Vešto me je lagao šest meseci. Iz njegovog laptopa saznala sam ko je zapravo on!

by | 21 oktobra, 2016

Mislila sam da sam našla savršenog momka za koga ću se udati. Onda sam shvatila gorku istinu.

Guliver/Getty Imges

Guliver/Getty Imges

Stiv i ja smo se zabavljali šest meseci u trenutku kada sam se zatekla u njegovom stanu sa njegovim cimerima. Trebalo je, naime, da se nađemo nakon što on odgleda utakmicu na stadionu. On je kasnio pa mi je rekao da odem u njegov stan koji deli sa cimerima. Rekao mi je i da smem da se poslužim njegovim laptopom da se ne bih dosađivala dok ga čekam.

To sam i uradila. Otvorila sam njegov laptop kako bih pogledala neki polovan nameštaj na prodaju. Otišla sam na Craigslist, sajt za oglase na kome možete naći sve, od automobila do ljubavnika. Dok sam pretraživala sajt, primetila sam da je većina linkova plave boje, dakle Stiv ih nikad nije otvorio. Onda sam primetila da je kategorija „upoznavanje“ ljubičasta. Dakle, tamo je zalazio.

To bi moglo da se podvede pod bezazleno otkriće, ali nešto mi nije dalo mira. Uvek sam bila za to da partneri moraju da imaju privatnost u vezi, ali šta ako mi u ovom trenutku neka polna bolest razara reproduktivni sistem dok ja morališem i pokušavam da pružim dečku privatnost?

Guliver/Getty Imges

Guliver/Getty Imges

U trenutku sam odlučila i kliknula na istoriju njegovog surfivanja. Već prvi link i sve mi je bilo jasno – nepoznata mejl adresa sa koje je poslata slika pod nazivom „goli Stiv“. Na laptopu sam potom našla pun folder njegovih golišavih slika. Utrnula sam od šoka, i zaključila da me definitivno vara, a ako me kojim slučajem i ne vara, onda je svakako gej, jer ko još ima folder sa stotinama slika različitih penisa?

Pročitajte i… Mislite da je vaša veza osuđena na propast? Probajte ovo, možda je možete spasiti

Kliknite na sledeću stranicu…

Odmah sam ga pozvala. Bio je u gradu, a ja sam mu rekla da mora odmah da dođe kući. Očito je shvatio o čemu se radi jer je bez negodovanja i pitanja rekao samo „OK“. Te noći nisam saznala punu istinu. Rekao mi je da oglase posećuje iz zabave, da su slike penisa neslana šala njegovih cimera, a da tajni mejl nalog nije njegov. Plakao je i kleo se da je sve nesporazum.

Guliver/Getty Imges

Guliver/Getty Imges

Rekla sam mu da ga volim, što je bila istina, i da mu verujem, što nije bila istina. Želela sam da krenemo dalje, ali nisam mogla da zaboravim na taj dan. Prosto, duboko u sebi sam znala da me laže iako to nisam htela da priznam čak ni sebi. Usledili su meseci svađe a ja sam postala sasvim druga osoba – paranoična, luda, sumnjičava i očajna u nameri da već jednom shvatim o čemu se radi. Na kraju sam mu hakovala taj mejl i iščitala svaku poruku. U baš svakom trenutku naše veze moj dečko je razmenjivao golišave slike sa desetinama žena i lascivno im opisivao šta će im sve raditi. Sa nekima se dopisivao mesecima, sa nekima svega par dana. Nekima je govorio pravo, nekima izmišljeno ime. Sa nekima je planirao i sastanak , sa nekima je sve ostalo na mejlovima. Međutim, barem koliko sam ja uspela da vidim, ni sa jednom od njih se nije zaista video uživo.

Pročitajte i… Uradila sam ono što sam celog života osuđivala. Postala sam ljubavnica oženjenom čoveku!

Uvek sam mislila da na takvim oglasima vise očajnici koji nemaju bolji izbor, a Stiv je bio lep, uspešan, okružen prijateljima i porodicom. Zapravo, uvek sam mislila da je pomalo i dosadan i predvidljiv – dakle, savršen muž. Sa njim sam sigurna, mislila sam. Možda nema uzbuđenja, ali nema ni neoprijatnih iznenađenja. A onda sam morala da se suočim sa istinom – od svih mojih momaka, dosadni Stiv me je najviše povredio.

Guliver/Getty Imges

Guliver/Getty Imges

Molila sam ga da mi kaže zašto to radi, a on bi vrištao na mene da me se to ne tiče, i da su to njegove fantazije. Stiv, moj dečko, bio je povučen i stidljiv, voleo je samo misionarsku pozu i ućutkivao me kada bih krenula da uzdišem. Stiv iz mejlova je bio pun samopouzdanja, arogantan i imao perverzan rečnik. Pitala sam ga zašto meni nikad nije poslao neki seksi mejl.

Ti si mi devojka. Ne mogu da koristim takve reči sa tobom – rekao mi je, a ja nisam znala da li da vrištim ili da se smejem. Shvatila sam da te žene zapravo i nisu bitne. Stiv nije hteo drugu ženu, hteo je da on bude drugačiji. Kada sam to ustanovila, ostavila sam ga.

Shvatila sam da „dobar momak“ ne znači ništa. Shvatila sam i da želim nekog pametnog, strastvenog i punog samopouzdanja. Uskoro sam takvog i našla i udala se iduće godine. Na prvi pogled ne deluje kao dobar momak, ali niko me nikad nije tako zasmejavao, navodio na razmišljanje i pazio.

Zapratite nas na Viberu! Učestvujte u kreativnim razgovorima i prvi čitajte najinteresantnije vesti sa portala “Lepota i zdravlje” >>> http://www.viber.com/lepotaizdravlje

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Pre slanja komentara, molimo vas da se upoznate sa pravilima komentarisanja i uslovima korišćenja sajta.