Categories POKLONI I AKCIJE

Filmska preporuka: Teška vremena u El Rojalu +poklon

Misterija sa fenomenalnom muzikom i tajanstvenim likovima, stiže u domaće bioskope 11. oktobra. Priča filma smeštena je u 1969. godinu i počinje pojavom nekoliko potpunih stranaca koji se prijavljuju u hotel poznat kao El Rojal. Zapušteni hotel nalazi se na granici dve države: Nevade i Kalifornije. U ovom slučaju, ‚’na granici’ znači bukvalno to- granica se prostire kroz lobi hotela, sa kockanjem dozvoljenim na jednoj strani i alkoholom dozvoljenim na drugoj.

Nije potrebno mnogo detektivskih veština da bismo zaključili da većina ovih gostiju ima neku mračnu stranu, i da kriju velike tajne jedni od drugih. Hotel vodi svestrani menadžer, koga glumi Luis Pulman, koji se tu sakrio da bi sačuvao svoje tajne i pokušao da zaboravi stvari koje je doživeo. Tokom jedne sudbonosne noći, svi će imati poslednju priliku da se iskupe…pre nego što sve ode dođavola. Džef Bridžis, Kris Hemsvort, Džon Hem, Dakota Džonson i Sintija Erivo predvode sjajnu glumačku ekipu u filmu „Teška vremena u El Rojalu“. Karte se mogu se kupiti na blagajnama bioskopa Cineplexx, Kombank dvorana, CineStar, Arena Cineplex, Roda Cineplex, Cine Grand Capitol Park Rakovica i Vilin Grad.

POKLANJAMO!

Prve tri čitateljke koje se jave na mejl www.lepotaizdravlje.rs@gmail.com osvojiće po dve karte za film i otići na nezaboravnu avanturu u hotel El Rojal! Karte su za 11. oktobar od 19.40h, u Kombank dvorani.

foto:promo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TAKOĐE ZANIMLJIVO!

ESTETICA magazin

IDEJE ZA UREĐENJE DOMA