Categories LJUBAV I SEKS

5 najvećih muških kompleksa i laži

Ako ste mislile da se samo mi žene opterećujemo stvarima poput starosti i fizičkog izgleda, varate se. Muškarci su jednako nesigurni oko istih stvari, a često ih se toliko stide da o njima i lažu.

Višak ili manjak kilograma

Iako žene retko govore da imaju više kilograma nego što zaista imaju, muškarci često povećaju tu cifru, posebno ako su poprilično mršavi. Istraživanje je pokazalo da 60% muškaraca smanji, a 40% poveća brojku kada je reč o kilogramima.

Visina

Muškarci nižeg rasta često se osećaju vrlo nesigurno u prisustvu devojaka na visokim štiklama, pa zbog toga ponekad izbegavaju mesta na kojima je to uobičajen dress code.

Godine

Možda će u pubertetskim danima slagati da su koju godinu stariji, ipak, muškarci se ponekad osećaju nesigurno zbog godina pa ih često smanje i za celu deceniju.

Stanje na bankovnom računu

San većine muškaraca je da budu dovoljno dobro situiran kako bi mogli izdržavati porodicu, posedovati željeni auto i jednostavno se osjećati imućno. Uz to ide i činjenica da velik broj žena finansije privlače gotovo jednako kao fizički izgled, pa nije čudno ako se muškarac oseća nesigurno bez dostatnih finansijskih sredstava.

Seksualno iskustvo i sposobnost

Ovo je, pogađate, tema o kojoj muškarci najviše lažu. Svako želi ostaviti dobar utisak, što na društvo, što na lepši pol, pa se brojke u svakom smislu preuveličavaju.

Zapratite nas na društvenim mrežama FacebookInstagramYoutube i pridružite nam se na Viber public chatu.

Foto: Thinkstock

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA