu “Touch me: Tehnologija je tako seksi”.

Naime, tokom učešća u ovom delu programa Bojan je, govoreći o svojoj komunikaciji sa publikom putem društvenih mreža, naročito Fejsbuka, rekao sledeće: “Naravno, postoje veoma fina i kulturna deca koja žele da komuniciraju sa mnom, koga gledaju na televiziji, a sada – zahvaljujući društvenim mrežama – imaju tu mogućnost. I to je veoma lepo. Međutim, kada vas devojčica od devet godina preko inboksa na Fejsbuku upita: “Koja je tvoja omiljena seksualna poza?“, ne možete da se ne šokirate, a takve stvari se dešavaju. 

Ovakvo pitanje jedne devetogodišnjakinje nateralo nas je da se zapitamo koliko se pomerila granica prelaska iz dečijeg u zrelo doba.

Šta nam je još Bojan ispričao u ovom panelu, kao i šta je odgovorio radoznalnoj devojčici, pogledajte u video snimku:

Tagovi: