Molder je važio za seksi macana, a pogledajte u kakvu lepoticu je izrasla njegova ćerka

by | oktobar 25, 2016

Dejvid Duhovni (56), mnogo popularniji kao Molder iz popularne serije „Dosije X“, uvek je važio za jednog od veoma zgodnih holivudskih glumaca.

Guliver/Getty Images

Guliver/Getty Images

Mnoge dame širom sveta i dalje ga svrstavaju u kategoriju privlačnih muškaraca, čemu i svedoči njegova uloga Henka Mudija, koja je popularizovala njegov seksepil.

A photo posted by west duchovny (@westyd) on

Sa bivšom suprugom i koleginicom Teom Lioni dobio je dvoje dece Medlin Vest (17) i Kida (14).

Pročitajte i… Kad se Tipsarevići pojave na svadbi svi pogledi uprti su samo u njih

A photo posted by west duchovny (@westyd) on

Medlin je nesumnjivo krenula stopama svojih roditelja. Studira glumu na čuvenom Univerzitetu Jejl, a njena lepota je prvo što ćete sigurno primetiti.

A photo posted by west duchovny (@westyd) on

Osim glume, zanimaju je plivanje i bejzbol, a osobe na koje je u životu najponosnija su baka i majka, koje ističe kao svoje najveće uzore.

Pročitajte i… Elenu stalno viđamo, ali znate li kako izgleda druga ćerka Verice Rakočević?

Dejvid i Tea razveli su se 2008. godine, ali to nije mnogo uticalo na njihove potomke. Deca podjednako provode vreme sa svojim roditeljima, koji su ostali u veoma dobrim odnosima.

Prelepa Medlin aktivna je na društvenim mrežama, ali ni upola koliko to čine njeni vršnjaci. Fotografije na njenom profilu su i više nego pristojne, a 17-godišnjakinja je i više nego pristojna.

[yop_poll id=“347″]

Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje

Tagovi: